משתמש |
מישל דיין בן 50 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 16:20:38
|
סרטון מרגש האיש היקר הזה צרוב לי ביחד עם כל זיכרון וכל רגע בתולדות הימים של הפועל י-ם ,הרגעים השמחים והפחות טובים (מה לעשות יש כאלה) .מה שלא יהיה מישל זה הפועל והפועל זה מישל.ורק על זה צריך להוקיר אותו במקום התעסקות בכל משפט כזה או אחר מזל טוב איש אהוב -עד 120 |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 16:24:01
|
אי אפשר שלא להתרגש. האליל שלי.
מזל טוב מישל!! |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 16:37:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
סרטון מרגש האיש היקר הזה צרוב לי ביחד עם כל זיכרון וכל רגע בתולדות הימים של הפועל י-ם ,הרגעים השמחים והפחות טובים (מה לעשות יש כאלה) .מה שלא יהיה מישל זה הפועל והפועל זה מישל.ורק על זה צריך להוקיר אותו במקום התעסקות בכל משפט כזה או אחר מזל טוב איש אהוב -עד 120
בעיקר יש פחות טובים, לא? בכל אופן, המשחק הכי טוב שלו שאני זוכר היה או ב-81 או ב-82 ביום מעונן בימק"א, נגד הפועל ראשון. ניצחנו 1-0, משער של מישל כמובן, הוא קיבל ציון 8 בעיתון ופשוט נתן משחק מושלם. לדעתי הוא גם ציין את המשחק הזה בפודקסט איתו כאן. אגב, אפריים ויימן השוער הציל אותם מתבוסה. איזה משחק.. |
I am City till I cry |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 17:36:13
|
אכן,אליל נעורים ועטרת ראשנו.מזל טוב למישל.
|
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 18:02:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
סרטון מרגש האיש היקר הזה צרוב לי ביחד עם כל זיכרון וכל רגע בתולדות הימים של הפועל י-ם ,הרגעים השמחים והפחות טובים (מה לעשות יש כאלה) .מה שלא יהיה מישל זה הפועל והפועל זה מישל.ורק על זה צריך להוקיר אותו במקום התעסקות בכל משפט כזה או אחר מזל טוב איש אהוב -עד 120
בעיקר יש פחות טובים, לא? בכל אופן, המשחק הכי טוב שלו שאני זוכר היה או ב-81 או ב-82 ביום מעונן בימק"א, נגד הפועל ראשון. ניצחנו 1-0, משער של מישל כמובן, הוא קיבל ציון 8 בעיתון ופשוט נתן משחק מושלם. לדעתי הוא גם ציין את המשחק הזה בפודקסט איתו כאן. אגב, אפריים ויימן השוער הציל אותם מתבוסה. איזה משחק..
בפודקאסט הוא ציין את הדרבי בבלומפילד שהוא ניצח עם צמד ב 89, וגם משחק נגד נתניה אם אני לא טועה.
בכל מיקרה, מזל טוב אושר ובריאות למאסטרו, תמיד אזכור לו המון רגעים של קסם. |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 18:19:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
בעיקר יש פחות טובים, לא? בכל אופן, המשחק הכי טוב שלו שאני זוכר היה או ב-81 או ב-82 ביום מעונן בימק"א, נגד הפועל ראשון. ניצחנו 1-0, משער של מישל כמובן, הוא קיבל ציון 8 בעיתון ופשוט נתן משחק מושלם. לדעתי הוא גם ציין את המשחק הזה בפודקסט איתו כאן. אגב, אפריים ויימן השוער הציל אותם מתבוסה. איזה משחק..
בפודקאסט הוא ציין את הדרבי בבלומפילד שהוא ניצח עם צמד ב 89, וגם משחק נגד נתניה אם אני לא טועה.
בכל מיקרה, מזל טוב אושר ובריאות למאסטרו, תמיד אזכור לו המון רגעים של קסם.
נגד נתניה זה המשחק שהרסנו להם את האליפות ובזכותינו כ"ס זכו בה. כמובן שהיו רבים וטובים, פשוט המשחק הזה נגד ראשון היה one man show מהסוג שנחרט עמוק עמוק.. בכל אופן בהחלט מזל טוב. הוא חלק מהילדות שלי, אין אפס! |
I am City till I cry |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 18:40:03
|
מזל טוב למישל, יש למישל מקום של כבוד בהיסטוריה של הפועל. יחד עם זאת יש כאן ובסרטון הגזמה פראית כבר שכחו את בן רימוז' הגדול מכולם. הוא האחראי למחלה שלי ושל רבים אחרים שהעבירו אותה לילדיהם. סינגל מרילי בראשי מחטבי ואחרים. מבלי אלו גיבורי קטמון יתכן ומישל היה משחק בכלל בקבוצה אחרת... אחרי שנים שוכחים עשרות מסירות סרק לרוחב המגרש בימקא מסירה ובקשה לקבל את הכדור בחזרה מיד... המאמן במשחק הכואב ההוא ברעננה ... מכובד ביותר אבל קצת פרופורציות לא יזיקו מזל טוב.
