משתמש |
קטמון-אלאהלי |
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 26/11/2011 : 23:25:47
|
כמעט לא נשמע הגיוני לחזור מ4-1 ולדבר על חוסר ניצול מצבים. למעט כרבע שעה במחצית הראשונה היינו הרבה יותר טובים מג'ת (הרבה בזכות שליאור העביר את פוגלמן שמאלה). המחצית הראשונה הייתה המחצית החלשה ביותר של עמרי נווה שראיתי אותו עד היום, אבל בשניה הוא התאושש ונתן כדורגל טוב. פוגלמן מעולה. גרי אסוס החוליה החזקה ביותר במשחק היום גם בהגנה וגם בהתקפה. אדיר מעודה פשוט התפוצץ היום - מגיע לו. למרות שתי החמצות נוראיות כפיר היה טוב מאוד בהתקפה בעיניי, וגם הביא את השער השני של מעודה.
איזה משחק כיף! |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 26/11/2011 : 23:25:57
|
ההגנה שלנו נוראית. יש לנו מזל שההגנה שלהם אפילו יותר גרועה. סך הכל היה משחק מהנה. שווה את הנסיעה הארוכה. והאיצטדיון בפאחם בונבוניירה, הלוואי עלינו משהו כזה.
שבוע טוב. יאללה |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 26/11/2011 : 23:26:00
|
אדיר מעודה. |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 26/11/2011 : 23:27:34
|
Kצערי לא הייתי לא היום ולא בשבוע שעבר, אבל לא מדברים מספיק על איסלאם - שני גולים בשבועיים, ועוד אחד לפני שלושה או ארבע - עושה רושם של שחקן יציב שבשאר המשחקים שלו שראיתי פשוט היה בכל מקום. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/11/2011 : 23:36:06
|
איסלם מצדיק אשכול נפרד לדעתי, כי הוא ללא ספק הפתעת העונה. הגיע על תקן "החבר של סמיר אלעוברה", וכבר מהאימון הראשון התגלה כמציאה. דווקא היום הוא היה פחות טוב לדעתי, פחות מדויק והירבה לאבד כדורים, אבל הוא הרוויח בצדק את מקומו כשחקן הרכב קבוע.
|
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 26/11/2011 : 23:37:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
Kצערי לא הייתי לא היום ולא בשבוע שעבר, אבל לא מדברים מספיק על איסלאם - שני גולים בשבועיים, ועוד אחד לפני שלושה או ארבע - עושה רושם של שחקן יציב שבשאר המשחקים שלו שראיתי פשוט היה בכל מקום.
איסלם אלזינטי לא צריך אותנו בשביל המחמאות, מדובר בשחקן ליגה לאומית לגיטימי שאף שיחק נגדנו במדי בני לוד. ולמרות זאת, אחלה שחקן, ולמרות שמספר 15 שלהם היה מצוין (הג'ינג'י), מספר 15 שלנו עדיף.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-27/11/2011 00:48:41 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 27/11/2011 : 01:54:31
|
קראנקו, איסלם שיחק בדיוק 20 דקות כמחליף במשחק אחד בליגה הלאומית (ועוד אי אלו הופעות בגביע הטוטו) כך שעבורי לפחות הוא מהווה הפתעה גדולה ונעימה. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 27/11/2011 : 02:15:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
קראנקו, איסלם שיחק בדיוק 20 דקות כמחליף במשחק אחד בליגה הלאומית (ועוד אי אלו הופעות בגביע הטוטו) כך שעבורי לפחות הוא מהווה הפתעה גדולה ונעימה.
אוקיי, נסגור על הפתעה נעימה, בשמחה.
|
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 27/11/2011 : 02:23:17
|
ולעצם העניין איסלאם היה מצוין היום, בעיקר במחצית שנייה שהוא עבר לאמצע השתלט על הרבה כדורים, היה מאד מדויק יחסית לקבוצה, לא הפסיק לרוץ, עשר.
חוץ מזה מחצית ראשונה פושרת אמנם היו איזה 20 דקות טובות מאד אבל אחרי הגול שלהם הקבוצה פשוט נכנסה לפאניקה מוחלטת, לא העברנו פס אחד מדויק, ההגנה עשתה אין ספור חורים ועם קצת פחות מזל היינו יורדים בפיגור.
מחצית שניה טובה מאד- החילוף של פוגלמן לשמאל ואיסלאם לאמצע שינה את המשחק לגמרי, גם נתן שקט בהגנה עם פוגלמן שעזר (אני לא זוכר התקפה אחת שלהם מהצד שלו) וגם איסלאם שהיה מצוין באמצע.
חוץ מזה, גרי המצטיין לדעתי, כמה חילוצי כדור, כמה פעם יציאות להתקפה (בעיקר במחצית שנייה), אדיר גם היה מעולה כמובן, וגם לעוז מילה טובה.
ולסיכום- אחלה הפועל, אחלה אל באבור, אחלה קרית שמונה. |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 27/11/2011 : 09:59:52
|
אני מקווה שהחקיקה החדשה מאפשרת לי עדיין להגיד את המשפט הבא (ואם לא, טוב, נו, אז נלך לכלא): אני בעד איסלאם קיצוני
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 27/11/2011 : 10:27:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אני מקווה שהחקיקה החדשה מאפשרת לי עדיין להגיד את המשפט הבא (ואם לא, טוב, נו, אז נלך לכלא): אני בעד איסלאם קיצוני
רואים שלא היית במשחק... תאמין לי שאתה מעדיף איסלם באמצע מאשר איסלם קיצוני. איסלם באמצע הוא אפקטיבי, משתלב היטב במרחב, תורם לסביבה (ואפילו כובש לפעמים!). איסלם קיצוני אינו מוצא את מקומו, יוצר חורים שהיריב יכול לנצל, ובאופן כללי מביא הרבה פחות תועלת. |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 27/11/2011 : 10:27:42
|
קיצוני ימני או קיצוני שמאלי? |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 27/11/2011 : 11:10:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
רואים שלא היית במשחק... תאמין לי שאתה מעדיף איסלם באמצע מאשר איסלם קיצוני. איסלם באמצע הוא אפקטיבי, משתלב היטב במרחב, תורם לסביבה (ואפילו כובש לפעמים!). איסלם קיצוני אינו מוצא את מקומו, יוצר חורים שהיריב יכול לנצל, ובאופן כללי מביא הרבה פחות תועלת.
אכן, הולכים על איסלם מרכזי. |
|
|
TNT
7 הודעות |
נשלח - 27/11/2011 : 11:14:27
|
משחק שהתחיל בדקות טובות שלנו אך לאחר השוויון משחק די בינוני .וכך גם במצחצית השניה . מאוד שמחתי על הניצחון הגדול , שאולי יתן תמרור אזהרה לליגה שלנו . ניצחון חשוב מאוד הלוואי וימשיך ככה . משחק הקרבה של גרי הוא היה מעולה , גם איסלם במחצית השניה היה מעולה (לאחר שבראשונה היה קצת עצבני) . פוגלמן חייב להיות מפוקס ולאחר חילוצי כדור נהדרים לא למסור ליריב . גלעד אני לא מסכים איתך לגבי המחצית הראשונה של עמרי נווה . א ני חושב שהוא היה בסדר גמור במחצית הזאת בהתחשב שהוא לא קיבל שום עזרה מהקישור שפעם אחר פעם משאיר את ההגנה לבד . בכלל במשחקים האחרונים הוא נקודת האור היחידה בהגנה , משחק טוב שלו ויסכימו איתי הרבה אוהדים שחושבים כמוני .
|
|
|
קטמון-אלאהלי |
|
|
|