פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מזל טוב, ושלא תדע עוד סאסי...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מזל טוב, ושלא תדע עוד סאסי...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מזל טוב, ושלא תדע עוד סאסי... נושא הבא
עמוד: מתוך 2

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 11/08/2011 :  15:33:31  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דן רומן יקירנו ברח מסאסי וחתם בליגה השנייה בהולנד, בקבוצת וינדאם.רק חבל שצבעי המועדון הם צהוב-שחור:
http://www.sc-veendam.nl/nieuws/1578.html?task=view

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 11/08/2011 :  15:39:00  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל טוב לדן. מגיע לו. ושיהיה בהצלחה בבית"ר ההולנדית.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 11/08/2011 :  15:49:51  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל שלא בליגה השנייה בצרפת, כמו שטען בזמנו שהוא רוצה לנסות.
אבל מזל טוב על היציאה לאירופה!
לדעתי יוכל להתקדם משם גם לליגה הראשונה בהולנד.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 11/08/2011 :  16:26:53  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו באמת חושב שהליגה השנייה בהולנד יכולה להיחשב אירופה? שחקן כמו דן לא צריך לשחק בליגה השנייה בהולנד, במיוחד עם איך שליגת העל נראית. מאוד עצוב לי עליו, שלשם הוא התדרדר. שחקן שחייב לשחק בליגת העל, אפילו אם בקבוצת תחתית

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 11/08/2011 :  16:46:49  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
מישהו באמת חושב שהליגה השנייה בהולנד יכולה להיחשב אירופה? שחקן כמו דן לא צריך לשחק בליגה השנייה בהולנד, במיוחד עם איך שליגת העל נראית. מאוד עצוב לי עליו, שלשם הוא התדרדר. שחקן שחייב לשחק בליגת העל, אפילו אם בקבוצת תחתית

1. באמת נורא עצוב שהוא עובר לשחק במדינה שסיימה במקום השני במונדיאל. לו רק היה נשאר בשטרן-חלובה-לנד.

2. אם הוא היה נשאר בארץ 50% מהשכר שלו היה הולך לכיס של סאסי. אבל שטויות, העיקר שהוא היה מרצה אותך.

3. השנה הזו מתירה אותו מכבלי העבדות של שטרן-חלובה-לנד למשפחת סאסי והופכת אותו לשחקן חופשי.

אז אנא ממך. הפסק לדבר. פשוט שקט.

נערך על ידי - חזום חזום ב-11/08/2011 16:47:17
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 11/08/2011 :  16:49:38  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רק שאלה- האם וינדאם הייתה צריכה לשלם לסאסי המאפיונר על הזכות להשתמש בשירותיו של דן? אם לא, למה?
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 11/08/2011 :  16:58:22  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חזום חזום

ציטוט:

1. באמת נורא עצוב שהוא עובר לשחק במדינה שסיימה במקום השני במונדיאל. לו רק היה נשאר בשטרן-חלובה-לנד.

2. אם הוא היה נשאר בארץ 50% מהשכר שלו היה הולך לכיס של סאסי. אבל שטויות, העיקר שהוא היה מרצה אותך.

3. השנה הזו מתירה אותו מכבלי העבדות של שטרן-חלובה-לנד למשפחת סאסי והופכת אותו לשחקן חופשי.

אז אנא ממך. הפסק לדבר. פשוט שקט.

צודק!
גולה, תלמד צניעות מהי
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  00:30:07  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני באמת חושב שמהליגה השנייה בהולנד הוא לא יתקדם לליגה בכירה יותר. אין לי מושג כמה הוא ירוויח שם, אבל אני חושב שבליגת העל היה לו טוב יותר. אני אוהב אותו, ועצוב לי עליו

עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  08:44:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אני באמת חושב שמהליגה השנייה בהולנד הוא לא יתקדם לליגה בכירה יותר. אין לי מושג כמה הוא ירוויח שם, אבל אני חושב שבליגת העל היה לו טוב יותר. אני אוהב אותו, ועצוב לי עליו

