פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תשמעו קטע

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תשמעו קטע
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם תשמעו קטע נושא הבא  

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 26/07/2011 :  21:31:35  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום קניתי בסויה במושבה טייק אוויי. בזמן שאני ממתין, אני קולט מחשב כזה לשימוש הלקוחות כמו שיש בארומה. אמרתי לעצמי בוא נכנס לפורום להתעדכן, וכשבאתי לסגור החלטתי להשאיר פתוח על האתר (לא הפורום) ולראות איך מגיבים לקוחות נוספים שלא ידעו שאני נכנסתי. אחד נכנס עם חברה שלו או אשתו ובא לבדוק מייל, איך שהוא רואה את האתר הוא אומר לה ״בואי נעשה חברות בעמותה״ והיא התלהבה. האם עשו, אלוהים יודע. אבל חשבתי אולי כל פעם שמי מאיתנו קופץ לארומה או למקום בו יש מחשב שכזה, למה לא נשאיר את האתר פתוח?

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 26/07/2011 :  22:28:17  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

היום קניתי בסויה במושבה טייק אוויי. בזמן שאני ממתין, אני קולט מחשב כזה לשימוש הלקוחות כמו שיש בארומה. אמרתי לעצמי בוא נכנס לפורום להתעדכן, וכשבאתי לסגור החלטתי להשאיר פתוח על האתר (לא הפורום) ולראות איך מגיבים לקוחות נוספים שלא ידעו שאני נכנסתי. אחד נכנס עם חברה שלו או אשתו ובא לבדוק מייל, איך שהוא רואה את האתר הוא אומר לה ״בואי נעשה חברות בעמותה״ והיא התלהבה. האם עשו, אלוהים יודע. אבל חשבתי אולי כל פעם שמי מאיתנו קופץ לארומה או למקום בו יש מחשב שכזה, למה לא נשאיר את האתר פתוח?

אהבתי.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 27/07/2011 :  13:18:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדול

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם תשמעו קטע נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07