פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שאלה בנושא מרצ'נדייז

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שאלה בנושא מרצ'נדייז
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שאלה בנושא מרצ'נדייז נושא הבא
עמוד: מתוך 2

The Sparrow The Sparrow מנותק

17 הודעות

נשלח - 30/05/2011 :  13:18:47  הצג פרופיל שלח ל- The Sparrow הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני נוסע בעוד שבועיים לטיול של חודש וחצי באיסלנד, וחשבתי שיהיה ראוי אם אוכל לקחת איתי צעיף של הפועל קטמון, שיוכל גם להגן עלי מהקור של לילות הקיץ באזור החוג הארקטי, וגם לייצג בכבוד את הקבוצה במחוזות צפוניים שכאלה.
הבעיה היא שאין לי צעיף כזה. מאז שהתחלתי ללכת למשחקים (אי שם בתחילת היסודי) אני תמיד הולך עם אותו צעיף שאבא שלי קנה לי אצל שתום העין.

חיפשתי באתר מקום שאפשר לקנות דרכו מרצ'נדייז, ולא מצאתי. יחד עם זה, אני בטוח שגם בזמן הפגרה אפשר לקנות ולתרום עוד קצת לקבוצה (מעבר לחידוש המנייה, כמובן).
מי יכול לסייע לי?

WWFSMD?

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/05/2011 :  13:54:33  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו עובדים על הקמת החנות הוירטואלית. לא יודע מתי היא תעלה לאוויר. אני גם לא מה הסטטוס של כמויות המרצ'נדייז שנשארו. אני מציע לך לשלוח מייל לשינפלד omri@katamon.co.il ולבדוק.

אם אתה רוצה צעיף של הבריגדה דבר איתי בפרטי או עם מישהו אחר מהבריגדה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  00:04:14  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טיול נעים !
במקומך הייתי לוקח גם כובע צמר קטמון. הוא מדליק.
עבור לתחילת הדף

daniels daniels מנותק

49 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  16:03:57  הצג פרופיל שלח ל- daniels הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תהנה ביסלנד! ממש יפה שם!! ורק תדע שכל המלנות מתמלאים מהר בגלל שאין הרבה!

זה לא מספיק שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו, לפעמים עלינו לעשות את מה שנדרש.
- וינסטון צ'רצ'יל
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  20:06:08  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותקרא שם את "תחנת האטום" ואת "גם הדג ישיר" שיצאו בעברית וכתב אחד הסופרים הגדולים של המאה. איסלנדי
עבור לתחילת הדף

17 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  20:18:01  הצג פרופיל שלח ל- The Sparrow הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה, האמת שכבר יש לי הזמנות בכמה מקומות. קראתי את "תחנת האטום", אבל לא מצאתי את "גם הדג ישיר".

WWFSMD?
עבור לתחילת הדף

daniels daniels מנותק

49 הודעות

נשלח - 01/06/2011 :  08:01:56  הצג פרופיל שלח ל- daniels הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך לעדכן גם את KatamonCard!

- וינסטון צ'רצ'יל
עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 01/06/2011 :  19:37:48  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאמין שהקטמוןכארד יצא חדש לעונה הבאה

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 02/06/2011 :  01:22:23  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם בעניין מרצ'נדייז עסקינן, האם נשארו חולצות עלייה לליגה א' במידות גברים של לארג' או אקסטרה לאר' ?

תודה.
עבור לתחילת הדף

daniels daniels מנותק

49 הודעות

נשלח - 02/06/2011 :  19:47:45  הצג פרופיל שלח ל- daniels הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני מחפס חולצות עליה! אם יש!
ועכשיו זה זמן טוב להתחיל לחפס ספונצרים?! לא לחכות עד תחילת העונה!

- וינסטון צ'רצ'יל
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/06/2011 :  22:13:08  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי The Sparrow

אני נוסע בעוד שבועיים לטיול של חודש וחצי באיסלנד, וחשבתי שיהיה ראוי אם אוכל לקחת איתי צעיף של הפועל קטמון, שיוכל גם להגן עלי מהקור של לילות הקיץ באזור החוג הארקטי, וגם לייצג בכבוד את הקבוצה במחוזות צפוניים שכאלה.
הבעיה היא שאין לי צעיף כזה. מאז שהתחלתי ללכת למשחקים (אי שם בתחילת היסודי) אני תמיד הולך עם אותו צעיף שאבא שלי קנה לי אצל שתום העין.

חיפשתי באתר מקום שאפשר לקנות דרכו מרצ'נדייז, ולא מצאתי. יחד עם זה, אני בטוח שגם בזמן הפגרה אפשר לקנות ולתרום עוד קצת לקבוצה (מעבר לחידוש המנייה, כמובן).
מי יכול לסייע לי?

אל תשכח גם לקחת איזה שני צעיפים וכובע לתת מתנה למקומיים. אנשים אוהבים מאוד לקבל מתנות כאלה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

17 הודעות

נשלח - 05/06/2011 :  20:27:33  הצג פרופיל שלח ל- The Sparrow הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לצערי לא נשארו כרגע צעיפים, אז האיסלנדים ייאלצו לשמוע על הפועל קטמון מסיפורים בלבד.

WWFSMD?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 06/06/2011 :  00:41:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי The Sparrow

לצערי לא נשארו כרגע צעיפים, אז האיסלנדים ייאלצו לשמוע על הפועל קטמון מסיפורים בלבד.

כובע טמבל של קטמון גם הולך. הם לא יודעים מה זה אומר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 06/06/2011 :  12:18:28  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עם דגלים.זה מתאים, לא?
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 09/06/2011 :  00:33:22  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע אם זה בדיוק המקום אבל אני חושב שכדי שיהיו לנו צעיפי בד(נילון). גם יהיה פחות חם במשחקים בקיץ וזה גם יכניס עוד כמה דרכמות לקופת המועדון.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  03:05:34  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם באימון הפתיחה הקרוב לעונת 11/12 תתקיים מכירת מרצ'נדייז? אם כן אילו מוצרים?

תודה רבה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם שאלה בנושא מרצ'נדייז נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07