פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ההסעה יוצאת בסוף! נא לעדכן את כולם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ההסעה יוצאת בסוף! נא לעדכן את כולם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ההסעה יוצאת בסוף! נא לעדכן את כולם נושא הבא
עמוד: מתוך 2

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 23/10/2011 :  23:35:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההסעה יוצאת סופית. 11:15 ממלחה, 11:30 מבנייני האומה, 11:45 ממבשרת. נא להודיע לכל מי שאתם יכולים ולהמשיך להרשם באסאמאס לטלפון 0503374211.

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים

נערך על ידי - איתמר ב-27/10/2011 19:20:11

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 23/10/2011 :  23:52:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

בשבוע שעבר הגענו לנקודת משבר בעניין ההסעות. אחרי 3 שנים שהבריגדה דואגת להסעות למשחקי חוץ פשוט אי אפשר היה להמשיך את העניין שאנשים שנרשמים לא מגיעים ואנשים שלא נרשמים מגיעים.אני דיברתי בהסעה לקרית גת ואמרתי שלצערי לא נוציא יותר הסעות. אותה הסעה הייתה יקרה (1400 ש״ח) ונרשמו אליה 15 אנשים.. תעשו את החישוב. החלטנו לקחת הימור שהנטל ממנו עשוי היה להיות אישי (אני הלכתי לכספומט והוצאתי כמה מאות שקלים). בסופו של דבר הגיעו להסעה 40 אנשים ובחישוב מהיר אם היינו לוקחים את המחיר שנקבע מראש היינו מכסים את ההסעה. לצערנו קרה אירוע לא נעים וההסעה לא חיכתה במקום שנדרש ממנה ואיחרה בחצי שעה למועד בו הזמנו אותה, ועקב כך נכנסו לכגסח עם חברת ההסעות ולא היינו מוכנים לשלם את הסכום המלא. גבינו על ההסעה מחיר סמלי של 15 ש״ח ובסופו של סבר נאספו בערך 515 ש״ח אותם נתנו לנהג ואת השאר אמרנו שנסגור עם הבוס. בסופו של דבר יצא שהחלטנו להסדיר כת העניין עם החברה על מנת שנוכל להמשיך לתת מענה לצורך של האוהדים להגיע למשחקים. וזהו המצב: אנחנו בחעב של 900 ש״ח לחברת ההסעות. החלטנו להוציא הסעה גם למשחק בשישי (אך ורק במידה ותתמלא עד יום חמישי בלפחות 40 נרשמים מראש) ויחד הסכום אותו נהיה חייבים לחברה הוא בערך 1800 ש״ח. לכן המשחק בשישי יוקדש לתרומות לבריגדה. התרומות ישמשו בשלב הראשוני לסגירת החוב ובמידה וייאסף יותר כסף הוא ישמש לסבסוד ההסעות בעתיד. נעבור בהסעה ובמשחק עם קופות התרמה וכמו כן נמכור את עודפי המרצ׳נדייס שלנו(בעיקר חולצות טי שירט שלא קיימות לקבוצה ולכן לא תפגענה בהכנסות המועדון). פרטים על ההרשמה להסעה עוד היום. תעזרו לנו לעזור לכם ותרשמו בהקדם. תודה רבה 

אני מתכוון לעזור בכיסוי חלק מהחוב ולתרום\לקנות חולצה. חוצמזה, אני מזדהה מאוד עם הדברים שאתה מספר. אני זוכר שאנחנו היינו נתקלים באותן בעיות בימים בהם אנחנו היינו מארגנים הסעות. זה לא בסדר, זה לא אחראי, אבל אלו הם דברים שקורים.
בקשר להסעה הקודמת, אני חושב שראוי שמי שעלה עליה יוסיף עוד 20 ש"ח מעבר ל-15 שכבר שילם על-מנת לכסות את החוב. סה"כ היה רק איחור קל ו-35 ש"ח זה בהחלט מחיר סביר למרות התקלה. לגבי העתיד, משהו שכבר נוסה והיה מוצלח יחסית בעבר - הנחה על הרשמה מוקדמת. לדוגמה כל מי שנרשם עד יום רביעי משלם עשרה שקלים פחות, או משהו בסגנון. ולבסוף, תמיד עדיף לגבות קצת יותר ולחסוך ליום גשום במקום להתקע עם חוב. לדעתי רוב האנשים יקבלו את זה בהבנה וישמחו לתת.

תמשיכו לעשות את מה שאתם עושים!

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 23/10/2011 :  23:56:40  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים בהחלט עם גלעד, אין סיבה שלא תבקשו מהאנשים שהיו על ההסעה להוסיף עוד כסף - הנטל לא צריך להיות עליכם וכמו שגלעד אמר, עדיף שיהיה יותר מאשר פחות.
מעבר לזה, אשמח גם לעזור ואני בטוח שבכנס חברי העמותה, כמו גם במשחק - ישמחו לעזור.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  00:05:56  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדהים שרק חמישה-עשר נרשמו ובפועל הגיעו ארבעים.

