פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מזכיר לכם משהו?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מזכיר לכם משהו?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מזכיר לכם משהו? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  09:44:35  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חטפתי פלאשבק 5-6 שנים אחורה

http://www.youtube.com/watch?v=z1lg5-oFwBY

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  12:59:27  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצב הכדורגל בארץ כל כך נואש ועצוב שחבל לדבר עליו בכלל. הנה בכל זאת מדברים על אותו נושא: http://debuzzer.com/prossner/2011/05/22/%d7%90%d7%96-%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%a8-%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%93%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%9c/
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  13:56:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

איככככס.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  15:51:44  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

אפילו ויקטור לא היה כל כך דוחה...

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  16:07:11  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית, ויקטור היה גם היה כזה דוחה, ומספיק להזכיר את היריקה המהוללת על אוהדים, או את סגירת טדי, שלא לדבר על ה"מפגש" עם גיא לרר וחמוריונה.
לעצם העניין, אני די בטוח כי למרות כל מה היונה שלהם עושה להם, רוב אוהדי הפועל פתח תקווה עדיין מסרבים להכיר במציאות, בהכרח להקים קבוצת אוהדים, ונאחזים בכל מיני פנטזיות על איזה מיליונר שינחת בישראל ויציל את קבוצתם. בעוד כמה שנים אנו נשחק שתי ליגות מעליהם, ותומר סיני עוד יצעק "אוהדי הפועל פ"ת צריכים לתת לי נשיקה במצח על כל מה שאני עושה למען הקבוצה".

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  16:43:51  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

והנה ה"מקור":
חלק א
http://www.youtube.com/watch?v=opLmjPq_4Ls
חלק ב
http://www.youtube.com/watch?v=afUbL9VZzhM&feature=related

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  17:37:07  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פתחתי משתמש ודיון בפורום של פתח-תקווה...
אשמח אם עוד אוהדים שלנו יכתבו כי היכולות שכנוע בכתיב שלי לא חזקות במיוחד...

http://www.4everblue.co.il/forum/viewtopic.php?f=2&t=64863
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  18:41:17  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לראות את תומר סיני הכניס לדיכאון אמיתי, וממש הזכיר מיהם ויקטור וסאסי. הוא כל כך מגעיל שזה נורא.

אבל זה נהדר שההתנשאות שלנו נמשכת גם ממרומי ליגה ב. בואו נשכנע את הפועל פתח תקווה שהרבה יותר טוב להם להתחיל בליגה ג, לתת לשניים שלושה אנשים לעבוד 24 שעות כדי לגייס כמה שקלים, ולהנות מהמגרשים בתל שבע.

קצת צניעות.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  20:12:26  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

לראות את תומר סיני הכניס לדיכאון אמיתי, וממש הזכיר מיהם ויקטור וסאסי. הוא כל כך מגעיל שזה נורא.

אבל זה נהדר שההתנשאות שלנו נמשכת גם ממרומי ליגה ב. בואו נשכנע את הפועל פתח תקווה שהרבה יותר טוב להם להתחיל בליגה ג, לתת לשניים שלושה אנשים לעבוד 24 שעות כדי לגייס כמה שקלים, ולהנות מהמגרשים בתל שבע.

קצת צניעות.

צריך להזהר מהתנשאות, אני מסכים. אבל יש סיכוי לא קטן שעדיף להם ליגה ב'. או לפחות לחשוב על האופציה. יש תחושה שמשהו במשולש (?) תומר סיני-דני לוי- מאיר שמיר מביא דינמיקה הרסנית במיוחד.
עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  20:12:50  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועוד יש אנשים שאומרים שהכדורגל בארץ מתקדם....

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  22:27:50  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים פה עם כולם. כן, יכול להיות שעדיף להם ליגה ב'. מצד שני, מי אנחנו בכלל שנבוא לשכנע אותם? ולמה?

