פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שיחה על כדורגל וחברה בישראל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שיחה על כדורגל וחברה בישראל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם שיחה על כדורגל וחברה בישראל נושא הבא  

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  12:56:40  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום רביעי אני אמור לדבר מול קבוצה גדולה של סטודנטים גרמנים על כדורגל וחברה בישראל, וכמובן גם עלינו. הייתי שמח לקרוא קצת חומר עיוני על הכדורגל הישראלי. האם יש לכם לינקים מעניינים וחשובים?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  13:41:37  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

יום רביעי אני אמור לדבר מול קבוצה גדולה של סטודנטים גרמנים על כדורגל וחברה בישראל, וכמובן גם עלינו. הייתי שמח לקרוא קצת חומר עיוני על הכדורגל הישראלי. האם יש לכם לינקים מעניינים וחשובים?

http://www.football-state.co.il/news/newsItem.asp?itm=m170
יש גם ספר שלו על הפועל טייבה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  17:32:48  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש מחקר של תמיר שורק, שהפך לספר אם אני לא טועה (המחקר לא תמיר...).

http://www.magnespress.co.il/PDF_files/%D7%A1%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94%20%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA%202.pdf

זה מחקר מעניין על התפקיד של הכדרוגל בציבור הערבי הישראלי. הוא מראה עד כמה חשובה המסגרת של קבוצות כדורגל ערביות בליגות בישראל. אם אני זוכר נכון אחת הנקודות המעניינות זה שהאוהדים הערבים של קבוצות ערביות בליגה הישראלית, סכנין לדוגמא, מדגישים את הזהות של העיר שלהם ומנסים להפחית את ההקשר הלאומי, בעוד האוהדים של קבוצות יהודיות שמשחקות מולם (כמו אלה שמעבר לכביש), מדגישים דווקא את הזהות הלאומית כהתרסה כלפיהם.

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  17:44:32  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאמיר פורת יש ספר או שניים טובים: "הו איזו מלחמה מענגת" לא רע, "ממשחק לסחורה" גם טוב. השאר משעממים.
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  18:42:20  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

לאמיר פורת יש ספר או שניים טובים: "הו איזו מלחמה מענגת" לא רע, "ממשחק לסחורה" גם טוב. השאר משעממים.

חלקים מהספרים אכן משעממים, אבל ב"מרקס באנפילד" יש כמה קטעים מעניינים מאוד. המחקר של תמיר שורק אכן הפך לספר בשם "זהויות במשחק". יש גם כמה מאמרים לא רעים, אבל אני לא יודע אם יש נגישות אינטרנטית אליהם.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  11:34:52  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא קראתי את האחרים שלו שבלאש הזכיר, אבל הספר של אמיר פורת על הפועל טייבה ("בילאדי בילאדי") חלש מאוד, זה של תמיר שורק הרבה יותר טוב. אבל כמובן שיותר חשוב זה הספר של חיים ברעם על כדורגל בירושלים- לא קראתי כי אוהד שלנו גנב לי אותו בדרך ערמומית וממאן להחזיר, אבל נדמה לי שקוראים לו "אדום-צהוב-שחור".
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  21:25:27  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן.אדום צהוב שחור.
פרננדו, תגיד מתי ואשאיל לך אותו.
אני עדיין מקווה ומחכה לחלק ב' של הספר הזה.נניח מאמצע שנות ה-60 עד אמצע סוף שנות ה70.
חיים? ://

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם שיחה על כדורגל וחברה בישראל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07