פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

השיבה לטדי: הפועל קטמון ירושלים Vs אורתודכוסים לוד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  השיבה לטדי: הפועל קטמון ירושלים Vs אורתודכוסים לוד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם השיבה לטדי: הפועל קטמון ירושלים Vs אורתודכוסים לוד נושא הבא
עמוד: מתוך 5

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 16/11/2011 :  15:11:26  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

אתה שואל בהומור או ברצינות?לא זוכר מתי אם בכלל ביטלו משחק בטדי בגלל מזג אויר בטח כשיש את הניקוז אולי הטוב בארץ.בכלל כבר ממזמן בארץ רוב מגרשי ליגת העל לא מבטלים משחקים בגלל גשם.

ברור שאני שואל ברצינות. זה לא כאילו שאף עם לא בוטלו לנו משחקים בגלל גשם.

אתה קורא או מגיב סתם?מדבר אתך על טדי ועל מגרשים איכותיים בליגת העל .למה אתה משווה?לבוץ שהיה בקרית מלאכי?לכפר יונה?לרהט?.אני כמעט משוכנע שמעולם לא בוטל משחק בטדי בגלל גשם
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/11/2011 :  16:46:08  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

אתה שואל בהומור או ברצינות?לא זוכר מתי אם בכלל ביטלו משחק בטדי בגלל מזג אויר בטח כשיש את הניקוז אולי הטוב בארץ.בכלל כבר ממזמן בארץ רוב מגרשי ליגת העל לא מבטלים משחקים בגלל גשם.

ברור שאני שואל ברצינות. זה לא כאילו שאף עם לא בוטלו לנו משחקים בגלל גשם.

בטדי יש את מערכת הניקוז הטובה בארץ, ועכשיו לאחר השיפוץ היא שודרגה לאחת האיכותיות באירופה כולה.

בכל אופן, זה לא משנה, כי גם לפני השיפוץ ושדרוג מערכת הניקוז, שוחקו אפילו משחקים עם שלג קל בטדי - ככה שמה זה גשם?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/11/2011 :  06:10:58  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צפיתי בערב בתוכנית הספורט המעניינת "ריאדה אל-חמיסה" בערוץ הספורט. המשחק בין אורתודוקסים ובינינו תואר שם כמשחק העונה! אורתודוקסים תוארה שם כקבוצה מוצלחת ומיוחדת, שאינה מקבלת כלל כספי ציבור. ואכן, הישיגיה בשנתיים החארונות - וגם מה שראינו מהם - מעידים שהיא אחת היריבות הקשות ביותר שלנו בצמרת

בקיצור - אורתודוקסים יבואו בכל הכוח. גם אנחנו!
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 17/11/2011 :  16:33:21  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Tziki

דפי,
הסתכלתי על ההזמנה חמש עשרה פעמים, כל הגוף צמרמורות.
השיר, השוטים....ענק!!
תודה לך!

איכשהו, הסרט המעולה מצליח ללחוץ על הכפתור הנכון גם אצל אנשים שלא קשורים ממש לקבוצה או לכדורגל. שניים מהם (שלא קשורים אחד לשני) שאני מכיר וראו את הסרט אפילו יבואו איתי לראשונה למשחק במוצ״ש. שאפו!

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 17/11/2011 :  17:38:53  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק מוקש

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  00:23:51  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Tziki

דפי,
הסתכלתי על ההזמנה חמש עשרה פעמים, כל הגוף צמרמורות.
השיר, השוטים....ענק!!
תודה לך!

איכשהו, הסרט המעולה מצליח ללחוץ על הכפתור הנכון גם אצל אנשים שלא קשורים ממש לקבוצה או לכדורגל. שניים מהם (שלא קשורים אחד לשני) שאני מכיר וראו את הסרט אפילו יבואו איתי לראשונה למשחק במוצ״ש. שאפו!