מה עוד ש:
א. זה חסר סיכוי לפתוח קבוצה מאפס עם קבוצה בליגת-העל. צריך שבר רציני. כשהפועל פ"ת תרד לליגה א', אז יהיה על מה לדבר. עכשיו זה חסר טעם לחלוטין.
ב. יש להם קבוצת אוהדים בכדורסל, שגם עלתה ליגה השנה. אנחנו לא מחדשים להם כלום.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 23/05/2011 :  08:42:09  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא , לא עדיף להם ליגה ב'.
מיכאל, אתה דפוק.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 23/05/2011 :  08:55:12  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרקסיזם במיטבו-לכל האוהדים יש תודעה כוזבת ואינם יודעים מה טוב להם.איזה מזל שאנחנו קיימים להסביר להם.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 23/05/2011 :  10:14:06  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נו טוב, אז אני מתנשא. כי בכלל מה יש לנו להגיד על קבוצה בה אין מבנה בעלות ברור, אשר אנשים עם נורמות התנהגות שמזכירות את ויקטור יונה מנהלים אותה?
מה אני בכלל מבין, כולה אוהד שמרגיש שקבוצתו חזרה ממוות קליני בזכות אוהדיה. אולי באמת טוב להם לאוהדי פתח תקווה עם חקירות משטרה על הטיית משחקים, עם קללות של אחד שמשקח אותה בוס גדול ומקלל אוהדים ושדרנים בפומבי. אולי הם בכלל מרגישים בעננים האוהדים האלה, עם העבר המפואר, כאשר קבוצתם מתדרדרת ואין להם אפילו מושג מה קורה איתה מבחינה כלכלית.
להפועל פתח תקווה אין עתיד במצב הנוכחי. אין לה בעלים ברורים, אין לה גב, ויש שם כל התנאים המוקדמים להתפתחות תופעת סאסיונה. אם אוהדיה רוצים להמתין עד שהם יגיעו ממילא לליגה א', זו באמת פריבילגיה שלהם. לא בצניעות מדובר פה, אלא באמירה ברורה על עתידה של קבוצה במצב שלהם.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 23/05/2011 :  11:10:27  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

נו טוב, אז אני מתנשא. כי בכלל מה יש לנו להגיד על קבוצה בה אין מבנה בעלות ברור, אשר אנשים עם נורמות התנהגות שמזכירות את ויקטור יונה מנהלים אותה?
מה אני בכלל מבין, כולה אוהד שמרגיש שקבוצתו חזרה ממוות קליני בזכות אוהדיה. אולי באמת טוב להם לאוהדי פתח תקווה עם חקירות משטרה על הטיית משחקים, עם קללות של אחד שמשקח אותה בוס גדול ומקלל אוהדים ושדרנים בפומבי. אולי הם בכלל מרגישים בעננים האוהדים האלה, עם העבר המפואר, כאשר קבוצתם מתדרדרת ואין להם אפילו מושג מה קורה איתה מבחינה כלכלית.
להפועל פתח תקווה אין עתיד במצב הנוכחי. אין לה בעלים ברורים, אין לה גב, ויש שם כל התנאים המוקדמים להתפתחות תופעת סאסיונה. אם אוהדיה רוצים להמתין עד שהם יגיעו ממילא לליגה א', זו באמת פריבילגיה שלהם. לא בצניעות מדובר פה, אלא באמירה ברורה על עתידה של קבוצה במצב שלהם.

איך אתה יודע בוודאות את העתיד שלה?אולי העתיד שלה כמו ב"ש שאחרי שנים עם זי'נו חזרה לליגת העל עם תקציב חזק ובעלים יציב ונורמאלי?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 23/05/2011 :  12:41:41  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שאנחנו צריכים לשכנע או להטיף לאף אחד, לדעתי מותר להציע.
אחרי שלל ההאשמות שהוטחו כאן, אני רוצה להגיד דברים ברורים שמשקפים את חווייתי האישית: אני אוהד הפועל ירושלים 16 שנה, לא המון, אך מספיק זמן בשביל לפתח פרספקטיבה. מעולם לא הייתי שמח ושלם יותר עם אהדת הכדורגל שלי כמו בארבע השנים האחרונות. לפניהן, הרגשתי מנוצל בצורה פושעת.להיות אוהד של קבוצה שבעליה בבירור אינם מעונינים בטובתה, ואפילו ההיפך הוא הנכון, ושהנורמות הכלליות שלהם הן מושחתות עד זוועה, זה נורא. לדעת יחד עם זאת שיש סיכוי נמוך מאד שהמצב ישתנה, ולראות שהאהדה למועדון שלך הולכת ומתאדה, זה שילוב שכדאי שיוביל לאקטיביות נחרצת: או על ידי מחאות בלתי נגמרות - מה שנוסה על ידינו ללא הצלחה - או על ידי התארגנות אוהדים מסוגים שונים.מי ששמע את דבריו המזעזעים של דני לוי - חתנו של תומר סיני ומעורב בהווה - לפיהם הוא מייחל למחיקת הקבוצה, מבין שהמצב בהפועל פתח תקווה מזכיר מאד את מצבנו לפני חמש שנים. זה לא חייב להוביל להקמת קבוצת אוהדים, אבל בעולם שמתעלם בעקביות מהזכויות שיש לקהל על קבוצתו, כדאי שהאופציה הזאת תהיה גם על השולחן. ולו אני אוהד הפועל פתח תקווה, ועומדת בפני הברירה בין להשביח זגורים מדי שנה למכבי חיפה ולהיות מנוהל על ידי הצוות הזה לבין הקמת קבוצת אוהדים מהתחלה, ברור לי במה הייתי בוחר. במיוחד כשאני יודע שתהליך הדעיכה בכמות הקהל כבר החל. לקלי וקראנקו זה נראה דפוק, אחלה. לי זה נראה כמו האופציה היותר שפויה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מזכיר לכם משהו? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07