פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חנן פדידה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חנן פדידה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם חנן פדידה נושא הבא  

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 19/09/2011 :  21:02:06  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חתם במלאכי(על פיone )מתנהל מו"ם עם כריסטיאנו רונלדו...ברצינות זה נירא כמו גלקטיקוס

אליה

נערך על ידי - אליה ב-19/09/2011 21:04:18

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 19/09/2011 :  21:39:25  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

חתם במלאכי(על פיone )מתנהל מו"ם עם כריסטיאנו רונלדו...ברצינות זה נירא כמו גלקטיקוס

כבש היום את שער הניצחון של מלאכי (פדידה, לא רונאלדו)
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  03:28:36  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שימות. אפס מאופס. שחקן דוחה ואדם דוחה. לא יודע לגבי פוטנציאל הגועל נפש במשחק שצפוי לנו ביום שישי (לדעתי פוטנציאל די גבוה), אבל אני מתחייב כאן רשמית מעל במה זאת שהחלאה הזה הולך לחטוף ממני מטר קללות מהשנייה הראשונה ועד שהוא ייצא באדום של תסכול בעקבות פאול מכוער / יריקה על הקהל / ריצה לעבר הטריבונה שלנו באמוק תוך ניסיון לבעוט לי בראש.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  09:07:36  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא התפלאתי בזמנו לראות אותו ב"נשות הכדורגלנים", ולגלות בחור די חביב. אולי זו המערכת הדפוקה ההיא שהוציאה מכולם את המירע.

בכל מקרה - אבו-אדהם, אני מצפה לתצוגה מיוחדת שלך ביום שישי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם חנן פדידה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07