משתמש |
גול חוקי |
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 16:49:20
|
לא תמיד יש לי את הכח להכנס לדיוני סרק לפעמים יושבים אוהדי קטמון עם דברים הפוכים "כאלו" נגד הקבוצה לא מבין מאיכן זה בה וזו לא הפעם הראשונה ,לאחר שראתי את המשחק בדאבל פס מתברר... שהגול של קטמון היה חוקי למהדרין וזה מה שאני ראתי במשחק לעומת אנשים שאומרים הפוך בבטחון , כמו כן וזו דעתי לא היה פנדל לקרית מאלכי ,גם אם אני חושב שתיקו במשחק היה משקף . אז ... שיפסקו כל החכמים בהרבה משחקים לפסול אחרים כאילו שהם יותר צדקים מאוהדי הקבוצה הירבה . תודה על תשומת הלב.
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 17:42:27
|
אין שום ספק שלצפות בשידור חוזר כמה פעמים מאפשר לראות את שני האירועים בדרך אחרת לגמרי !!!
לא היה פנדל !
כן היה גול !!! |
ירון |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 18:52:29
|
לא צריך את התקציר כדי לדעת שהיה גול חוקי לגמרי |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 19:20:18
|
ניצחנו לא?אז מה זה משנה? אם זה היה משנה,והיינו מדברים על מה היה צריך להיות-לא היינו מנצחים,אז למה לבכות על משהו שאין לו משמעות? |
נערך על ידי - אדום עולה ב-24/09/2011 19:20:51 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 19:29:57
|
זה רק אני לא מצליח לראות את התקציר של המשחק ורואה במקום פרסומת של אולם אירועים? |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 19:45:57
|
גם אני לא מצליח. ברור שלא אשכור לעולם את אולם האירועים הזה. מישהו צריך להיפרע מפירסומות מעצבנות |
|
|
lazy
2403 הודעות |
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 19:51:58
|
ם כבר הולכים על פולניות ומתלוננים על משחק שניצחנו, מישהו יכול להסביר לי את הקוון הזה?! |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 20:07:29
|
לא ראיתי שהגול היה חוקי. וגם הפנדל היה לדעתי. ועדיין, היינו יותר טובים. |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 20:41:59
|
תודה, לייזי
|
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 21:25:28
|
הקוון עשה במשחק הכל חוץ מלנסות לנגוח את הכדור בקרנות שלהם. הוא לא ניסה להסתיר את הכוונות שלו |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 21:45:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
הקוון עשה במשחק הכל חוץ מלנסות לנגוח את הכדור בקרנות שלהם. הוא לא ניסה להסתיר את הכוונות שלו
לגבי הנבדל - לדעתי, ולאחר צפייה בתקציר, השחקן שהבקיע את השער [ציון?] לא היה בנבדל, אם כי לפניו היה שחקן קטמון שכן היה בנבדל, אבל כאמור הוא לא היה הבועט.
תוספת: דווקא אחרי הצפייה בתקציר "שלנו" שצולם מזווית יותר טובה לגבי הרחבה של מלאכי, אפשר לטעון שהשחקן הבועט היה בנבדל. בקיצור כמו במערכון של הגששים על בית"ר - גם השחקן וגם השופט/קוון היו באופסייד
טעות קשה של הקוון היתה ממש בסוף כאשר במקום לסמן על עבירה על עמית הוא סימן לקרן לטובת מלאכי. והפנדל שלהם - ארטיום הכשיל ברחבה וההחלטה נכונה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-24/09/2011 22:18:12 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 21:51:19
|
בוקר טוב חברים, תרשו לי להציג לכם את נדב אדלר, קוון, שנוהג להתעלל בקבוצות גדולות עם קהל, בעיקר כשהוא עם הגב אליו. אין מה לעשות. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 22:10:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
בוקר טוב חברים, תרשו לי להציג לכם את נדב אדלר, קוון, שנוהג להתעלל בקבוצות גדולות עם קהל, בעיקר כשהוא עם הגב אליו. אין מה לעשות.
אני מניח שהצורה בה בירכנו את אמו רק הוסיפה לו מוטיבציה לדפוק אותנו. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 25/09/2011 : 02:07:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הקוון עשה במשחק הכל חוץ מלנסות לנגוח את הכדור בקרנות שלהם. הוא לא ניסה להסתיר את הכוונות שלו
לגבי הנבדל - לדעתי, ולאחר צפייה בתקציר, השחקן שהבקיע את השער [ציון?] לא היה בנבדל, אם כי לפניו היה שחקן קטמון שכן היה בנבדל, אבל כאמור הוא לא היה הבועט.
תוספת: דווקא אחרי הצפייה בתקציר "שלנו" שצולם מזווית יותר טובה לגבי הרחבה של מלאכי, אפשר לטעון שהשחקן הבועט היה בנבדל. בקיצור כמו במערכון של הגששים על בית"ר - גם השחקן וגם השופט/קוון היו באופסייד
טעות קשה של הקוון היתה ממש בסוף כאשר במקום לסמן על עבירה על עמית הוא סימן לקרן לטובת מלאכי. והפנדל שלהם - ארטיום הכשיל ברחבה וההחלטה נכונה.
אין שום סיכוי שהיה נבדל. הכדור הגיע אל ציון אחרי מגע של שחקן הגנה, שממש הסיט את הכדור אליו לרגל. ברגע ששחקן הגנה נוגע זה מבטל את האופסייד |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 25/09/2011 : 10:12:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
טעות קשה של הקוון היתה ממש בסוף כאשר במקום לסמן על עבירה על עמית הוא סימן לקרן לטובת מלאכי. והפנדל שלהם - ארטיום הכשיל ברחבה וההחלטה נכונה.
אין שום סיכוי שהיה נבדל. הכדור הגיע אל ציון אחרי מגע של שחקן הגנה, שממש הסיט את הכדור אליו לרגל. ברגע ששחקן הגנה נוגע זה מבטל את האופסייד
לא מדוייק. נגיעה לא מספיקה. |
|
|
גול חוקי |
|