פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל ירושלים כדורעף - משחק עונה מול מכבי תא

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל ירושלים כדורעף - משחק עונה מול מכבי תא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הפועל ירושלים כדורעף - משחק עונה מול מכבי תא נושא הבא  

עדש עדש מנותק

95 הודעות

נשלח - 05/11/2011 :  19:36:57  הצג פרופיל שלח ל- עדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל ירושלים-מכבי תל אביב. אולם קטן צפוף וביתי. קבוצת הפועל ישראלית ומחוייבת מול מכבי הקבוצה ששולטת בענף. הבריגדה צובעת את היציע.
מה צריך יותר מזה?
ביום שלישי בחוות הנוער בשעה 8 שריקת הפתיחה, כולנו שם כבר חצי שעה לפני מעודדים, יוצרים אווירה מיוחדת ונהנים מחוויית הפועל אמיתית שלא רואים כל יום!
כוווללםםם להגיע ולבוא עם כמה שיותר אנשים!! צובעים את חוות הנוער וליגת הכדורעף באדום!!

יאללה הפועל!

####הכניסה חינם אין כסף#### (מי שרוצה יכול לתרום לבריגדה כמובן)

http://www.facebook.com/event.php?eid=142022319231698

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  09:24:09  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מי שיכול שיבוא! משחק נגד הקבוצה של המדינה... קבוצת הפועל המורכבת מירושלמים נלחמים (שמדקלמים את השירים של הקהל תוך כדי משחק)
נא להגיע מוקדם!

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  09:42:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  11:54:53  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קבוצה מרגשת במיוחד. כדאי ורצוי לבוא.
אנחנו לא מפחדים עוד נזיין ת'מכבים!

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/11/2011 :  22:45:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק עוד פחות מיום! נא לעשות מאמץ להביא כמה שיותר אנשים (בלבוש אדום) לחוות הנוער! תגיעו מוקדם ותעזרו לנו לתת לשחקנים אווירה חמה וביתית

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/11/2011 :  23:32:59  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שניראה לי שהסיכויים שקבוצת הכדורעף תנצח את המשחק הוא אפילו קטן מהסיכוי של קבוצת הכדורסל להשיג נצחון מול מכביכס. אבל צפויה תצוגת עידוד טובה וכיפית. וסביר להניח שיהיה פנאן. ומי יודע, אולי נזכה לחזות בסנסציה.

למי שעדיין לא זכה לראות את קבוצת הכדורעף זאת הזדמנות מעולה לעשות זאת. אני ממליץ.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  16:08:51  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאיפה בדיוק נכנסים לשם? מהכניסה של הבריכה? ואיזה מקום אנחנו בליגה כרגע?
עבור לתחילת הדף

רון קרפיבניק רון קרפיבניק מנותק

22 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  16:16:15  הצג פרופיל שלח ל- רון קרפיבניק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכנסים מהצד של הבריכה והקבוצה כרגע במקום השביעי מתוך 9
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  06:22:50  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין שהפסדנו כצפוי בשלוש מערכות, אבל שהיתה מלחמה אדירה

שמישהו יסביר לי למה לשתי קבוצות עם אותו מספר נצחונות אין אותן נקודות? זה קשור למערכות? זה ייחודי לכדורעף?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  09:31:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

שמישהו יסביר לי למה לשתי קבוצות עם אותו מספר נצחונות אין אותן נקודות? זה קשור למערכות? זה ייחודי לכדורעף?

כאשר משחק מסתיים ב3-2 הקבוצה המנצחת מקבלת 2 נקודות והמפסידה 1 (במקום 3 ו-0 בהתאמה). ניראה לי שזה יחודי לכדורעף.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  09:57:06  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה ממש ממש כיף. עידוד נהדר ושחקנים שנלחמים בכבוד מול הגוליית של הענף.
הקטע הקצת מבאס זה שעכשיו יגיעו פחות אנשים אם בכלל בגלל המשחקים נופלים על
המשחקים של הכדורסל באירופה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  12:21:56  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

כאשר משחק מסתיים ב3-2 הקבוצה המנצחת מקבלת 2 נקודות והמפסידה 1 (במקום 3 ו-0 בהתאמה). ניראה לי שזה יחודי לכדורעף.

מה שמזכיר לי. אתם יודעים מה ממש מטומטם בכדורסל? הקטע הזה שקבוצות מקבלות נקודה סתם על ההשתתפות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  20:39:04  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

מה שמזכיר לי. אתם יודעים מה ממש מטומטם בכדורסל? הקטע הזה שקבוצות מקבלות נקודה סתם על ההשתתפות.

זה כמו השמועות בתיכון, שאם אתה מגיש מבחן רק עם השם שלך אתה מקבל 40

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הפועל ירושלים כדורעף - משחק עונה מול מכבי תא נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07