פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ספונסרים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ספונסרים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ספונסרים נושא הבא  

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 11/10/2009 :  11:29:24  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים, באמצע כובשי, אני וקבוצתי הלכנו לאכול ב"מורדוך" בשוק, ולהפתעתי היו שם לא מעט מדבקות של קטמון. אני אשמח אם יש מישהו ירושלמי שירים את הכפפה וינסה לגייס אותו כספונסר, שלט במגרש זה לא כזה יקר, ואני מאמין שהוא יוכל לעמוד בזה, אני פשוט לא יודע מתי פעם הבאה שאני אהיה בעיר לפני כניסת שבת

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 11/10/2009 :  13:27:10  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

חברים יקרים, באמצע כובשי, אני וקבוצתי הלכנו לאכול ב"מורדוך" בשוק, ולהפתעתי היו שם לא מעט מדבקות של קטמון. אני אשמח אם יש מישהו ירושלמי שירים את הכפפה וינסה לגייס אותו כספונסר, שלט במגרש זה לא כזה יקר, ואני מאמין שהוא יוכל לעמוד בזה, אני פשוט לא יודע מתי פעם הבאה שאני אהיה בעיר לפני כניסת שבת

משפחת אגאי, בעלי המקום, הם אוהדי הפועל ותיקים. קשה לי להאמין שהם יסכימו להיות ספונסרים.
אבל בהזדמנות זאת שווה להזכיר שוב עד כמה חשוב להפגין נאמנות לספונסרים שלנו, יש לזה משקל רציני אם הם יגלו שאחוזי המכירות שלהם עלו מאז האימוץ.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-11/10/2009 13:28:04
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 11/10/2009 :  13:49:53  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בעד לעשות ארוחת אוהדים באיוו אחרי ניצחון הבית הבא

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  03:09:42  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

אני בעד לעשות ארוחת אוהדים באיוו אחרי ניצחון הבית הבא

נגד, ולו רק מסיבות ברורות של נאחס.

מה גם שאאל"ט איוו סגורים בימי שישי אחה"צ.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  05:50:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תזכורת קטנה: שלט במשחק בית אינו ספונסוריות בהיקף רחב. מדובר בסכום לא גבוה לפרסום, שמביא לחשיפה ממוקדת - בעת המשחק למאות רבות ובצפייה באינטרנט לאלפים - לקהל צעיר, איכותי, ונהנתן, שיודע לתגמל היטב את התומכים בקבוצתו. זה זול ואפקטיבי הרבה יותר מעמוד בעכבר העיר או שלט חוץ....

עבור לתחילת הדף

THE RED THE RED מנותק

9 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  11:21:06  הצג פרופיל שלח ל- THE RED הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך לתלות את שלטי הפירסום על הגדר שבין הטריבונה למגרש, לטובת האוהדים עם קשיי הראייה.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  11:31:38  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני הבעתי את דעתי לגבי ספונסרים גם בפורום וגם ישירות מול ההנהלה.זה עניין רציני ומקצועי מידי להביא ספונסרים לקבוצה מכדי לגשת ככה רנדומלית למסעדה או לעסק אחר ולהציע .
הבעיה היא שזה תלוי משאבים (כולל משאבי ניהול וזמן) שאין לנו.כדי להביא ספונסרים רצינים, צריכים כסף.איך עושים את זה? אני מוכרח להודות שאין לי כרגע פתרון קסם.עניין שאנחנו חייבים לפתור..

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  14:05:48  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה צודק, לכן הפרדתי בין ספונסור ושילוט. לדעתי אין כל סיבה שלא לגשת לבעלי לינק - שממילא מחזיקים תקציב פרסום לא קטנטן - ולהגיד להם את שלושת המשפטים שכתבתי למעלה. את זה יכול לעשות כל מי שמכיר בעל עסק בינוני, וככה עובדים ביפו ובאוסישקין

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם ספונסרים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07