משתמש |
אימונים ומשחקי אימון קרובים |
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 06/09/2011 : 15:05:20
|
חחח מישהו ראה את פוגלמן עם החולצה באתר? פשוט אדיר! פוגלמן שחקן שלא שייך לליגות הנמוכות ולכן אני לא מופתע ממנו. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 06/09/2011 : 16:13:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
מישהו מההולכים לאימונים/מקורבים לשלטונות/מלכי הביצה מוכן להסביר מה בערך ההרכב הפותח המסתמן פלוס שניים-שלושה מחליפים בולטים?
עמית שמש ועוד עשרה |
נערך על ידי - טוטח ב-06/09/2011 16:15:41 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 06/09/2011 : 16:27:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
מישהו מההולכים לאימונים/מקורבים לשלטונות/מלכי הביצה מוכן להסביר מה בערך ההרכב הפותח המסתמן פלוס שניים-שלושה מחליפים בולטים?
עמית שמש ועוד עשרה
מי הדליף?!
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 06/09/2011 : 17:12:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו מלך הביצה אתה. איך מיקי רנדי וליאב פרנקו ?
קראנקו, ממך אני לא יודע אם זו ברכה או קללה... בכל מקרה, לא הבחנתי במיקי רנדי אז או שהוא לא נכח או ששכחתי איך הוא נראה. פרנקו לא הרשים במיוחד, אבל בסה״כ ראיתי אותם במשחקים של שלושה נגד שלושה.
לגבי ההרכב המסתמן, אני בטוח שהמאמן של יפו יודע בדיוק למה לצפות. לאור זה שלא נכחתי במשחקי אימון, ואני ניזון מהפורום כאן ומאתרים נוספים, אני יכול לנחש בדיוק כמו טוטח, בלי שאיחשד בתמיכה באויב: שמש זקן, נווה, טרטיאק, שרקט פוגלמן, אסוס, טפרה, אלזינטי(?) אהרון, פרנקו (או מלול) |
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 06/09/2011 : 18:12:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו מלך הביצה אתה. איך מיקי רנדי וליאב פרנקו ?
קראנקו, ממך אני לא יודע אם זו ברכה או קללה... בכל מקרה, לא הבחנתי במיקי רנדי אז או שהוא לא נכח או ששכחתי איך הוא נראה. פרנקו לא הרשים במיוחד, אבל בסה״כ ראיתי אותם במשחקים של שלושה נגד שלושה.
אם כך, אנחנו לפחות שניים שלא התרשמנו ממנו לחיוב. באימון שהייתי בו בשבוע שעבר, שהיה אינטנסיבי וברמה גבוהה, הרשימו אותי כל השחקנים (כולל רנדי וג'וני) חוץ ממנו. |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 07/09/2011 : 01:48:00
|
פרנקו שחקן גדול עם פוטנציאל ענק, ברגע שיתחבר עם שי והכנפיים יהיה קשה לעצור אותו מיקי, חסרת במשחקי האימון הקיץ! היית שוב במחנה בפרסטון נורת׳ אנד? |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 07/09/2011 : 14:17:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
פרנקו שחקן גדול עם פוטנציאל ענק, ברגע שיתחבר עם שי והכנפיים יהיה קשה לעצור אותו מיקי, חסרת במשחקי האימון הקיץ! היית שוב במחנה בפרסטון נורת׳ אנד?
אני בטוח שלפרנקו יש יכולות טובות ובוודאי פוטנציאל, אבל בפעמיים שראיתי אותו הוא בלט לרעה. הוא נראה עצוב, עצבני, לא מרוכז ולא מחובר. ייתכן שהוא פשוט בתקופה לא טובה ושעובר עליו משהו. זה יכול לקרות לכל אחד. באופן כללי, אני חושב שיש לנו קבוצה חזקה, ואני מקווה מאוד שהקבוצה החזקה ביותר בליגה.
לא הייתי בפרסטון. למעשה, מעולם לא הייתי שם. לעומת זאת, הייתי השבוע סמוך לביתך, ב"קפה יהושע". כצפוי, היה אוכל משובח ושירות אדיב. חבר'ה נחמדים יש שם. אפילו קיבלתי הנחה.
היום אחה"צ אגיע שוב ל"מבט" להתרשמות נוספת ולעידוד השחקנים. מקווה שמעודה יעבור אלינו רשמית!
|
|
|
כוכב
47 הודעות |
נשלח - 13/09/2011 : 23:56:59
|
נכנסתי לאתר ואז ראיתי בצד ימין בקופסא השחורה שם שהפועל ניצחו במשחק אימון. לא הייתי בטוח אם זה מעכשיו או מלפני העונה, אז בדקתי גם פייסבוק של הפועל וראיתי שזה באמת מהיום. מסתבר שניצחנו 3-1 את צפרירים.. מישהו יודע אם זה נכון? אם כן, מי נתן?
תודה לעונים. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 14/09/2011 : 09:08:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי כוכב
נכנסתי לאתר ואז ראיתי בצד ימין בקופסא השחורה שם שהפועל ניצחו במשחק אימון. לא הייתי בטוח אם זה מעכשיו או מלפני העונה, אז בדקתי גם פייסבוק של הפועל וראיתי שזה באמת מהיום. מסתבר שניצחנו 3-1 את צפרירים.. מישהו יודע אם זה נכון? אם כן, מי נתן?
תודה לעונים.
אכן כן http://www.jerusalemnet.co.il/article/39547
מלול,אלזנטי ואלעוברה הבקיעו לאדומים - ליאור אמר ששיקחנו רע וחלש |
ירון |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 14/09/2011 : 09:16:40
|
צפרירים שלט ברוב חלקי המשחק, למעט 15 דקות שהיינו יותר טובים, בעיקר במחצית הראשונה. חוץ משי שהיה גדול, ובמחצית השנייה שיחק קצת כבלם, גם מעודה היה חד ומהיר ועמית נתן כמה הצלות יפות. חטץ מהם, כולם היו מתחת לרמה שלהם, הרבה בהשפעת הדשא שהיה מאוד גבוה. חייבים לגזום אותו לפני המשחק בשני |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
אימונים ומשחקי אימון קרובים |
|
|
|