משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - מכבי יבנה |
נועה158
15 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 16:00:44
|
הגעתי למשחק מיד אחרי גול השוויון (שמעתי אותו מהחניה), יצאתי במחצית. בעצם לא ראיתי כלום, אבל באמת שלא אכפת לי :-)
תוכלו אולי לעדכן אותי על מה שהפסדתי? המחצית השניה היתה שונה מהראשונה (שהיתה טובה לדעתי)? למה שי יצא? היו עוד חילופים? מה היה בחזית האוהדים? היבנאים נרגעו במחצית או שהמשיכו בהסתערויות שלהם על התופים או כל דבר אחר שהרגיז אותם משום מה?
|
|
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 16:26:25
|
משחק טוב שלנו לא צריך להשתגע היו הרבה טעויות בעיקר בהגנה שם כל כדור עומק חותך לנו את ההגנה כמו גבינה שוויצרית . יבנה זאת הקבוצה הכי טובה ששיחקנו נגדה, הם אומנם מעצבנים והאוהדים שלהם זה זבל שעוד לא נברא, אבל הם קבוצה טובה מאוד. פוגלמן 3 רמות מעל כולם, ליאב היה צריך לשחק עד הסוף כי החילוף שלו עשה רק נזק.מעודה היה צריך להכנס אבל במקום סבג .
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 16:48:50
|
1. איסלאם זינתי הוא, לטעמי השחקן של המשחק: שער המשווה בנגיחה יפהפיה, וחילוץ הכדור שהתחיל את המהלך שבסיומו אילן הבקיע. בנוסף, כמו שכבר צויין - משחק לחימה ותנועה טובה על המגרש. 2. אחרי ספיגת השער שחקני קטמון "התעוררו" מהתרדמה של הדקות הראשונות ובמשך כ- 20 דקות פשוט ישבו חזק על יבנה תוך הפגנת משחק התקפה יפה. בכלל ראינו היום משחק חזק ולוחמני של שחקנינו. 3. עמית נתן "הצלת חיים" חכמה ומנע בכך שער בטוח ואולי פנדל לטובת יבנה. 4. ומשהו מעניין לגבי שי: מאז המעבר להפועל קטמון ירושלים הוא שיחק ברצף 34 משחקים רשמיים מלאים שבהם לא הוחלף! אגב בבדיקה שעשיתי הנתונים כאשר שיחק בהפועל סאדר מרשימים מאד. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 16:49:39
|
4 דקות ראשונות בקושי עברנו את החצי, לא פלא שחטפנו גול מהיר, כי יבנה הגיעו בטרוף. לשמחתי עד סוף המחצית התברר מי הקבוצה הטובה יותר, פשוט רמה מעל יבנה שהיא קבוצה טובה מאד ומסוכנת. במחצית השנייה פשוט נעלמנו, היציאה של שי הורידה מהביטחון, עוד התעייף וכך גם חלק מהשחקנים לרבות גופמן. יבנה ניצלו את זה ללחץ שגבר עם הזמן ועם העצבים במגרש וביציע... פרנקו באמת לא היה צריך לצאת בדיעבד, היציאה שלו הזמינה לחץ כי את מקומו התקשה לתפוס מעודה, מה גם שכל הקישור נעלם. מישהו יודע למה מלול לא עלה? |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 16:57:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610 עוד התעייף וכך גם חלק מהשחקנים לרבות גופמן.
גופמן בכלל היה חלש היום... לא תרם כלום למשחק שלנו
וברצינות: פוגלמן ענק, עמית מצוין, אסוס ואיסלם טובים מאוד, גם עוז טוב. מרכז הגנה חדיר באופן קצת מפחיד. שלוש נקודות מצויינות, ממש בשיניים, כמו שיהיה בכל המשחקים השנה. זו לא עונה לבעלי לב חלש.
ובצד הלוגיסטי: למה לא היתה הפרדה בין הקהלים? אנחנו מכירים את הקהל של יבנה משנים קודמות, ואלה לא אנשים שנעים לשהות במחיצתם.
|
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 17:08:26
|
כמה אוהדים היו?. איך היה העידוד?. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 17:12:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נועה158
הגעתי למשחק מיד אחרי גול השוויון (שמעתי אותו מהחניה), יצאתי במחצית. בעצם לא ראיתי כלום, אבל באמת שלא אכפת לי :-)
תוכלו אולי לעדכן אותי על מה שהפסדתי? המחצית השניה היתה שונה מהראשונה (שהיתה טובה לדעתי)? למה שי יצא? היו עוד חילופים? מה היה בחזית האוהדים? היבנאים נרגעו במחצית או שהמשיכו בהסתערויות שלהם על התופים או כל דבר אחר שהרגיז אותם משום מה?
במחצית השנייה היה אפילו יותר חם מבחינת הקהל, כולל פח אשפה שהתעופף לעבר האוהדים שלנו. |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 17:19:37
|
מצטרף לטענות על כך שמדובר במשחק הטוב ביותר שלנו - על המשטח (זה לא דשא, מצטער) וגם ביציע.
אסלאם פוגלמן וגרי היו פשוט נהדרים. שרקט עדיין גורם דפיקות לב מואצות, אבל בסך הכל סוף סוף ראינו לחימה לא מתפשרת ואפילו קצת כדורגל מהנה לפרקים. אני ממשיך לטעון שעל דשא סביר מעט יותר - אפילו לא טדי, נגיד כמו בקריית גת - היינו נותנים להם שלושה בלי להתבלבל.
