פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ג'רי הפרחח אסוס

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ג'רי הפרחח אסוס
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם ג'רי הפרחח אסוס נושא הבא
עמוד: מתוך 4

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  10:05:52  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שראוי ורצוי
שמייצר התרד הזה ישנה את כותרתו

ייתכן שבמשחק המדובר - גרי היה קצת בקצה
ואני מקווה שהשיפור המקצועי והתתנהגותי שלו
שהלוואי שהוא תוצאה של משמעת עצמית / עבודה של ליאור / קריאה בפורום

מגיע לגרי יותר !!!
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  12:02:02  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אז הדיון על מיקי רנדי יימשך כאן על ידי המטומטמים או שיפתחו לו דיון חדש, אחרי העבירה בגינה ספג צהוב. והרי זה לא ייתכן ששחקנים אצלנו יעשו עבירות כאלה ויקבלו צהוב.

את המחמאות שמור לעצמך, הן באמת מיותרות. ולעצם העניין אני בטוח שכל "המוחמאים" יהיו הראשונים לשבח את גרי על משחק משובח והוגן(!). וגם אני בתוכם.

"הוגן" ? מצחיק, אבל באמת, בשפת הרשת אפילו חחחחחחחחחחחחחחח.
האחראי מספר 1 לזה שמספר 26 היבנאי(גיא אבן) הורחק הוא גרי מיועדנו, מספר 4 שלך, שבאופן שיטתי כל פעם שהיבנאי קיבל כדור עם הגב לשער דאג לבדוק שחוליות T6 וT7 בגבו הן באמת מאבן, ועד שסדוק החוליות הספיק להתלונן הפיראנה כבר נעלם לו בשקט מהאיזור וחוזר לעמדה. הגיא אבן הזה צבר עצבים בקצב קבוע, לא תיפקד טוב ובסוף הורחק בצדק. הוגן ? לא יודע. פרקטי ? בטוח. לגיטימי ? ועוד איך . איפה אתה מעדיף שחקן כזה בהינתן שהרי אין דבר כזה "לא בכדורגל, ביציע או בבית" ורמת תלישות כזאת לא קיימת במציאות, רק במרחב הוירטואלי, אם כן ? אצלך או אצל היריב ? אכן אצלך.
מ.ש.ל

מלך

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  12:31:01  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אני חושב שראוי ורצוי

מגיע לגרי יותר !!!

די עם בלבולי המוח. מתחילת העונה הוא אחד משלושת השחקנים הכי יציבים: לא שיפור מקצועי ולא שיפור התנהגותי. אנשים כאן עשו שטות מכלום ועכשיו מסיקים מסקנות על סמך הכלום הזה.

חבל שעוז לא נתן לגרי את סרט הקפטן כשהוחלף.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  12:50:38  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אני חושב שראוי ורצוי

מגיע לגרי יותר !!!

די עם בלבולי המוח. מתחילת העונה הוא אחד משלושת השחקנים הכי יציבים: לא שיפור מקצועי ולא שיפור התנהגותי. אנשים כאן עשו שטות מכלום ועכשיו מסיקים מסקנות על סמך הכלום הזה.

חבל שעוז לא נתן לגרי את סרט הקפטן כשהוחלף.

באמת חיכינו לך ולשפה המרתקת שלך.
נראה שאתה האחרון שאני זקוק לעצות ממנו

ירון
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  13:00:06  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

אסוס קיבל את הצהוב החמישי במשחק נגד יבנה.
לפיכך הוא לא יוכל לשחק במשחק הקשה נגד לוד.

לפי מה שמופיע בקישור יש לו רק 4 צהובים:

http://www.football.org.il/Leagues/Pages/FairCompetitionTeam.aspx?SEASON_ID=13&LEAGUE_ID=13062&TEAM_ID=5981
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  13:12:14  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לניצחון

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

אסוס קיבל את הצהוב החמישי במשחק נגד יבנה.
לפיכך הוא לא יוכל לשחק במשחק הקשה נגד לוד.

