פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחפשים את אריק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחפשים את אריק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מחפשים את אריק נושא הבא  

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 04/06/2011 :  17:09:16  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרגע ראיתי את הסרט. נחמד. חשבתי לעצמי איזה ברי-מזל אנחנו שלא צריכים לפנטז על מפגש עם האלילים שלנו, אלא אנחנו מכירים אותם, ולפעמים אפילו משיקים כוסית ביחד.

אגב, יש שם סצינה של ויכוח בפאב בין אוהדי מנצ'סטר יונייטד המקורית ואוהדי קבוצת האוהדים. נשמע מוכר לאללה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 04/06/2011 :  21:06:58  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סרט טוב.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 04/06/2011 :  21:33:10  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די נו כל פעם שאני נכנס לנושאים הלא קשורים האלה אני מתאכזב...במקום לשמוע משהו שקשור לקבוצה,אני רואה פה דברים ש-99 אחוז לא קשורים...עדיף לכתוב באוף טופיק..
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 05/06/2011 :  00:03:16  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעטים יודעים זאת, אבל לסרט יש גם גירסה ישראלית-ירושלמית נהדרת בשם "מחפשים את אריק ששון".
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/06/2011 :  09:05:32  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

מעטים יודעים זאת, אבל לסרט יש גם גירסה ישראלית-ירושלמית נהדרת בשם "מחפשים את אריק ששון".

נכון, מעטים ראו אותה
יש גם את הגירסה הירושלמית "הכוכבים של שלומי דנינו"
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/06/2011 :  09:49:52  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסרט האהוב עליי, עדיין, הוא מבצע יאיר. איך יהורם גאון נופל שם ברחבה וצועק - פשוט נהדר.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מחפשים את אריק נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07