משתמש |
צפון vs דרום  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 09:56:59
|
כתבה די מעניינת (וקצת מטרידה) מגולר: http://www.goler.co.il/article/2576
ובלי שום קשר, על-פי דאבלפס לירן זוזוט סיכם באורתודוכסים לוד. רק שלא יבקיע נגדנו שער שוויון שוב.
|
|
טוטח
641 הודעות |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 10:59:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
לכן, אם אתם או אנחנו נגיע לשם - תהיו רגועים.
תיאוריה יפה רק לא תמיד עובדת.להזכירך להכח אין קהל כזה והיא גברה עליכם פעמיים |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 13:52:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
תיאוריה יפה רק לא תמיד עובדת.להזכירך להכח אין קהל כזה והיא גברה עליכם פעמיים
וואלה... לא היו להם שלושה זרים לא היה להם מסלול פלייאוף מתיש מנטלית, מאופוריה לדריכות שלוש פעמים... לא היה להם יתרון איכותי של קבוצה מקצוענית.
בלי קהל, הם ניצחו אותנו. שאפו |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 13:54:22
|
לא מנסה להוכיח דבר. זה קטע מהמשחק בין גלבוע ליפו מהיציע של גלבוע. אמרתי שעד שלצפון לא יהיה קהל במשחקים החשובים, לדרום יהיה יתרון.
הבאתי דוגמא את הצילום הזה כי זה משחק בין צפון לדרום. הקהל שלכם הוא מאסטר פיס, אין על מה לדבר |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 14:05:22
|
האמת, טוטח, נדמה לי שבניגוד לרוב החבר'ה פה אני דווקא מבסוט שאתה בפורום שלנו. תמיד נחמד לשמוע דעות שונות ממישהוא שהוא לא איזה טרול אוהד סאדר/בית"ר במסווה.
אה, אם אנחנו כבר מתכתבים, אולי תסביר לי למה הפורום של מכבי יפו כל כך כל כך משעמם? כל הנושאים שם זה שטויות ברמה של "מזל טוב לאהרון לוי, רכש זכות", או "אבי ניסים ביטוחים מזכיר שמטילדה חוגגת יומולדת 52". לא פלא שאתה מעדיף לכתוב כאן... |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 14:17:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
האמת, טוטח, נדמה לי שבניגוד לרוב החבר'ה פה אני דווקא מבסוט שאתה בפורום שלנו. תמיד נחמד לשמוע דעות שונות ממישהוא שהוא לא איזה טרול אוהד סאדר/בית"ר במסווה.
אה, אם אנחנו כבר מתכתבים, אולי תסביר לי למה הפורום של מכבי יפו כל כך כל כך משעמם? כל הנושאים שם זה שטויות ברמה של "מזל טוב לאהרון לוי, רכש זכות", או "אבי ניסים ביטוחים מזכיר שמטילדה חוגגת יומולדת 52". לא פלא שאתה מעדיף לכתוב כאן...
מה זו ההתנשאות הזו?
|
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 14:45:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
אה, אם אנחנו כבר מתכתבים, אולי תסביר לי למה הפורום של מכבי יפו כל כך כל כך משעמם? כל הנושאים שם זה שטויות ברמה של "מזל טוב לאהרון לוי, רכש זכות", או "אבי ניסים ביטוחים מזכיר שמטילדה חוגגת יומולדת 52". לא פלא שאתה מעדיף לכתוב כאן...
יש גם פורום בעלי זכות, שם יש המון אקשן. |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 14:52:03
|
די כבר עם השטויות האלה עם הירידות על טוטח.בסדר,לפעמים אנחנו מתעצבנים על דברים שהם עושים(העונש רדיוס,רק 2,500 אוהדים במשחק עליה,ההתנשאות אחרי משחק העליה) אבל בכל זאת אסור לנו לפתח ריבים איתם.אסור לפתח שנאה לחינם. יש אחווה בנינו,לא אחים ולא נעליים,פשוט אהבתם את הרעיון שלנו. לגבי התגובות של טוטח,באמת טוב לשמוע אותו פה. |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 16:09:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
תיאוריה יפה רק לא תמיד עובדת.להזכירך להכח אין קהל כזה והיא גברה עליכם פעמיים
רק עכשיו שמתי לב... הכח לא גברה עלינו פעמיים. רק פעם אחת |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 04/09/2011 : 23:01:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
כתבה די מעניינת (וקצת מטרידה) מגולר: http://www.goler.co.il/article/2576
ממש מעניין.. גולר מתאמצים ליצור עניין מאשפתות.
את המשפט: המהלך בו נקטה ההתאחדות לכדורגל,על עולה אחת משני המחוזות,מחריפה את שאלת מליון הדולר,איזה ליגה טובה יותר מבין השתיים?
הייתי מנסח: החורבן שהמיטה ההתאחדות לכדורגל, של עולה אחת משתי פאקינ' ליגות, מחריף את שאלת מיליון הג'ובות, ההתאחדות - יותר מרשעת, או יותר מטומטמת? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
צפון vs דרום  |
|