|
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 18:42:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
מזל טוב למישל, יש למישל מקום של כבוד בהיסטוריה של הפועל. יחד עם זאת יש כאן ובסרטון הגזמה פראית כבר שכחו את בן רימוז' הגדול מכולם. הוא האחראי למחלה שלי ושל רבים אחרים שהעבירו אותה לילדיהם. סינגל מרילי בראשי מחטבי ואחרים. מבלי אלו גיבורי קטמון יתכן ומישל היה משחק בכלל בקבוצה אחרת... אחרי שנים שוכחים עשרות מסירות סרק לרוחב המגרש בימקא מסירה ובקשה לקבל את הכדור בחזרה מיד... המאמן במשחק הכואב ההוא ברעננה ... מכובד ביותר אבל קצת פרופורציות לא יזיקו מזל טוב.
אתה מאלה, הא? |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 19:39:18
|
המשחק הזה כל כך זכור לי . כנראה שבגלל היותי באותה תקופה ילד קטן וגמד בצורה קיצונית שאפריים ווימן זכור לי כאיזה גוליבר ענק והיה נראה לי שהוא מכסה את כל השער ובלתי ניתן להכנעה ..עד שהגיע מישל (אגב כמדומני במשחק הבכורה שלו)
פועל ותיק-לא הבנתי את הקטע של התחרות עם אנשים אחרים שכבודם במקומם מונח.זה אשכול על מישל אז מדברים על מישל |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 20:33:43
|
כמה דברים שעולים לי בראש כשאני חושב על מישל - - השחקן שלא פרש עד שאיבד עין. בכל מקצוע אחר הוא היה מקבל פיצויים ממקום העבודה עד סוף ימיו. לא בכדורגל. בטח לא אצל סאסיונה. רק על זה, יש לכולנו חוב גדול אליו. - מישל המאמן, איש העקרונות, שהעיף את אופיר עזו השחצן בבושת פנים מהמגרש כשניסה להשפיל את היריב במקום להבקיע. זה היה אחרי שמוצו כל החילופים והפועל נותרה בעשרה שחקנים. - בדרבי האחרון (אני חושב) בטדי, מישל מבקיע (משווה?) בבעיטה חופשית מושלמת. הפועל בהנהגת מישל,יושבת על השער של ביתר, אבל הקהל של ביתר מתפרץ למגרש 5 דקות לסיום כדי לחגוג אליפות ולקחת מאיתנו ניצחון מוצדק. |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 21:00:32
|
הדרבי האחרון בטדי הסתיים בתוצאה 1:1, להפועל ירושלים כבש אחד, שי אהרון. |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 21:09:20
|
עשית בלאגן. אתה מתכוון לדרבי הראשון בטדי שמישל הבקיע בבעיטה חופשית והפסדנו 2:1. בדרבי השני באותה עונה שהם חגגו אליפות על הדשא כבש אייל אברהמי ובאמת הגיע להפועל לנצח. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 21:34:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
עשית בלאגן. אתה מתכוון לדרבי הראשון בטדי שמישל הבקיע בבעיטה חופשית והפסדנו 2:1. בדרבי השני באותה עונה שהם חגגו אליפות על הדשא כבש אייל אברהמי ובאמת הגיע להפועל לנצח.
הסניליות שוב הרימה את ראשה המכוער אבל זה בעצם מה שיפה בנוסטלגיה. היא לא ממש צריכה להיות מחוברת לעובדות. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-06/10/2011 21:36:46 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/10/2011 : 11:56:13
|
http://www.icast.co.il/PlayerWin.aspx?file=http://pod.icast.co.il/81d92142-1732-430c-b809-32284e3be29d.icast.mp3&IndexID=369118&name=iCast
שחקן הפועל הראשון שהכרתי בכלל. בשנים הראשונות שלי כאוהד, וגם אחרי זה שלו בתור מאמן, זה הכל סבב את מישל.
חבל שקריירת האימון שלו לא התרוממה, מקווה שאולי זה יקרה בעתיד. היה כיף באותם ימים שנראה שהוא הופך למאמן מרכזי בישראל, להסתובב עם חזה מורם בידיעה שהוא משלנו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-07/10/2011 12:02:05 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 07/10/2011 : 15:06:55
|
אין ספק שהיתה תקופה לא קצרה בתולדות הפועל, שאם חיפשת מהלכי משחק יפים הסיבה היחידה שלך להגיע למשחק של הקבוצה היה מישל דיין (מהלכי משחק, להבדיל מהסחרחורת המתסכלת והלא יעילה של יאיר, פעמיים שלוש בכל משחק). לפעמים היה לי עצוב בשבילו, לראות כזה כשרון משחק כשהוא מוקף בכל כך הרבה חוסר כשרון. בעיני אין ספק שהוא היה יכול לעשות קריירה הרבה יותר מרשימה וגם לשפר כמה היבטים במשחק שלו, אם היה עוזב את הפועל |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-07/10/2011 15:08:41 |
|
|
|
מישל דיין בן 50 |
|
|
|