פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אירוע הגאז מגיע לעיר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  אירוע הגאז מגיע לעיר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אירוע הגאז מגיע לעיר נושא הבא  

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 05/06/2011 :  10:24:01  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הערב בתשע, במקום שנקרא יפו 23 - מן הסתם ברחוב יפו 23 - תתקיים הקראה של פרוטוקול וועדת הכלכלה של הכנסת שעסקה בתמלוגים על הגז. זה פרוטוקול מצחיק, מייאש, אינטרסנטי ומעוות. הרעיון המקורי היה של צוות המורים בו אני עובד שגם הקריא לראשונה את הפרוטוקול, היום ההקראה תבוצע על ידי שלל פעילים חברתיים- חלקם אנשים טובים - ואחד מצוות המורים אליו אני משתייך. אשמח לראותכם.

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/06/2011 :  12:28:03  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

הערב בתשע, במקום שנקרא יפו 23 - מן הסתם ברחוב יפו 23 - תתקיים הקראה של פרוטוקול וועדת הכלכלה של הכנסת שעסקה בתמלוגים על הגז. זה פרוטוקול מצחיק, מייאש, אינטרסנטי ומעוות. הרעיון המקורי היה של צוות המורים בו אני עובד שגם הקריא לראשונה את הפרוטוקול, היום ההקראה תבוצע על ידי שלל פעילים חברתיים- חלקם אנשים טובים - ואחד מצוות המורים אליו אני משתייך. אשמח לראותכם.

שעה?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 05/06/2011 :  14:53:16  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אירוע הגאז מגיע לעיר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07