פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תוצאות המחזור

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תוצאות המחזור
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם תוצאות המחזור נושא הבא  

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 11/10/2011 :  17:57:44  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במשחק מוקדם של המחזור מנצחת קרית מלאכי 4:1 בחוץ את אילת נקווה שזה לא תחילת התפוצצות הגלאקטיקוס?

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 11/10/2011 :  19:57:20  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אילת הקבוצה הכי חלשה בליגה.

שקד
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  21:15:36  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

במשחק מוקדם של המחזור מנצחת קרית מלאכי 4:1 בחוץ את אילת נקווה שזה לא תחילת התפוצצות הגלאקטיקוס

שבוע אחרי זה....ודברים נראים אחרת
http://www.kastinet.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=1966&Itemid=3
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  21:58:08  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יחס האוהדים במגרש פר טוקבק לכתבה הוא מרשים למדי.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 22/10/2011 :  23:01:20  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תזכרו שאני אמרתי שהם יתפרקו אחרי 4-5 מחזורים.
אני לא מבין כמה טיפשים יש בליגות הנמוכות-כל שנה יש 2-3 קבוצות שמחליטות לעשות גלקטיקוס-ועדיין אותם הטיפשים לא לומדים מטעויות. אני יכול להגיד בוודאות שגם הפועל עפולה לא יעלו ליגה.
מתכון לעלייה-חיבור מקצועי וחברתי בין השחקנים,שקט תעשייתי וגם חשוב-שחקנים על רמה בשילוב עם ניסיון.
גם קבוצה של 700 אלף שקל יכולה לעלות ליגה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 23/10/2011 :  01:49:41  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

תזכרו שאני אמרתי שהם יתפרקו אחרי 4-5 מחזורים.
אני לא מבין כמה טיפשים יש בליגות הנמוכות-כל שנה יש 2-3 קבוצות שמחליטות לעשות גלקטיקוס-ועדיין אותם הטיפשים לא לומדים מטעויות. אני יכול להגיד בוודאות שגם הפועל עפולה לא יעלו ליגה.
מתכון לעלייה-חיבור מקצועי וחברתי בין השחקנים,שקט תעשייתי וגם חשוב-שחקנים על רמה בשילוב עם ניסיון.
גם קבוצה של 700 אלף שקל יכולה לעלות ליגה.

הכל נכון, ועדיין גלקטיקוס יכול להידבק ולהצליח. עפולה נראית מצוין, חוץ מהסיבות שהליגה עוד ארוכה ושיש אימפריה מירושלים שתעלה בעזרת השם על האף של בירת העמק, על מה אתה מסתמך שאתה פוסל אותם (או שפשוט אתה בונה על טבריה\אולגה\אסי גלבוע) ?
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 23/10/2011 :  07:37:36  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בונה על טבריה.
קבוצה צנועה,בלי לחץ,שחקנים עם ניסיון,מאמן מעולה,הם מתחברים יותר מהר ויש להם רצון להוכיח את עצמם. נכון שאסור לי לפסול,אבל תמיד עדיף מאשר גלאקטיקוס.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 23/10/2011 :  08:34:57  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אני בונה על טבריה.
קבוצה צנועה,בלי לחץ,שחקנים עם ניסיון,מאמן מעולה,הם מתחברים יותר מהר ויש להם רצון להוכיח את עצמם. נכון שאסור לי לפסול,אבל תמיד עדיף מאשר גלאקטיקוס.

בינתיים הטבריינים מפציצים חמישיות ומרשימים ביחד עם עפולה. אסי מאכזבת ואולגה צוברת נקודות מהר למרות הפסד בכורה. בניגוד לשנים קודמות השנה הטבריינים לא הפגיזו ברכש והתקציב שלהם הבנתי שהשנה "רק מיליון נקודה ארבע". כמובן לך תדע מה נכון, אבל בדרך כלל שופכים שם כסף על רכש (יניב אברג'יל, אבישי ז'אנו, ערן שייזינגר, ועוד שמות) שנגמר באמצע העונה.
(חוץ מזה, אם ניכנס לענייני היסטוריה - בשנה שטבריה רצה חזק הפועל ירושלים עולה ליגה לפניה, תשאל את שוקו נומדר, שלמרות שעופר דן הבקיע 32 גולים אותה עונה, ושוקו "רק" 31, שוקו עלה ממקום ראשון ודוביד שוויצר שלח אותו חזרה לנדודים.ד"א, הבן של אותו עופר, תום, כבש אתמול שוב.

נערך על ידי - קראנקו ב-23/10/2011 08:39:48
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  15:38:24  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בינתיים (לפי "גולר") מלאכי מחליפים שוער, הביאו את צחי בן גיגי מהפועל אשקלון.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  16:50:35  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

בינתיים (לפי "גולר") מלאכי מחליפים שוער, הביאו את צחי בן גיגי מהפועל אשקלון.

שודד תחנות הדלק. מתאים ללוס אנג'לס כמו כפפת פורצים ליד
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 24/10/2011 :  18:16:13  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן, השוער החדש של מלאכי נותן פייט לאלירן עטר, שודד הזקנות ממכבי ת"א:
http://www.ashkelon-news.co.il/page.php?name=Article&sid=1862

עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  20:56:05  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

אכן, השוער החדש של מלאכי נותן פייט לאלירן עטר, שודד הזקנות ממכבי ת"א:
http://www.ashkelon-news.co.il/page.php?name=Article&sid=1862

מוני שיקלי לא רואה את שניהם ממטר.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם תוצאות המחזור נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07