פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון-אלאהלי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון-אלאהלי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון-אלאהלי נושא הבא
עמוד: מתוך 5

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 26/11/2011 :  23:25:47  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמעט לא נשמע הגיוני לחזור מ4-1 ולדבר על חוסר ניצול מצבים. למעט כרבע שעה במחצית הראשונה היינו הרבה יותר טובים מג'ת (הרבה בזכות שליאור העביר את פוגלמן שמאלה). המחצית הראשונה הייתה המחצית החלשה ביותר של עמרי נווה שראיתי אותו עד היום, אבל בשניה הוא התאושש ונתן כדורגל טוב. פוגלמן מעולה. גרי אסוס החוליה החזקה ביותר במשחק היום גם בהגנה וגם בהתקפה. אדיר מעודה פשוט התפוצץ היום - מגיע לו. למרות שתי החמצות נוראיות כפיר היה טוב מאוד בהתקפה בעיניי, וגם הביא את השער השני של מעודה.

איזה משחק כיף!

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 26/11/2011 :  23:25:57  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההגנה שלנו נוראית. יש לנו מזל שההגנה שלהם אפילו יותר גרועה. סך הכל היה משחק מהנה. שווה את הנסיעה הארוכה. והאיצטדיון בפאחם בונבוניירה, הלוואי עלינו משהו כזה.

שבוע טוב. יאללה

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/11/2011 :  23:26:00  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדיר מעודה.

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 26/11/2011 :  23:27:34  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
Kצערי לא הייתי לא היום ולא בשבוע שעבר, אבל לא מדברים מספיק על איסלאם - שני גולים בשבועיים, ועוד אחד לפני שלושה או ארבע - עושה רושם של שחקן יציב שבשאר המשחקים שלו שראיתי פשוט היה בכל מקום.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/11/2011 :  23:36:06  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איסלם מצדיק אשכול נפרד לדעתי, כי הוא ללא ספק הפתעת העונה. הגיע על תקן "החבר של סמיר אלעוברה", וכבר מהאימון הראשון התגלה כמציאה. דווקא היום הוא היה פחות טוב לדעתי, פחות מדויק והירבה לאבד כדורים, אבל הוא הרוויח בצדק את מקומו כשחקן הרכב קבוע.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 26/11/2011 :  23:37:22  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

Kצערי לא הייתי לא היום ולא בשבוע שעבר, אבל לא מדברים מספיק על איסלאם - שני גולים בשבועיים, ועוד אחד לפני שלושה או ארבע - עושה רושם של שחקן יציב שבשאר המשחקים שלו שראיתי פשוט היה בכל מקום.

איסלם אלזינטי לא צריך אותנו בשביל המחמאות, מדובר בשחקן ליגה לאומית לגיטימי שאף שיחק נגדנו במדי בני לוד. ולמרות זאת, אחלה שחקן, ולמרות שמספר 15 שלהם היה מצוין (הג'ינג'י), מספר 15 שלנו עדיף.

נערך על ידי - קראנקו ב-27/11/2011 00:48:41
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/11/2011 :  01:54:31  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו, איסלם שיחק בדיוק 20 דקות כמחליף במשחק אחד בליגה הלאומית (ועוד אי אלו הופעות בגביע הטוטו) כך שעבורי לפחות הוא מהווה הפתעה גדולה ונעימה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/11/2011 :  02:15:34  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

קראנקו, איסלם שיחק בדיוק 20 דקות כמחליף במשחק אחד בליגה הלאומית (ועוד אי אלו הופעות בגביע הטוטו) כך שעבורי לפחות הוא מהווה הפתעה גדולה ונעימה.

אוקיי, נסגור על הפתעה נעימה, בשמחה.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 27/11/2011 :  02:23:17  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולעצם העניין
איסלאם היה מצוין היום, בעיקר במחצית שנייה שהוא עבר לאמצע השתלט על הרבה כדורים, היה מאד מדויק יחסית לקבוצה, לא הפסיק לרוץ, עשר.

