משתמש |
מזל טוב, ושלא תדע עוד סאסי...  |
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 11/08/2011 : 15:39:00
|
מזל טוב לדן. מגיע לו. ושיהיה בהצלחה בבית"ר ההולנדית.  |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 11/08/2011 : 15:49:51
|
חבל שלא בליגה השנייה בצרפת, כמו שטען בזמנו שהוא רוצה לנסות. אבל מזל טוב על היציאה לאירופה!  לדעתי יוכל להתקדם משם גם לליגה הראשונה בהולנד. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/08/2011 : 16:26:53
|
מישהו באמת חושב שהליגה השנייה בהולנד יכולה להיחשב אירופה? שחקן כמו דן לא צריך לשחק בליגה השנייה בהולנד, במיוחד עם איך שליגת העל נראית. מאוד עצוב לי עליו, שלשם הוא התדרדר. שחקן שחייב לשחק בליגת העל, אפילו אם בקבוצת תחתית |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 11/08/2011 : 16:46:49
|
ציטוט: מישהו באמת חושב שהליגה השנייה בהולנד יכולה להיחשב אירופה? שחקן כמו דן לא צריך לשחק בליגה השנייה בהולנד, במיוחד עם איך שליגת העל נראית. מאוד עצוב לי עליו, שלשם הוא התדרדר. שחקן שחייב לשחק בליגת העל, אפילו אם בקבוצת תחתית
1. באמת נורא עצוב שהוא עובר לשחק במדינה שסיימה במקום השני במונדיאל. לו רק היה נשאר בשטרן-חלובה-לנד.
2. אם הוא היה נשאר בארץ 50% מהשכר שלו היה הולך לכיס של סאסי. אבל שטויות, העיקר שהוא היה מרצה אותך.
3. השנה הזו מתירה אותו מכבלי העבדות של שטרן-חלובה-לנד למשפחת סאסי והופכת אותו לשחקן חופשי.
אז אנא ממך. הפסק לדבר. פשוט שקט. |
נערך על ידי - חזום חזום ב-11/08/2011 16:47:17 |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 11/08/2011 : 16:49:38
|
אני רק שאלה- האם וינדאם הייתה צריכה לשלם לסאסי המאפיונר על הזכות להשתמש בשירותיו של דן? אם לא, למה? |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 11/08/2011 : 16:58:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חזום חזום
ציטוט: מישהו באמת חושב שהליגה השנייה בהולנד יכולה להיחשב אירופה? שחקן כמו דן לא צריך לשחק בליגה השנייה בהולנד, במיוחד עם איך שליגת העל נראית. מאוד עצוב לי עליו, שלשם הוא התדרדר. שחקן שחייב לשחק בליגת העל, אפילו אם בקבוצת תחתית
1. באמת נורא עצוב שהוא עובר לשחק במדינה שסיימה במקום השני במונדיאל. לו רק היה נשאר בשטרן-חלובה-לנד.
2. אם הוא היה נשאר בארץ 50% מהשכר שלו היה הולך לכיס של סאסי. אבל שטויות, העיקר שהוא היה מרצה אותך.
3. השנה הזו מתירה אותו מכבלי העבדות של שטרן-חלובה-לנד למשפחת סאסי והופכת אותו לשחקן חופשי.
אז אנא ממך. הפסק לדבר. פשוט שקט.
