משתמש |
אימון ראשון |
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 19/07/2011 : 14:27:29
|
אם כבר נתת את הלינק הזה,הייתי ממליץ על האתר הזה שלא כמו גולר,דאבל פס,ומעריב,כותב עלינו 3-4 פעמים בשבוע.כל הכבוד להם. |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 19/07/2011 : 22:57:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
גרי. גרי אסוס. לא ג'רי. כפרעליו
אני חותם עכשיו על זה שרק שלושה מהשחקנים שלנו יסיימו את העונה בגללו, הבחור נכנס בכל דבר שזז בלי הבחנה..אם אני לא טועה הוא שבר את הרגל (באימון!)לאבי יפרח ולעוד שחקן בתקופה שלו בסדאר |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 19/07/2011 : 23:06:48
|
ווהו הוא היה בסאדר? מה אוהדינו חושבים על מעבר של שחקנים מסאדר להפועל כאשר לא קוראים להם שי אהרון? |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 19/07/2011 : 23:42:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
ווהו הוא היה בסאדר? מה אוהדינו חושבים על מעבר של שחקנים מסאדר להפועל כאשר לא קוראים להם שי אהרון?
א: הפועל קטמון והפועל ירושלים זה אותו דבר מבחינתנו, כל שחקן שיעבור את הקווים יתקבל בשמחה באם הוא יתאים לנו כמובן.
ב: סעיף ב' יותר חשוב הפעם הזו, מה הקשר בין זה שהוא שיחק פעם לסאדר לזה שהוא משחק אצלינו? הוא לא שחקן בית שם, הוא לא שחקן שאוהד את הקבוצה. עזוב את זה שאם כבר יפריע לנו ששחקנים מביתר משחקים אצלנו, אבל אנחנו צריכים שחקני כדורגל - ורובם לא בדיוק אוהדי הפועל ירושלים - אז מה זה משנה? |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 20/07/2011 : 10:43:12
|
צודק. שיכנעת אותי |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 20/07/2011 : 11:11:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי idans
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
גרי. גרי אסוס. לא ג'רי. כפרעליו
אני חותם עכשיו על זה שרק שלושה מהשחקנים שלנו יסיימו את העונה בגללו, הבחור נכנס בכל דבר שזז בלי הבחנה..אם אני לא טועה הוא שבר את הרגל (באימון!)לאבי יפרח ולעוד שחקן בתקופה שלו בסדאר
נראה שגרי אסוס יצא בדיוק כמו ג'ונתן.אשכרה משפחה של כסחנים. אבל יהיה טוב יש לנו 6 שחקני קישור ככה שלכל אחד יהיה גיבוי אם הוא יפצע. לגבי ההגנה וההתקפה-החוליות האלה מאוד דלילות. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/07/2011 : 22:24:14
|
אם אני ליאור, אני עובד חזק על הגנה במצבים נייחים. חמשת הגולים הרלבנטיים האחרונים שחטפנו - דימונה, מרחבים, קריית-גת ושעריים - נראו כמעט אותו דבר. הגבהה, בלבול ברחבה, כדור ברשת. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
Offside
806 הודעות |
|
אימון ראשון |
|