פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אימון ראשון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אימון ראשון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אימון ראשון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 19/07/2011 :  14:27:29  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר נתת את הלינק הזה,הייתי ממליץ על האתר הזה שלא כמו גולר,דאבל פס,ומעריב,כותב עלינו 3-4 פעמים בשבוע.כל הכבוד להם.
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 19/07/2011 :  22:57:54  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

גרי. גרי אסוס.
לא ג'רי.
כפרעליו

אני חותם עכשיו על זה שרק שלושה מהשחקנים שלנו יסיימו את העונה בגללו, הבחור נכנס בכל דבר שזז בלי הבחנה..אם אני לא טועה הוא שבר את הרגל (באימון!)לאבי יפרח ולעוד שחקן בתקופה שלו בסדאר
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 19/07/2011 :  23:06:48  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ווהו הוא היה בסאדר? מה אוהדינו חושבים על מעבר של שחקנים מסאדר להפועל כאשר לא קוראים להם שי אהרון?
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 19/07/2011 :  23:42:56  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט

ווהו הוא היה בסאדר? מה אוהדינו חושבים על מעבר של שחקנים מסאדר להפועל כאשר לא קוראים להם שי אהרון?

א: הפועל קטמון והפועל ירושלים זה אותו דבר מבחינתנו, כל שחקן שיעבור את הקווים יתקבל בשמחה באם הוא יתאים לנו כמובן.

ב: סעיף ב' יותר חשוב הפעם הזו, מה הקשר בין זה שהוא שיחק פעם לסאדר לזה שהוא משחק אצלינו? הוא לא שחקן בית שם, הוא לא שחקן שאוהד את הקבוצה. עזוב את זה שאם כבר יפריע לנו ששחקנים מביתר משחקים אצלנו, אבל אנחנו צריכים שחקני כדורגל - ורובם לא בדיוק אוהדי הפועל ירושלים - אז מה זה משנה?
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 20/07/2011 :  10:43:12  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק. שיכנעת אותי
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 20/07/2011 :  11:11:50  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

גרי. גרי אסוס.
לא ג'רי.
כפרעליו

אני חותם עכשיו על זה שרק שלושה מהשחקנים שלנו יסיימו את העונה בגללו, הבחור נכנס בכל דבר שזז בלי הבחנה..אם אני לא טועה הוא שבר את הרגל (באימון!)לאבי יפרח ולעוד שחקן בתקופה שלו בסדאר

נראה שגרי אסוס יצא בדיוק כמו ג'ונתן.אשכרה משפחה של כסחנים.
אבל יהיה טוב יש לנו 6 שחקני קישור ככה שלכל אחד יהיה גיבוי אם הוא יפצע.
לגבי ההגנה וההתקפה-החוליות האלה מאוד דלילות.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 20/07/2011 :  22:24:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אני ליאור, אני עובד חזק על הגנה במצבים נייחים.
חמשת הגולים הרלבנטיים האחרונים שחטפנו - דימונה, מרחבים, קריית-גת ושעריים - נראו כמעט אותו דבר. הגבהה, בלבול ברחבה, כדור ברשת.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 22/07/2011 :  11:27:21  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באיחור קל, הנה עוד כמה תמונות מהאימון
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150381892039535.436876.644679534&type=1
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אימון ראשון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07