בצד השני - קרגולה שחקן נהדר, ובכלל יבנה הקבוצה סימפטית, ספורטיבית ובעיקר יריבה ראויה (למעט שערות הבן של זונה שדחף את הבן של אורי).
לגבי הקהל - תענוג. מבחינת העידוד קודם כל, אבל בעיקר היה משמח לראות את חבר ההנהלה ו.בוכובזה מצטרף למהומה ומפליא את מכותיו באחת הבבונים היבנאים. אסור לנו להתקפל מול פרובוקציות שכאלה ויותר ממותר לתקוף בחזרה. יש לנו תמיד את יתרון הכמות, אל תשכחו. לא ברור לי מה שמים להם במים, לחלאות האלה מיבנה, שהם כולם יוצאים שמנים, מכוערים ואלימים? הם שותים מנחל שורק? לא מבין את זה. מה שבטוח, בגומלין מולם יהיה חם. |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 17:25:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
לגבי הקהל - תענוג. מבחינת העידוד קודם כל, אבל בעיקר היה משמח לראות את חבר ההנהלה ו.בוכובזה מצטרף למהומה ומפליא את מכותיו באחת הבבונים היבנאים. אסור לנו להתקפל מול פרובוקציות שכאלה ויותר ממותר לתקוף בחזרה. יש לנו תמיד את יתרון הכמות, אל תשכחו. לא ברור לי מה שמים להם במים, לחלאות האלה מיבנה, שהם כולם יוצאים שמנים, מכוערים ואלימים? הם שותים מנחל שורק? לא מבין את זה. מה שבטוח, בגומלין מולם יהיה חם.
על זה כבר אמרו: מים כבדים ימתקו... |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 17:35:13
|
במחצית השנייה שאתם אומרים פחות טובה, הגענו להרבה יותר מצבים מיבנה, היינו רשלנים ויכולנו לתת עוד אחד לפחות. כל הזמן אנשים מתייחסים לאחזקת כדור או כמה ניסיונות בעט ורוץ כאל "היו יותר טובים". בכדורגל סופרים שערים ובסוף הרי ניצחנו את המחצית השנייה 1-0. לגבי הראשונה -המון כאן מנטאלי. השחקנים עלו לא מספיק דרוכים ואם קרגולה לא מעיר אותם יש מצב למחצית לא תכליתית. מכאן זה כבר היה שלנו, מחצית כנראה הטובה ביותר שלנו העונה, שליטה מלאה.קבוצה צעירה, מצבי רוח ויכולת גבוהה. אחלה הפועל. |
נערך על ידי - קראנקו ב-28/10/2011 17:37:01 |
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 18:23:39
|
עם כל הכבוד לשמחה המוצדקת על המשחק הנפלא, השאלה החשובה ביותר לא נשאלה כאן.
מה שלום שי? |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 18:24:10
|
עדכון לגבי מצבו של שי? |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 18:28:58
|
מחצית ראשונה מאוד טובה. אחרי הגול ישבנו עליהם וחבל שלא נתנו להם עוד כמה. לא מבין למה לקראת סוף המשחק ירדנו להגנה. אנחנו יותר טובים מהם והיינו צריכים להבקיע את השלישי. איסלאם היה מצוין וכך גם פוגלמן. החילוף של פרנקו היה מוצדק. הוא לא היה מרוכז היום. מצטרף לתהייה לגבי הפרדת קהל - היה ברור שיהיה בלגן עם יבנה שמאז העונה הראשונה מתחרים על התואר "הקהל הכי מגעיל מולו שיחקה קטמון". במקרים כאלו צריך להפריד את הקהל. |
I am City till I cry |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 18:30:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אחלה הפועל.
באמת אחלה הפועל. משחק מעולה שלנו, גם אם לא חף מטעויות. פוגלמן ואסוס נהדרים. איזה כיף זה אסוס כזה, שמתחילה קצת מהומה (בין שערות לפוגלמן) ומיד הוא קופץ לעזור לשחקן שלנו. אני עדיין לא מאמין שהיה מי שהעז לפתוח כאן דיון עליו לפני שבוע. איסלאם היה בכל מקום, אחלה כושר גופני. מרגש היה השער של טפרה, שחקן שלא שיחק כמה משחקים ובקלות אתה יכול לאבד אותו. שרקט נתן את המשחק הטוב ביותר שלו עד כה, ועדיין, הוא לא מגן שמאלי.
אבל הכי מדאיג זו הפציעה של שי. שרדנו חצי משחק בלעדיו, נצליח עוד אחד או שניים, אבל רק שזה לא יהיה חמור יותר. בלעדיו, כשמובילים 2:1 כולם יורדים אחורה, ויותר מדי זמן רק מעודה עמד למעלה וחיכה שיצטרפו אליו. עם שי זה לא היה קורה. פוגלמן מנהיג אבל אתה חייב עוד מנהיג מקדימה שיוציא אותם החוצה. הקיצר, שי, שלא יגמר לעולם.
שבוע הבא על דשא סינטתי, זה יתרון לקבוצה טכנית, חייבים לקחת שלוש נקודות לפני הפגרה.
אחלה הפועל |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 19:28:55
|
חוויה לא נעימה הייתה היום. היה צריך לצפות את כמות הקהל של יבנה ולהציב חציצה נורמלית בין האוהדים.
אם היה שוטר אחד במגרש זה גם היה משהו, אני אישית יכול להצביע על שלושה עצורים בוודאות מהצד היבנאי והמכוער במידה והיה כח שיטור במגרש.
אני מבין שזה עולה כסף אבל חיי האוהדים פשוט לא שווים את החיסכון הזה. |
|
|
הפועל קטמון ירושלים - מכבי יבנה |
|