משתמש |
הפועל קטמון ירושלים נגד מכבי קריית גת |
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 21/10/2011 : 22:41:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד655
קטמון ותיק אני מעריץ את הכתבות שלך כל הכבוד שכתבתה על אסוס. אתה הכותב מס 1 באתר.
יש לותיק גרופי. ברכות. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
|
קראנקו
1203 הודעות |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 22/10/2011 : 13:23:32
|
מעבר לניתוח התרומה של כל שחקן ושחקן לניצחון אתמול (בעיני אסוס ופוגלמן הצטיינו במיוחד) אסור לשכוח משהו מאוד חשוב - הדשא. סוף סוף, אחרי מרעה העזים של המגרש הביתי שלנו, משטח ראוי למשחק אדם. דשא נמוך וגזום היטב, שמאפשר לשחק כדורגל ולא לספוג שערים עצמיים מביכים שנולדים כתוצאה מגבשושיות. ניראה לי שאותו משחק של אתמול, אם היה משוחק בחולון, היה נגמר במקרה הטוב במלחמת חפירות של 0-0 ובמקרה הרע בהפסד שלנו. וזה מה שמפחיד אותי מאוד לקראת יבנה בשבוע הבא.
אולי יש מצב להעביר לקריית גת את משחקי הבית שנותרו? |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 22/10/2011 : 15:14:39
|
אם אני לא טועה המשחק נגד יבנה יהיה המשחק האחרון בחולון.אמן. |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 22/10/2011 : 17:27:46
|
וסחתיין למי שהצליח להביא את רפי רשף למשחק. מישהו יודע אם הוא נהנה? האם זה חזיון חד פעמי?? |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 22/10/2011 : 17:58:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
וסחתיין למי שהצליח להביא את רפי רשף למשחק. מישהו יודע אם הוא נהנה? האם זה חזיון חד פעמי??
עד כמה שהבנתי רפי רשף הגיע למשחק עם בנו. כידוע לרפי רשף יש "פרצוף פוקר" אז קשה היה לראות את הנאתו מהמשחק זכור לי בעבר שהוא בא למשחק המפורסם נגד בת ים בבת ים, ואולי למשחק נוסף. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 22/10/2011 : 18:47:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
וסחתיין למי שהצליח להביא את רפי רשף למשחק. מישהו יודע אם הוא נהנה? האם זה חזיון חד פעמי??
עד כמה שהבנתי רפי רשף הגיע למשחק עם בנו. כידוע לרפי רשף יש "פרצוף פוקר" אז קשה היה לראות את הנאתו מהמשחק זכור לי בעבר שהוא בא למשחק המפורסם נגד בת ים בבת ים, ואולי למשחק נוסף.
ישב לפני - נראה מבסוט היה גם בשעריים בשנה שעברה במשחק החוץ
|
ירון |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 22/10/2011 : 19:11:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
עד כמה שהבנתי רפי רשף הגיע למשחק עם בנו. כידוע לרפי רשף יש "פרצוף פוקר" אז קשה היה לראות את הנאתו מהמשחק זכור לי בעבר שהוא בא למשחק המפורסם נגד בת ים בבת ים, ואולי למשחק נוסף.
ישב לפני - נראה מבסוט היה גם בשעריים בשנה שעברה במשחק החוץ
אף אחד לא צריך להביא את רפי, הוא בא לבד לראות את הקבוצה שלו. רפי חבר עמותה זו העונה החמישית יחד עם שני אחיו ואביו. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 22/10/2011 : 19:54:10
|
בא לי להעכיר קצת את האוירה
1. טראומת שני ההפסדים נראתה מאוד על השחקנים ונפלא שזה נגמר ככה 2. כמו נצחונות קודמים שלנו בליגה הזו, ההפרש משקר. הסתגרנו והלכנו אחורה בתחילת המחצית השנייה וריח של שיויון היה באוויר. 3. ליאור איחר מאוד בחילופים (שהיו במקום, אבל לא בזמן!). כפיר בכלל הופך אטי ונראה אדיש (אני חולה עליו, ואני יודע שהוא לא אדיש. שפת הגוף שלו אדישה) במשחקים האחרונים. 4. חורים בהגנה, בעיקר בחלק השני של המחצית הראשונה. הצטרפות גרועה מאוד להתקפה (טראומת הפסדים כבר אמרנו?). אין מספיק משחק אגפים. 5. וכמו שנאמר - שיפוט טוב, יריבה הוגנת (ששיחקה נחמד), מגרש בסדר גמור. ניצחנו בזכות כושר גופני ויכולת אישית גבוהה. 6. גול מדהים של פרנקו. גול משמח וכיפי של ציון. המצטיין הוא בכל זאת שי (וגם פוגלמן היה טוב)
|
נערך על ידי - amos ב-22/10/2011 19:54:50 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 22/10/2011 : 20:43:52
|
באמת גול ענק של פרנקו.שילוב של תנועה,מהירות,שליטה בכדור וקור רוח מול השער.גולאסו. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 22/10/2011 : 20:49:15
|
סיכום שלי: הדברים הטובים- הקבוצה מתחילה להתחבר,ורואים את זה. למרות שהדשא המגרש לא היה ממש טוב,היה אפשר לשחק עליו כדורגל בניגוד לחולון. אסוס השתיק את כל האידיוטים.פוגלמן מצוין.שי בסדר.פרנקו די טוב.עוז נכנס ועשה כמה מבצעים ששחקנים בליגה הזאת לא עושים.עמרי נווה היה בסדר.ציון זקן היה די טוב היום לשם שינוי.יש לנו הרבה שחקנים טובים. הדברים הרעים-לא היה הרבה,אבל שוב חור ענק בצד שמאל של ההגנה(שרקט),לוריא חיפה עליו בסדר.לצערי,כפיר זה לא ההוא משנה שעברה,איטי מדי להתקפות שלנו, כמה שאני אוהב את השחקן והזה וכואב לי,הוא לא עומד בקצב של שחקנים מהירים כמו פרנקו.ההבדל בין כפיר לשי ששי משחק יותר מאחור לכן הוא לא צריך לעמוד בקצב של הווינגרים ושל החלוץ.כדי שההתקפה שלנו תהיה יותר קטלנית צריך חלוץ 9 קלאסי מהיר.אחד החסרונות הגדולים שלנו נגד קבוצות שההתקפות שלנו לא מהירות,ובשביל ליצור חיבור בהתקפה שירעיד את ליגה א' דרום צריך שחקנים מהירים שיגרמו לפיק ברכיים להגנות.לצערי,קבוצות מגיעות עם ביטחון מלא נגדינו. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 23/10/2011 : 12:21:30
|
עמוס צודק, ליאור שוב התמהמה עם החילופים, הדקות שלפניהן היו מאוד מסוכנות ולא מתפקדות מבחינתנו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
הפועל קטמון ירושלים נגד מכבי קריית גת |
|