פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה רבה לכל מי שתרם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה רבה לכל מי שתרם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם תודה רבה לכל מי שתרם נושא הבא  

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  09:58:58  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבריגדה מודה לכל מי שתרם כסף במהלך המשחק נגד יבנה לסגירת החוב להסעות.
למרות שההסעה עצמה למשחק הייתה סוג של כישלון, סגרנו את החוב הכללי ויצאנו ברווח של 357 ש"ח שישמשו בעיקר לתיקון השלטים שנקרעו במהלך מהומות המשחק.

ובנושא אחר, אם למישהו מהאוהדים פה יש ספה בבית שהוא בדיוק מתכוון לזרוק או להחליף, אני מחפש. אפשר לדבר איתי בפרטי

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  17:33:56  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתמר, אני מציע שתשימו קופת התרמה בכל משחק, להכנסות שוטפות. ומבצעי התרמה גדולים לקראת משחקים חשובים.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  18:18:34  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וגם, כמו שהצעתי ועשיתי בעבר, אני תורם מושב קבוע בכל הסעה, חוץ מתשלום עבורי בהסעות שאשתתף. אפשר לצרף ליוזמה כזו אחרים

לא צריך לשים שלט עם השם שלי על הכסא 
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  18:20:06  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

וגם, כמו שהצעתי ועשיתי בעבר, אני תורם מושב קבוע בכל הסעה, חוץ מתשלום עבורי בהסעות שאשתתף. אפשר לצרף ליוזמה כזו אחרים

לא צריך לשים שלט עם השם שלי על הכסא 

גם אני

בוא נגיע לעשרה קבועים לפחות גם אם הם לא באים בפועל

ירון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם תודה רבה לכל מי שתרם נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07