פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים נגד מכבי קריית גת

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים נגד מכבי קריית גת
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים נגד מכבי קריית גת נושא הבא
עמוד: מתוך 3

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 21/10/2011 :  22:41:28  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד655

קטמון ותיק אני מעריץ את הכתבות שלך כל הכבוד שכתבתה על אסוס. אתה הכותב מס 1 באתר.

יש לותיק גרופי. ברכות.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  03:25:37  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=276574
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  10:37:04  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.co.il/story.php?id=4047

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  10:58:28  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

http://doublepass.co.il/story.php?id=4047

הגול של שי פשוט אדיר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  13:15:40  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תמונת בכורה לליאב פרנקו ב"ואללה" :
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1870029
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  13:23:32  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר לניתוח התרומה של כל שחקן ושחקן לניצחון אתמול (בעיני אסוס ופוגלמן הצטיינו במיוחד) אסור לשכוח משהו מאוד חשוב - הדשא. סוף סוף, אחרי מרעה העזים של המגרש הביתי שלנו, משטח ראוי למשחק אדם. דשא נמוך וגזום היטב, שמאפשר לשחק כדורגל ולא לספוג שערים עצמיים מביכים שנולדים כתוצאה מגבשושיות.
ניראה לי שאותו משחק של אתמול, אם היה משוחק בחולון, היה נגמר במקרה הטוב במלחמת חפירות של 0-0 ובמקרה הרע בהפסד שלנו. וזה מה שמפחיד אותי מאוד לקראת יבנה בשבוע הבא.

אולי יש מצב להעביר לקריית גת את משחקי הבית שנותרו?
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  15:14:39  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אני לא טועה המשחק נגד יבנה יהיה המשחק האחרון בחולון.אמן.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  17:27:46  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וסחתיין למי שהצליח להביא את רפי רשף למשחק. מישהו יודע אם הוא נהנה? האם זה חזיון חד פעמי??
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  17:58:27  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

וסחתיין למי שהצליח להביא את רפי רשף למשחק. מישהו יודע אם הוא נהנה? האם זה חזיון חד פעמי??

עד כמה שהבנתי רפי רשף הגיע למשחק עם בנו.
כידוע לרפי רשף יש "פרצוף פוקר" אז קשה היה לראות את הנאתו מהמשחק
זכור לי בעבר שהוא בא למשחק המפורסם נגד בת ים בבת ים, ואולי למשחק נוסף.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  18:47:46  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:

ישב לפני - נראה מבסוט
היה גם בשעריים בשנה שעברה במשחק החוץ

ירון
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  19:11:33  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:

ישב לפני - נראה מבסוט
היה גם בשעריים בשנה שעברה במשחק החוץ

אף אחד לא צריך להביא את רפי, הוא בא לבד לראות את הקבוצה שלו.
רפי חבר עמותה זו העונה החמישית יחד עם שני אחיו ואביו.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  19:54:10  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בא לי להעכיר קצת את האוירה

1. טראומת שני ההפסדים נראתה מאוד על השחקנים ונפלא שזה נגמר ככה
2. כמו נצחונות קודמים שלנו בליגה הזו, ההפרש משקר. הסתגרנו והלכנו אחורה בתחילת המחצית השנייה וריח של שיויון היה באוויר.
3. ליאור איחר מאוד בחילופים (שהיו במקום, אבל לא בזמן!). כפיר בכלל הופך אטי ונראה אדיש (אני חולה עליו, ואני יודע שהוא לא אדיש. שפת הגוף שלו אדישה) במשחקים האחרונים.
4. חורים בהגנה, בעיקר בחלק השני של המחצית הראשונה. הצטרפות גרועה מאוד להתקפה (טראומת הפסדים כבר אמרנו?). אין מספיק משחק אגפים.
5. וכמו שנאמר - שיפוט טוב, יריבה הוגנת (ששיחקה נחמד), מגרש בסדר גמור. ניצחנו בזכות כושר גופני ויכולת אישית גבוהה.
6. גול מדהים של פרנקו. גול משמח וכיפי של ציון. המצטיין הוא בכל זאת שי (וגם פוגלמן היה טוב)

נערך על ידי - amos ב-22/10/2011 19:54:50
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  20:43:52  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת גול ענק של פרנקו.שילוב של תנועה,מהירות,שליטה בכדור וקור רוח מול השער.גולאסו.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  20:49:15  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיכום שלי:
הדברים הטובים- הקבוצה מתחילה להתחבר,ורואים את זה.
למרות שהדשא המגרש לא היה ממש טוב,היה אפשר לשחק עליו כדורגל בניגוד לחולון.
אסוס השתיק את כל האידיוטים.פוגלמן מצוין.שי בסדר.פרנקו די טוב.עוז נכנס ועשה כמה מבצעים ששחקנים בליגה הזאת לא עושים.עמרי נווה היה בסדר.ציון זקן היה די טוב היום לשם שינוי.יש לנו הרבה שחקנים טובים.
הדברים הרעים-לא היה הרבה,אבל שוב חור ענק בצד שמאל של ההגנה(שרקט),לוריא חיפה עליו בסדר.לצערי,כפיר זה לא ההוא משנה שעברה,איטי מדי להתקפות שלנו,
כמה שאני אוהב את השחקן והזה וכואב לי,הוא לא עומד בקצב של שחקנים מהירים כמו פרנקו.ההבדל בין כפיר לשי ששי משחק יותר מאחור לכן הוא לא צריך לעמוד בקצב של הווינגרים ושל החלוץ.כדי שההתקפה שלנו תהיה יותר קטלנית צריך חלוץ 9 קלאסי מהיר.אחד החסרונות הגדולים שלנו נגד קבוצות שההתקפות שלנו לא מהירות,ובשביל ליצור חיבור בהתקפה שירעיד את ליגה א' דרום צריך שחקנים מהירים שיגרמו לפיק ברכיים להגנות.לצערי,קבוצות מגיעות עם ביטחון מלא נגדינו.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/10/2011 :  12:21:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס צודק, ליאור שוב התמהמה עם החילופים, הדקות שלפניהן היו מאוד מסוכנות ולא מתפקדות מבחינתנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים נגד מכבי קריית גת נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07