צודק! גולה, תלמד צניעות מהי |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 00:30:07
|
אני באמת חושב שמהליגה השנייה בהולנד הוא לא יתקדם לליגה בכירה יותר. אין לי מושג כמה הוא ירוויח שם, אבל אני חושב שבליגת העל היה לו טוב יותר. אני אוהב אותו, ועצוב לי עליו |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 08:44:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אני באמת חושב שמהליגה השנייה בהולנד הוא לא יתקדם לליגה בכירה יותר. אין לי מושג כמה הוא ירוויח שם, אבל אני חושב שבליגת העל היה לו טוב יותר. אני אוהב אותו, ועצוב לי עליו
אני לא בדיוק מבין איך זה עובד, אבל נראה לי שההדבר הכי טוב שיוצא לו מללכת לשחק שנה בחו"ל זה שאחרי שנה הכרטיס שחקן שלו כבר לא שייך לסאסי או משהו בסגנון... |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 10:33:54
|
הטעות שלכם היא שאתם חושבים שעוד עונה ברמת השרון היתה עושה אותו מאושר. דן רומן הולך לשחק במקום שהרמה בו לא גבוהה יותר מליגה לאומית בארץ, אבל מקצועית ומקצוענית הרבה יותר, במקום שבו המתקנים בליגה שנייה טובים יותר מבכל מועדון בארץ (מלבד מכבי חיפה אולי). דן רומן הולך, מקווה בשבילו, לראשונה בקריירה שלו, להתעסק בכדורגל. מאמן שידבר איתו על כדורגל ויסביר לו מה הוא מצפה ממנו במגרש ולא יצעק עליו "מלחמה" ו"תעשה גליץ'".
ותוסיפו לכל זה שסאסי לא מקבל עליו שקל השאלה, ובסוף העונה הכרטיס שלו ביד - ותבינו איך הבחור עשה את עסקת חייו. שנתיים-שלוש בהולנד, ויאללה, לגמור קריירה בהפועל ירושלים המאוחדת. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 12:39:15
|
אם באמת בתום השנה הזאת הוא חוזר עם הכרטיס ביד, אז הכל מובן |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 13:22:39
|
לא מבין איך שנה בחו"ל שונה משנה בארץ מבחינת חזקת כרטיס שחקן, אבל בעצם הרבה דברים לא מובנים בלהלהלנד של הכדורגל הישראלי.. כך או כך, כמו שאמר מלכה - צפויה לו שנה של מתקנים ברמה גבוהה בהרבה, מאמנים נורמלים והתעסקות בכדורגל במקום הצורך להתעסק פה בכל מיני שטויות. סביר להניח שהוא רק ירוויח מזה. אין מה להיות עצוב עליו, להיפך. ואמנם רוב השחקנים שמתקדמים מליגה שנייה שם לליגה הראשונה הם חבר'ה בגיאלי 20 וקצת ומטה, אבל מי יודע, אולי הוא יצליח לפרוץ לעצמו אפילו דרך לקבוצה קטנה בליגה הראשונה. אגב, לפי זה: http://www.transfermarkt.co.uk/en/dan-romann/profil/spieler_195234.html יש לו אזרחות צרפתית. מישהו יודע אם זה נכןו? |
 |
|
Offside
806 הודעות |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 18:15:53
|
מה ששלומי מלכה אמר
|
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 13/08/2011 : 12:32:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
לא מבין איך שנה בחו"ל שונה משנה בארץ מבחינת חזקת כרטיס שחקן, אבל בעצם הרבה דברים לא מובנים בלהלהלנד של הכדורגל הישראלי.. כך או כך, כמו שאמר מלכה - צפויה לו שנה של מתקנים ברמה גבוהה בהרבה, מאמנים נורמלים והתעסקות בכדורגל במקום הצורך להתעסק פה בכל מיני שטויות. סביר להניח שהוא רק ירוויח מזה. אין מה להיות עצוב עליו, להיפך. ואמנם רוב השחקנים שמתקדמים מליגה שנייה שם לליגה הראשונה הם חבר'ה בגיאלי 20 וקצת ומטה, אבל מי יודע, אולי הוא יצליח לפרוץ לעצמו אפילו דרך לקבוצה קטנה בליגה הראשונה. אגב, לפי זה: http://www.transfermarkt.co.uk/en/dan-romann/profil/spieler_195234.html יש לו אזרחות צרפתית. מישהו יודע אם זה נכןו?
למיטב ידיעתי זה נכון |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 14/08/2011 : 00:53:44
|
מזל טוב לדן! הרבה הצלחה שיהיה |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
מזל טוב, ושלא תדע עוד סאסי...  |
|