כן, גם לי הודיעו שניים אחרי צפייה "אני מגיע".אמנם כדורגל הם אוהבים אבל אולי דווקא כאלה זה יותר מרשים למשוך.

נערך על ידי - קראנקו ב-18/11/2011 00:26:55
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  14:24:37  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פרצופים מוכרים באורתודוכסים לוד:
יוסי אבולפיה - עדיין נשמע ממורמר שלא רצינו שימשיך אצלנו השנה.
מוטי אוחיון (השוער) - בילה אצלנו כמה חודשים בעונת מבשרת השניה. זכור בעיקר בגלל תצוגת הנפל בכפר שלם, מה שהיה בסופו של דבר משחקו האחרון בקבוצה.
לירן זוזוט - מושאל מקטמון. מצד אחד, שותף רק בשני חלקי משחקים העונה. מצד שני, יש לו רקורד של 100% הבקעות במשחקים נגדנו כשחקן מושאל...

עוד שם מוכר לקוראי מקומונים הוא אלירן זראי ששיחק בשנה שעברה בהפועל ירושלים.

בינתיים, במשחקים שמתקיימים עכשיו, שתי הקבוצות שיכולות לעבור אותנו בטבלה (קרית מלאכי ומרמורק) ב 0-0 במחצית בנתיבות ויפו בהתאמה.
אדם לם לא במיוחד עוזר לכפר יונה שמפגרת 3-0 בבית נגד כפר שלם.

עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  15:53:40  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4240
עבור לתחילת הדף

הנהר האדום הנהר האדום מנותק

40 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  15:57:20  הצג פרופיל שלח ל- הנהר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים אני מחפשת טרמפ למשחק מאיזור הצפון (יקנעם/קרית טבעון) או אפילו מתל אביב. אני אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  17:24:54  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסוס מוצהב? באסה
http://www.jerusalemnet.co.il/article/40422

מצד שני אחלה תוצאות לנו היום. קלאסה להגיע למשחק כשאתה בראש הטבלה, חייבים לנצל את זה ולנצח.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  17:43:26  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה תוצאות אבל בדרך כלל קבוצות שבפסגה ומקבלות תוצאות טובות נופלות ברוב המקרים.מקווה שנדע לנצל את זה,ונפתח פער של 4 נקודות מהשנייה(!!).
משחק קשה מאוד.
אחד השחקנים(אלירן זראי) שלהם אמר השבוע שזה ממש לא קרב צמרת,אלא הם רק רוצים לשרוד.שלא יעבוד עלינו.
יש להם שחקנים מסוכנים-רווה אייזנקוט,אסי אסולין המהיר,אסף דיין,יוסי אבולעפיה ומוטי אוחיון האקסים.
אבל עם זאת,זה לא השחקנים מהרמה הכי גבוה,ואני חייב לציין ששנה שעברה היינו עם סגל פחות טוב וניצחנו אותם בשני המשחקים.וכן,היו להם את אותם השחקנים. מצד שני יש מצב שהם די התחברו.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  18:09:18  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שנה שעברה, הקבוצה הכי טובה ששיחקנו נגדה לטעמי הייתה אורתודוקסים. בחוץ ניצחנו בשיניים ובבית הם הקבוצה היחידה שהגיעה לטדי, שיחקה פתוח, תקפה וניסתה לנצח. אין ספק שזה משחק מוקש

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 19/11/2011 :  07:27:40  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1569646
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 19/11/2011 :  18:02:53  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני שנוא את זה. אני שונא שאנחנו משחקים בשבת ויתר הצמרת בששי. אני שונא את זה ש"התוצאות טובות לנו" וכולם חוגגים לפני הזמן. די לנחס. אורתודוקסים הקבוצה הכי טובה בליגה הזאת (אחרי גמגומים בפתיחה) ואני חותם על תיקו

עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 19/11/2011 :  21:49:03  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד עמוס
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם השיבה לטדי: הפועל קטמון ירושלים Vs אורתודכוסים לוד נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07