זה רק מראה שיש ביקוש אדיר להסעות ויהיה צעד פזיז מידי להפסיק אותם בצורה מיידית (בעיקר במשחקים "מושכי הקהל", כמו השניים שהיו עד כה, קרית מלאכי וקרית גת, שלכל אחד מהם הגיעו לפחות 300 אוהדים).
כמו כן, מי כמוכם יודע, שההסעות עוזרות בסחיבות ציוד העידוד. שאין הסעות מביאים רק תופים וזה חבל.

אני מקווה שאת החוב תצליחו לסגור ובמשחק הבית הקרוב אתרום כמה שאוכל.

שיהיה בהצלחה!

נערך על ידי - אדום88 ב-24/10/2011 00:09:49
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  00:27:59  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברגע שיהיו פרטים על הרשמה להסעה
כולם נרשמים !!!!!

ורצוי כבר להתחיל לפרסם בפייסבוק עם איוונט...
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  01:40:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
https://www.facebook.com/event.php?eid=294633930554806
יש אוונט

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  02:04:47  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק מתחיל ב 13:15 לא 13:30

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  05:55:52  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל שלא עברתם בין הקהל בקריית גת.
בכל אופן אשמח לתרום

נערך על ידי - האחים מרילי ב-24/10/2011 10:59:24
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  08:17:57  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

מסכים בהחלט עם גלעד, אין סיבה שלא תבקשו מהאנשים שהיו על ההסעה להוסיף עוד כסף - הנטל לא צריך להיות עליכם וכמו שגלעד אמר, עדיף שיהיה יותר מאשר פחות.
מעבר לזה, אשמח גם לעזור ואני בטוח שבכנס חברי העמותה, כמו גם במשחק - ישמחו לעזור.

אני מזכיר לכם שרוב מי שעולה על ההסעה הם ילדים וחיילים. מי שיכול לעזור בכיסוי ההוצאות הוא כנראה גם מי שיש לו כסף להגיע עם האוטו שלו מתל אביב (או כל מקום אחר) לקרית גת. אני מאוד מקווה שגם מי שלא היה על ההסעה יעזור בכיסוי העלויות. נגד קרית מלאכי נאסף בסוף המשחק הרבה מאוד כסף מאנשים כשהסתובבנו ביניהם, אין סיבה שזה לא יקרה גם הפעם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  08:43:25  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נרשמתי להסעה.

אני מציע ששעת היציאה ושעות האיסוף הנובעות ממנה יהיו יותר מציאותיות.
במילים אחרות - נוכח שעת המשחק האיסוף בהראל צריך להיות ב- 11:45, ומזה לגזור לאחור את היציאה ממלחה - 11:15, בנייני האומה 11:30 - ולעמוד בלוח הזמנים, כך שההגעה לחולון תהיה בערך ב- 12:50 לכל המאוחר.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  12:50:02  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה איתמר, בשמחה אוסיף כסף ואעזור עם החוב.

אני מסכים עם הוותיק - קריטי עבור ההסעות שהן יהיו אמינות מבחינת זמנים, הזמן שחיכינו בבניני האומה בשישי היה מלחיץ בטירוף, למרות שהתנחמנו בזה שהתקיים בנו הפסוק "בחיים לא נגיע בזמן", אם החברה לא אמינה אל תעבדו איתה, גם אם היא קצת יותר זולה. בתור בעל רכב קטן שחושב אם לבוא איתו או עם ההסעה השיקולים האלו מכריעים -
אני מבטיח להגיע בכמה שיותר הסעות אבל צריך לדעת מראש שזה עובד כמו שצריך. זה נכון אגב גם לגבי הנוסעים בהסעה, שצריכים לדעת שבמידה והם יאחרו ההסעה תצטרך לצאת לדרך בלעדיהם, במיוחד אם יש כמה תחנות.

וגם - ברגע שתתחיל לפעול החנות של האתר, אני מציע שיהיה אפשר לשלם להסעה מראש באשראי, כאילו זה אחד המוצרים, וככה בכלל ייחסך לכם כאב ראש

בהצלחה ויאללה הפועל

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-24/10/2011 12:50:32
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  16:54:05  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתמר,

כפי שהבטחתי בשבוע שעבר, אקיים השבוע. מממן 2 כרטיסים לפחות עלי.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  22:14:51  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד לאיתמר ולשאר המתאמצים. ההסעה זה מוסד, אמנם בלתי-יציב ולא מפותח מספיק, אבל עדיין חשוב מאין כמוהו לעתיד המועדון.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  22:16:33  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדכון: שווה גם לארגן פעם הסעה לסכנין למשחק מול ביטר. נמאס לפספס את החגיגה הזו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  22:57:39  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מברוכ אחי, שברת להם את המנחוס בדוחא..
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  23:40:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מברוכ אחי, שברת להם את המנחוס בדוחא..

קצת בכוונה אפילו. אני אומר - או שנקבל קצת מהחגיגה הזו, או שלא תהיה. תכל'ס, משהו בתוכי נשבר היום. זה לא החבר'ה האלה שעלו על גבינו לעיני 20, 50, 100 אוהדים? תראה אותם היום, ותראה אותנו, מה עשינו בזמן הזה, לאן היינו צריכים להגיע ולהזיע.

אגב, כשזה לא מול ביטר, הם די חלשים יציעית. הייתי ביציע שלהם מול הפועל ת"א בבלומפילד. דכדוך דמדומים שכזה.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ההסעה יוצאת בסוף! נא לעדכן את כולם נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07