חוץ מזה מחצית ראשונה פושרת אמנם היו איזה 20 דקות טובות מאד אבל אחרי הגול שלהם הקבוצה פשוט נכנסה לפאניקה מוחלטת, לא העברנו פס אחד מדויק, ההגנה עשתה אין ספור חורים ועם קצת פחות מזל היינו יורדים בפיגור.

מחצית שניה טובה מאד- החילוף של פוגלמן לשמאל ואיסלאם לאמצע שינה את המשחק לגמרי, גם נתן שקט בהגנה עם פוגלמן שעזר (אני לא זוכר התקפה אחת שלהם מהצד שלו) וגם איסלאם שהיה מצוין באמצע.

חוץ מזה, גרי המצטיין לדעתי, כמה חילוצי כדור, כמה פעם יציאות להתקפה (בעיקר במחצית שנייה), אדיר גם היה מעולה כמובן, וגם לעוז מילה טובה.

ולסיכום- אחלה הפועל, אחלה אל באבור, אחלה קרית שמונה.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 27/11/2011 :  03:00:48  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1000

http://www.katamon.co.il/Galleryin.asp?id=152

ותודה לגוסטבו. ולאבוחצירה.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 27/11/2011 :  09:59:52  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מקווה שהחקיקה החדשה מאפשרת לי עדיין להגיד את המשפט הבא (ואם לא, טוב, נו, אז נלך לכלא): אני בעד איסלאם קיצוני
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/11/2011 :  10:27:26  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני מקווה שהחקיקה החדשה מאפשרת לי עדיין להגיד את המשפט הבא (ואם לא, טוב, נו, אז נלך לכלא): אני בעד איסלאם קיצוני

רואים שלא היית במשחק...
תאמין לי שאתה מעדיף איסלם באמצע מאשר איסלם קיצוני. איסלם באמצע הוא אפקטיבי, משתלב היטב במרחב, תורם לסביבה (ואפילו כובש לפעמים!). איסלם קיצוני אינו מוצא את מקומו, יוצר חורים שהיריב יכול לנצל, ובאופן כללי מביא הרבה פחות תועלת.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 27/11/2011 :  10:27:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

קיצוני ימני או קיצוני שמאלי?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/11/2011 :  11:10:37  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

רואים שלא היית במשחק...
תאמין לי שאתה מעדיף איסלם באמצע מאשר איסלם קיצוני. איסלם באמצע הוא אפקטיבי, משתלב היטב במרחב, תורם לסביבה (ואפילו כובש לפעמים!). איסלם קיצוני אינו מוצא את מקומו, יוצר חורים שהיריב יכול לנצל, ובאופן כללי מביא הרבה פחות תועלת.

אכן, הולכים על איסלם מרכזי.
עבור לתחילת הדף

TNT TNT מנותק

7 הודעות

נשלח - 27/11/2011 :  11:14:27  הצג פרופיל שלח ל- TNT הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק שהתחיל בדקות טובות שלנו אך לאחר השוויון משחק די בינוני .וכך גם במצחצית השניה .
מאוד שמחתי על הניצחון הגדול , שאולי יתן תמרור אזהרה לליגה שלנו . ניצחון חשוב מאוד הלוואי וימשיך ככה .
משחק הקרבה של גרי הוא היה מעולה , גם איסלם במחצית השניה היה מעולה (לאחר שבראשונה היה קצת עצבני) . פוגלמן חייב להיות מפוקס ולאחר חילוצי כדור נהדרים לא למסור ליריב .
גלעד אני לא מסכים איתך לגבי המחצית הראשונה של עמרי נווה . א ני חושב שהוא היה בסדר גמור במחצית הזאת בהתחשב שהוא לא קיבל שום עזרה מהקישור שפעם אחר פעם משאיר את ההגנה לבד . בכלל במשחקים האחרונים הוא נקודת האור היחידה בהגנה , משחק טוב שלו ויסכימו איתי הרבה אוהדים שחושבים כמוני .

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם קטמון-אלאהלי נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07