אני לא בדיוק מבין איך זה עובד, אבל נראה לי שההדבר הכי טוב שיוצא לו מללכת לשחק שנה בחו"ל זה שאחרי שנה הכרטיס שחקן שלו כבר לא שייך לסאסי או משהו בסגנון...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  10:33:54  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הטעות שלכם היא שאתם חושבים שעוד עונה ברמת השרון היתה עושה אותו מאושר.
דן רומן הולך לשחק במקום שהרמה בו לא גבוהה יותר מליגה לאומית בארץ, אבל מקצועית ומקצוענית הרבה יותר, במקום שבו המתקנים בליגה שנייה טובים יותר מבכל מועדון בארץ (מלבד מכבי חיפה אולי).
דן רומן הולך, מקווה בשבילו, לראשונה בקריירה שלו, להתעסק בכדורגל. מאמן שידבר איתו על כדורגל ויסביר לו מה הוא מצפה ממנו במגרש ולא יצעק עליו "מלחמה" ו"תעשה גליץ'".

ותוסיפו לכל זה שסאסי לא מקבל עליו שקל השאלה, ובסוף העונה הכרטיס שלו ביד - ותבינו איך הבחור עשה את עסקת חייו. שנתיים-שלוש בהולנד, ויאללה, לגמור קריירה בהפועל ירושלים המאוחדת.
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  12:39:15  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם באמת בתום השנה הזאת הוא חוזר עם הכרטיס ביד, אז הכל מובן

עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  13:22:39  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מבין איך שנה בחו"ל שונה משנה בארץ מבחינת חזקת כרטיס שחקן, אבל בעצם הרבה דברים לא מובנים בלהלהלנד של הכדורגל הישראלי..
כך או כך, כמו שאמר מלכה - צפויה לו שנה של מתקנים ברמה גבוהה בהרבה, מאמנים נורמלים והתעסקות בכדורגל במקום הצורך להתעסק פה בכל מיני שטויות.
סביר להניח שהוא רק ירוויח מזה. אין מה להיות עצוב עליו, להיפך.
ואמנם רוב השחקנים שמתקדמים מליגה שנייה שם לליגה הראשונה הם חבר'ה בגיאלי 20 וקצת ומטה, אבל מי יודע, אולי הוא יצליח לפרוץ לעצמו אפילו דרך לקבוצה קטנה בליגה הראשונה.
אגב, לפי זה: http://www.transfermarkt.co.uk/en/dan-romann/profil/spieler_195234.html יש לו אזרחות צרפתית. מישהו יודע אם זה נכןו?
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  13:35:19  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצצה למגרש האימונים שלהם
http://www.youtube.com/watch?v=NHg4-9X-1RM
פסטורלי משהו. אני מקווה אבל שיש להם מישהו עם עיניים טובות כמו של יוסי פסו, כדי למצוא את כל הכדורים שעפים לעצים.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  18:15:53  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה ששלומי מלכה אמר
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 13/08/2011 :  12:32:32  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

לא מבין איך שנה בחו"ל שונה משנה בארץ מבחינת חזקת כרטיס שחקן, אבל בעצם הרבה דברים לא מובנים בלהלהלנד של הכדורגל הישראלי..
כך או כך, כמו שאמר מלכה - צפויה לו שנה של מתקנים ברמה גבוהה בהרבה, מאמנים נורמלים והתעסקות בכדורגל במקום הצורך להתעסק פה בכל מיני שטויות.
סביר להניח שהוא רק ירוויח מזה. אין מה להיות עצוב עליו, להיפך.
ואמנם רוב השחקנים שמתקדמים מליגה שנייה שם לליגה הראשונה הם חבר'ה בגיאלי 20 וקצת ומטה, אבל מי יודע, אולי הוא יצליח לפרוץ לעצמו אפילו דרך לקבוצה קטנה בליגה הראשונה.
אגב, לפי זה: http://www.transfermarkt.co.uk/en/dan-romann/profil/spieler_195234.html יש לו אזרחות צרפתית. מישהו יודע אם זה נכןו?

למיטב ידיעתי זה נכון

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/08/2011 :  00:53:44  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל טוב לדן!
הרבה הצלחה שיהיה

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מזל טוב, ושלא תדע עוד סאסי... נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07