פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הגרלת המשחקים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הגרלת המשחקים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הגרלת המשחקים נושא הבא
עמוד: מתוך 3

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 26/08/2011 :  15:49:24  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

יפו שידרו אתמול בשידור חי באינטרנט את משחק האימון שלהם מול כפר-סבא. זה אמנם לא תחליף, אבל עדיף מכלום אם באצת לא תתאפשר כניסת קהל למשחק.

ישבתי בבלומפילד במשחק בפלייאוף הליגה האירופית ועל מסך מלא בלפטופ ראיתי גול של חן מלכה. אין ספק שזה מפצה.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 26/08/2011 :  16:40:17  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

מה בנוגע להפגנה? למה ירדנו מזה, דווקא רעיון גדול. אפשר להביא תקשורת לזה ובאז קטמוני על מצב ההתאחדות/ מגרשים/ החלטות ושאר ירקות

בדיוק ככה. חייבים להרים את ההפגנה הזו איכשהו. הבעיה היא שלמרבה הצער אני לא רואה מצב שבו מאסה של אנשים מגיעה, אלא אם כן באורח פלאי כלשהו נצליח להפוך את זה להפגנה כללית על מצב הכדורגל והליגות בארץ, ואז אולי לגרור גם אוהדים בודדים מקבוצות אחרות.
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 26/08/2011 :  19:44:08  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

מה בנוגע להפגנה? למה ירדנו מזה, דווקא רעיון גדול. אפשר להביא תקשורת לזה ובאז קטמוני על מצב ההתאחדות/ מגרשים/ החלטות ושאר ירקות

בדיוק ככה. חייבים להרים את ההפגנה הזו איכשהו. הבעיה היא שלמרבה הצער אני לא רואה מצב שבו מאסה של אנשים מגיעה, אלא אם כן באורח פלאי כלשהו נצליח להפוך את זה להפגנה כללית על מצב הכדורגל והליגות בארץ, ואז אולי לגרור גם אוהדים בודדים מקבוצות אחרות.

אם מישהו יפתח איוונט בפייסבוק, ויתאם אם האתר הרשמי כך שזה יפורסם שם, אני מאמין שלפחות 90-100 אנשים יבואו מהפועל ואם יפו אנחנו יכולים אולי לגרד את ה200
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/08/2011 :  20:20:32  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nadavlev

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

אם מישהו יפתח איוונט בפייסבוק, ויתאם אם האתר הרשמי כך שזה יפורסם שם, אני מאמין שלפחות 90-100 אנשים יבואו מהפועל ואם יפו אנחנו יכולים אולי לגרד את ה200

על מה מפגינים ?

ירון
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 30/08/2011 :  13:08:45  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שימו לב - לפי אתר ההתאחדות, משחקי מחזור הליגה השני, ובכללם משחק ה"בית" הראשון נגד נתיבות, יתקיימו ביום שני ה-19.9 ולא ביום ששי 16.9.
אני מניח שזה בגלל הפסורטיאדה באילת.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 30/08/2011 :  16:27:37  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

שימו לב - לפי אתר ההתאחדות, משחקי מחזור הליגה השני, ובכללם משחק ה"בית" הראשון נגד נתיבות, יתקיימו ביום שני ה-19.9 ולא ביום ששי 16.9.

יש איזה שחקנים ספציפיים שכדאי להשבית בספורטיאדה?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/08/2011 :  17:02:52  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

על מה מפגינים ?
[/quote]
על מה לא?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/08/2011 :  17:04:03  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

ברור שרצוי למנף את זה, אבל צריך להפגין גם אם נהיה מעטים, וגם אם זה לא יביא שום תועלת. אי אפשר, פשוט אי אפשר לשתוק עם כל החרא הזה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/08/2011 :  17:42:14  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אני מקווה שיחייבו אותנו לעשות את המשחק בשעה הכי לא נוחה האפשרית. נגיד 9-10 בבוקר.

ועד למשחק במחזור השלישי יש להתאחדות מספיק זמן לחשוב על תירוץ מדוע גם הוא יערך ללא קהל. ואם במקרה לא יצליחו, אז לפחות שידאגו שהוא יערך ביום ובשעה לא נוחים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הגרלת המשחקים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07