לפי מה שמופיע בקישור יש לו רק 4 צהובים:

http://www.football.org.il/Leagues/Pages/FairCompetitionTeam.aspx?SEASON_ID=13&LEAGUE_ID=13062&TEAM_ID=5981

גם על פי הספירה שלנו יש לו 4
http://www.katamon.co.il/statics.asp

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  13:48:53  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לגרי גם צהוב בגביע... לכן זה החמישי.
לגבי הקפטן אז עם כל הכבוד לגרי הנהדר, ציון כבר כמה שנים טובות בקטמון וגם ותיק יותר אז בהחלט הגיע לו. חוץ מזה כל הקישקוש על גרי שטויות.
בהמשך לשאר: עוז נהדר גם זיו איסלם יובל ושמש שממשיך להיות מדהים. נווה טוב ויציב. רק להמשיך ככה
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  21:10:19  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:

אז הדיון על מיקי רנדי יימשך כאן על ידי המטומטמים או שיפתחו לו דיון חדש, אחרי העבירה בגינה ספג צהוב. והרי זה לא ייתכן ששחקנים אצלנו יעשו עבירות כאלה ויקבלו צהוב.

את המחמאות שמור לעצמך, הן באמת מיותרות. ולעצם העניין אני בטוח שכל "המוחמאים" יהיו הראשונים לשבח את גרי על משחק משובח והוגן(!). וגם אני בתוכם.

האחראי מספר 1 לזה שמספר 26 היבנאי(גיא אבן) הורחק הוא גרי מיועדנו, מספר 4 שלך, שבאופן שיטתי כל פעם שהיבנאי קיבל כדור עם הגב לשער דאג לבדוק שחוליות T6 וT7 בגבו הן באמת מאבן, ועד שסדוק החוליות הספיק להתלונן הפיראנה כבר נעלם לו בשקט מהאיזור וחוזר לעמדה. הגיא אבן הזה צבר עצבים בקצב קבוע, לא תיפקד טוב ובסוף הורחק בצדק. הוגן ? לא יודע. פרקטי ? בטוח. לגיטימי ? ועוד איך . איפה אתה מעדיף שחקן כזה בהינתן שהרי אין דבר כזה "לא בכדורגל, ביציע או בבית" ורמת תלישות כזאת לא קיימת במציאות, רק במרחב הוירטואלי, אם כן ? אצלך או אצל היריב ? אכן אצלך.
מ.ש.ל

ניתוח מרתק. שאפו על השיעור באנטומיה! את הפלסף בהמשך פחות הבנתי, אולי אני מוגבל. אז אטען בפשטות: שחקן שלנו (באמת לא משנה מי) מעיף סטירה ל / יורק על (תבחר את מה שאתה מעדיף) שחקן יריב. הקוון רואה, קורא לשופט. אדום. נשארנו עם 10. לא יודע באיזה מרחב - אבל מעדיף שזה לא יהיה אצלי.
מקווה שעכשיו הבנת

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...

נערך על ידי - פלוני בן אלמוני ב-31/10/2011 21:55:03
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  23:15:04  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:

מ.ש.ל

ניתוח מרתק. שאפו על השיעור באנטומיה! את הפלסף בהמשך פחות הבנתי, אולי אני מוגבל. אז אטען בפשטות: שחקן שלנו (באמת לא משנה מי) מעיף סטירה ל / יורק על (תבחר את מה שאתה מעדיף) שחקן יריב. הקוון רואה, קורא לשופט. אדום. נשארנו עם 10. לא יודע באיזה מרחב - אבל מעדיף שזה לא יהיה אצלי.
מקווה שעכשיו הבנת

אם לא הבנת את הפלסף - לא תישאר ב 10 שחקנים.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  15:00:05  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם השחקן מפנה לקוון את החוליות C4 ו C5 ומסתיר לו את המתרחש עם הטחול - שלו או של שחקן יריב - ובפרט בחלק הנקרא איי ונדרהובן שבלבלב - אז לא נורא

גרי שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

נערך על ידי - amos ב-01/11/2011 15:00:39
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 29/03/2012 :  18:41:49  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

לדעתי, עדיף לתת לצוות המקצועי להחליט מי ראוי או לא ראוי ללבוש את מדי הקבוצה.

הצוות החליט.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 29/03/2012 :  19:34:23  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אם השחקן מפנה לקוון את החוליות C4 ו C5 ומסתיר לו את המתרחש עם הטחול - שלו או של שחקן יריב - ובפרט בחלק הנקרא איי ונדרהובן שבלבלב - אז לא נורא

גרי שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

מה הקפצתם את השטויות האלה? זה לא הסגנון הטרחני שלי. אני לא זוכר שכתבתי את זה. אני לא זוכר אפילו שידעתי פעם משהו על חוליות, טחול או לבלב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם ג'רי הפרחח אסוס נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07