פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל vs יפו, יום שישי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל vs יפו, יום שישי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל vs יפו, יום שישי נושא הבא
עמוד: מתוך 3

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  09:23:09  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתכבד לפתוח את ת'רד המשחק הראשון לעונה זו!
בואו נשתדל לרכז את הדיבורים שלפני המשחק ועל המשחק בת'רד הזה.
יום שישי, לפי אתר ההתאחדות המשחק בשעה 15:30. כמובן ללא קהל.
אין לי כל כך כלים למדוד יחסי כוחות לפני שהחלה הליגה, אבל לפי המשחק נגדם הם קבוצה טובה ומאומנת עם הגנה טובה מאוד.
אני לא יודע על חיסורים משמעותיים, אולי יאיר כהן צדק שפצוע ביפו שאין לי מושג מה המשמעות של זה בשבילם. בטח עמיקם יבוא ויספר שזה חיסרון משמעותי וכ"ו..
אותנו זה לא צריך לעניין. אני מחזיק מיפו בלי קשר.
לפי מה שהבנתי המשחק אמור להיות משודר בספורט 5, בצוותא עם משחק מהלאומית. אם כן, כבוד גדול. אני מקווה שזה ישפיע לטובה על השחקנים.
אני כבר לא יכול לחכות..
בהצלחה שיהיה לנו!

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  10:35:45  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה מתח איזה כיף יש ליגה. יפו קבוצה חזקה מאוד ויהיה קשה. יש כבר פרפרים והלוואי שכולם בטירוף. בהצלחה לכולנו.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  17:30:02  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה בלי אוהדים?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  22:01:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

למה בלי אוהדים?

כי אוהד יפו ירק על שופט

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 05/09/2011 :  23:00:49  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:

למה בלי אוהדים?

כי אוהד יפו ירק על שופט

כי השופט טען שאוהד יפו ירק עליו
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  00:05:24  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:

למה בלי אוהדים?

כי אוהד יפו ירק על שופט

ובנוסף ב"מקרה" "הגרלת" לוח המשחקים סידרה ליפו את אירוח המשחק מולנו כבר במחזור הראשון.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  12:05:45  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טשרמק, לא הבנתי מה אתה טוען - אתה יכול להסביר?

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  13:20:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ידיעה באתר
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=947

איוונט בפייסבוק
https://www.facebook.com/event.php?eid=212958598764289

הזמנה ביוטיוב
http://www.youtube.com/watch?v=WzKqsez_smw

הפיצו לכל עבר

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  13:21:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ובאותו נושא.

נוסעים למשחק, נשארים בחוץ ורואים אותו ביחד. מעודדים מעבר לחומת האצטדיון ועושים שמח.
יש גם הסעה מירושלים.
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=947

יאללה הפועל!

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  14:04:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם מאהל ג'סי כהן עדיין יהיה קיים אפשר ללכת להראות סולידריות.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  14:13:32  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

אם מאהל ג'סי כהן עדיין יהיה קיים אפשר ללכת להראות סולידריות.

אבל אולי הם יגרשו אותנו כמו שגירשו את דפני ליף כי אנחנו אשכנזים

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  14:51:37  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאהל ג'סי כהן קיים, ויישאר קיים עד סוף השבוע. היום בערב אפילו תשודר עליו כתבה במבט, מומלץ לצפות. מג'סי מעולם לא סילקו את דפני ליף, להיפך, היא התקבלה בחיבוקים ונשיקות, הייתה שם לא מעט שעות, והלכה אחרי שהצלחנו להבטיח דיון בבית המשפט לגבי פינוי המאהל. מעולם לא סילקו משם אף אחד, בטח לא בגלל שהוא אשכנזי.
הגעה לשם לפני המשחק יכולה להיות מעשה מאוד חיובי. החבר'ה האלה יושבים שם לא מעט זמן, כי אין להם מקום אחר לגור בו. הם צריכים להרגיש שהם לא לבד במאבק הצודק שלהם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  15:21:38  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

מאהל ג'סי כהן קיים, ויישאר קיים עד סוף השבוע. היום בערב אפילו תשודר עליו כתבה במבט, מומלץ לצפות. מג'סי מעולם לא סילקו את דפני ליף, להיפך, היא התקבלה בחיבוקים ונשיקות, הייתה שם לא מעט שעות, והלכה אחרי שהצלחנו להבטיח דיון בבית המשפט לגבי פינוי המאהל. מעולם לא סילקו משם אף אחד, בטח לא בגלל שהוא אשכנזי.
הגעה לשם לפני המשחק יכולה להיות מעשה מאוד חיובי. החבר'ה האלה יושבים שם לא מעט זמן, כי אין להם מקום אחר לגור בו. הם צריכים להרגיש שהם לא לבד במאבק הצודק שלהם

זה היה בציניות. אבל אתה לא מדייק. ראיתי את הכתבה. היו כאלה שניסו לגרש אותה וכאלה שהתנגדו ובסוף היא נשארה. מי שרוצה ללכת לתמוך שיהנה.

עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  16:09:18  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראית את הכתבה? כל הכבוד. שיעור ראשון בתקשורת. מה שאתה רואה בטלוויזיה לא באמת קורה. אני ראיתי את סופרמן עף, יש אנשים שיכולים לעוף? אני שם כמעט כל יום, כולל בזמן צילום הכתבה. ברוך הבא לעולם העריכה

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  16:38:53  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ראית את הכתבה? כל הכבוד. שיעור ראשון בתקשורת. מה שאתה רואה בטלוויזיה לא באמת קורה. אני ראיתי את סופרמן עף, יש אנשים שיכולים לעוף? אני שם כמעט כל יום, כולל בזמן צילום הכתבה. ברוך הבא לעולם העריכה

אוקיי ליעד. מה שתגיד.

עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 06/09/2011 :  17:40:02  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יהיה אסון אם לא תגיע לתמוך, אבל אל תהיה ציני כל כך כלפי חיים של אנשים. כל מי שיגיע לתמוך, יתקבל בברכה, אלא אם הוא יגיע מתנשא

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הפועל vs יפו, יום שישי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07