משתמש |
הפועל קטמון ירושלים-עירוני נתיבות |
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 22:28:01
|
אחד הדברים הכי מעניינים בפורום זה הניתוח אחרי משחק. מרתק: על שרקט עד עכשיו זה נע מחלש למצוין, על איסלם בין לא מורגש למצטיין, טרטיאק חלש או מעולה, טפרה לא מורגש או טוב מאוד, פרנקו מסורבל או מהיר,שי עושה משחק או חלוץ? מגנים טובים או עושים חורים? יצאו בלי ביקורת:עוז שמש מלול מעודה ופוגלמן. מעניין ומרתק. זה כל הכיף בפורום למען האמת. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 22:31:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר זקן
ותיק איך אתה מעז להגיד ששי חלש בתור חלוץ??? [/quote]
איפה ראית שאמרתי את זה? התייחסתי למה שהיה היום. ולמבקרים - לא בכדי עשיתי שימוש במילה יעילות, דהיינו ההשפעה על מהלכי הקבוצה בהתקפה והאפקטיביות שלהם למעשה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 22:38:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ יצאו בלי ביקורת:עוז שמש מלול מעודה ופוגלמן. מעניין ומרתק. זה כל הכיף בפורום למען האמת.
זה מה שיפה בכדורגל בכלל... תמיד יש על מה להתווכח. בקיצור, אפשר לסגור על עוז ופוגלמן כמצטיינים בקונסנסוס (לדעתי האישית כמובן!). |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 23:23:44
|
אוהדים הגיעו? |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 23:56:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
אוהדים הגיעו?
כ-300 שלנו. 20 שלהם כולם מתחת לגיל 14. |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 20/09/2011 : 00:40:43
|
יש תמונות חברים? :) |
|
|
אנדראס גורסקי
108 הודעות |
|
כוכב
47 הודעות |
נשלח - 20/09/2011 : 02:47:06
|
משחק ממש לא טוב שלנו. היה לנו מזל. עם יכולת כזאת במלאכי נגיד תודה עם פדידה חנן לא ייתן לנו גול ויראה לנו את הסוודר שלו. כל החצי הראשון השחקנים שלנו לא הצליחו להחזיק בכדור. בכלל. אפילו לא עמית. קצת מטריד. עוד יותר מטריד בהתחשב בזה שיש לנו עוד משחקים במגרש הזה.
ובכל זאת, ניצחון כיפי שמראה גם על אופי. ואני עדיין לא מת על נתיבות, הזכירו לי טוב מאוד למה אני לא אוהב את ליגה א' דרום. משמח שהחילופים היו נכונים ושינו את המשחק. עוז היה מצוין, היה ניתן לראות ששי התגעגע לכפיר והיה כיף לראות את אדיר בחזרה בבית.
אגב, מי בישל לעוז את השערים? |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/09/2011 : 08:52:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר זקן
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
שרקט - המצטיין שלנו. טפרה - במחצית הראשונה היה לדעתי טוב מאוד, יש לו טאץ' שאין לאף אחד אצלנו, והוא גרם ללא מעט מהומות חיוביות. הוא עוד יביא לנו הרבה דולים ונחת, רק שלא יאבד את הראש.
לטעמי איסלם היה השחקן הטוב ביותר היום במשך 90 הדקות. אילן טפרה היה השחקן הפחות טוב היום, משחק מפוזר המון המון איבודים לא סיכן את השער. ואם עוז וכפיר לא היו נכנסים המשחק היה נגמר בתיקו בודאות.
טפרה לדעתי הוא פרוייקט מיוחד שלנו כקבוצה: נשקיע בו - נקבל המון בחזרה. יכול להיות שהבעיה איתו כרגע שצורת המשחק שלו לא לגמרי תואמת את האופן שבו ליאור בנה את הקבוצה ושי מנסה להנחיל מתוך המגרש. אני לא ממש חושש כי בסופו של דבר שחקנים איכותיים מוצאים את הדרך להשתלב בכל סגנון. בכלל, אני חושב שיותר מהכל הנצחון אתמול היה מאוד קבוצתי. אמנם נפל בחלקו של עוז לתקוע את המסמרים בארון של נתיבות (אני מת על עוז), אבל קבוצה שלמה התרוצצה שם בחום הכבד כדי להביא אותנו לישורת האחרונה שבה העדיפות בכושר ובריכוז וחילופין של רעננות הביאו את הנצחון. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/09/2011 : 09:13:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
אחד הדברים הכי מעניינים בפורום זה הניתוח אחרי משחק. מרתק: על שרקט עד עכשיו זה נע מחלש למצוין, על איסלם בין לא מורגש למצטיין, טרטיאק חלש או מעולה, טפרה לא מורגש או טוב מאוד, פרנקו מסורבל או מהיר,שי עושה משחק או חלוץ? מגנים טובים או עושים חורים? יצאו בלי ביקורת:עוז שמש מלול מעודה ופוגלמן. מעניין ומרתק. זה כל הכיף בפורום למען האמת.
זה בדרך כלל לא כזה קיצוני. אנחנו כנראה חלודים מהפגרה, וכמה מאיתנו כולל אותי אופטימיים מדי. למעשה היה משחק חלש של רוב הקבוצה, אבל עם סימנים לעתיד פורה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/09/2011 : 09:52:26
|
טוב, גם לי מגיע לחפור קצת בת'רד.
לדעתי, משחק חלש מאוד שלנו במחצית הראשונה. במחצית השניה, בעקבות החילופים והעייפות של נתיבות המשחק השתפר, אבל עדיין היה רחוק מאוד מלהחשב משחק טוב.
השחקן המצטיין לדעתי, בהפרש ניכר, הוא עמית שמש. משחק טוב מאוד גם לפוגלמן, ולמחליפים. שאר השחקנים יכולים לתת יותר. ארטום היה ביום חלש ,כאשר החלוץ של נתיבות פירפר אותו (וגם את שאר ההגנה) לא פעם. שי לא הורגש בכלל במחצית הראשונה ועדיין הוכיח עד כמה הוא שחקן ענק שכמה דקות טובות שלו בסוף המשחק הספיקו כדי לבסס את הנצחון. איסלם היה לא רע, נייד וטוב, אבל לא מספיק מדויק. טפרה היה בסך הכל בסדר, הגיע לו פנדל, אבל לא יזיק אם הוא ירים קצת את הראש. מפרנקו לא התלהבתי, למרות ההזדמנות הגדולה שהוא הגיע אליה. ציון לא היה במשחק. שרקט היה חלש במחצית הראשונה וטוב בשניה. אסוס ונווה היו סבירים, לא יותר.
בכל מקרה, מהמשחק צריך לקחת בעיקר את התוצאה, ואולי גם את המלחמה והאופי. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
הפועל קטמון ירושלים-עירוני נתיבות |
|