| משתמש |
אירוע הגאז מגיע לעיר  |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 05/06/2011 : 10:24:01
|
|
הערב בתשע, במקום שנקרא יפו 23 - מן הסתם ברחוב יפו 23 - תתקיים הקראה של פרוטוקול וועדת הכלכלה של הכנסת שעסקה בתמלוגים על הגז. זה פרוטוקול מצחיק, מייאש, אינטרסנטי ומעוות. הרעיון המקורי היה של צוות המורים בו אני עובד שגם הקריא לראשונה את הפרוטוקול, היום ההקראה תבוצע על ידי שלל פעילים חברתיים- חלקם אנשים טובים - ואחד מצוות המורים אליו אני משתייך. אשמח לראותכם.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 05/06/2011 : 12:28:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
הערב בתשע, במקום שנקרא יפו 23 - מן הסתם ברחוב יפו 23 - תתקיים הקראה של פרוטוקול וועדת הכלכלה של הכנסת שעסקה בתמלוגים על הגז. זה פרוטוקול מצחיק, מייאש, אינטרסנטי ומעוות. הרעיון המקורי היה של צוות המורים בו אני עובד שגם הקריא לראשונה את הפרוטוקול, היום ההקראה תבוצע על ידי שלל פעילים חברתיים- חלקם אנשים טובים - ואחד מצוות המורים אליו אני משתייך. אשמח לראותכם.
שעה? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 05/06/2011 : 14:53:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
|
 |
|
| |
אירוע הגאז מגיע לעיר  |
|
|
|