פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גביע המדינה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גביע המדינה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם גביע המדינה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  16:44:38  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

כן
כאב לך?
לא בגלל הטעות, אלא בגלל ההתנשאות שמובילה לזה כל פעם מחדש
כתבתי פעם שזו אותה התנשאות שמובילה אותנו לסכם מנדטים של בל"ד, רע"מ- תע"ל וחד"ש כמנדטים ל"מפלגות הערביות" בזמן שבפועל זה בדיוק כמו להכניס את מרץ, הבית היהודי, עלה ירוק וישראל ביתנו תחת קורת גג של "המפלגות היהודיות". כמובן שעכשיו תגן על עצמך ותגיד שזאת טעות בתום לב, אבל תשים לב שזה עוד יקרה לך המון. ועוד תשים לב, שירון ד למשל, עדיין לא הבין שזה לא אותו דבר.
בהצלחה

הייתי מגיב לך עניינית רק שבעיניים שלי אין לי מושג על מה לעזאזל אתה מדבר,ואיך בנית תיאוריה שלמה מטעות כתיבה.מקסימום היית כותב שאני מטומטם עיוור או דיסלקטי,אבל מתנשא בגלל שיצא לי פיסגה במקום גבעה?

נערך על ידי - הסלע האדום ב-12/10/2009 16:46:44
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  16:47:09  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ו...הפלא ופלא..

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  16:49:37  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון דוויק ולא ירון ד ובכלל עדיף ירון
אני כבר זקן לכל העסק הזה של פורום
בית צפפה משחקים בגבעת זאב נקודה
אנחנו מתארחים אצלם ב - 10/04/10 מחזור 20 שזה עוד המון זמן

ירון
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  17:05:25  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תתיחסו לויקטור. הוא חולה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  17:19:57  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ו...הפלא ופלא..

למרות אבחנתו של גלעד הייתי עדיין שמח ללמוד משהו על עצמי ממך.בוא נצא לרגע מנקודת מוצא שאתה צודק וזה לא היה טעות כתיבה אלא התנשאות ושאחזור עליה שוב ושוב.היית מוכן להסביר לי את אופיה?
בהנחה ש" המפלגות הערביות" זה התנשאות מעל ערבים,להגיד פסגת זאב במקום גבעת זאב זה התנשאות והכללה של: התנחלויות?? רכסי הרים??זאבים??
זה באמת מעניין אותי
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/10/2009 :  23:28:01  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בגביע זכתה ביתר אשקלון שניצחה את עירוני מודיעין 2:0

ירון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם גביע המדינה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07