משתמש |
מזכיר לכם משהו?  |
HST
285 הודעות |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
גלעד
921 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 22/05/2011 : 16:07:11
|
ראשית, ויקטור היה גם היה כזה דוחה, ומספיק להזכיר את היריקה המהוללת על אוהדים, או את סגירת טדי, שלא לדבר על ה"מפגש" עם גיא לרר וחמוריונה. לעצם העניין, אני די בטוח כי למרות כל מה היונה שלהם עושה להם, רוב אוהדי הפועל פתח תקווה עדיין מסרבים להכיר במציאות, בהכרח להקים קבוצת אוהדים, ונאחזים בכל מיני פנטזיות על איזה מיליונר שינחת בישראל ויציל את קבוצתם. בעוד כמה שנים אנו נשחק שתי ליגות מעליהם, ותומר סיני עוד יצעק "אוהדי הפועל פ"ת צריכים לתת לי נשיקה במצח על כל מה שאני עושה למען הקבוצה". |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
nadavlev
206 הודעות |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 22/05/2011 : 18:41:17
|
לראות את תומר סיני הכניס לדיכאון אמיתי, וממש הזכיר מיהם ויקטור וסאסי. הוא כל כך מגעיל שזה נורא.
אבל זה נהדר שההתנשאות שלנו נמשכת גם ממרומי ליגה ב. בואו נשכנע את הפועל פתח תקווה שהרבה יותר טוב להם להתחיל בליגה ג, לתת לשניים שלושה אנשים לעבוד 24 שעות כדי לגייס כמה שקלים, ולהנות מהמגרשים בתל שבע.
קצת צניעות. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 22/05/2011 : 20:12:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
לראות את תומר סיני הכניס לדיכאון אמיתי, וממש הזכיר מיהם ויקטור וסאסי. הוא כל כך מגעיל שזה נורא.
אבל זה נהדר שההתנשאות שלנו נמשכת גם ממרומי ליגה ב. בואו נשכנע את הפועל פתח תקווה שהרבה יותר טוב להם להתחיל בליגה ג, לתת לשניים שלושה אנשים לעבוד 24 שעות כדי לגייס כמה שקלים, ולהנות מהמגרשים בתל שבע.
קצת צניעות.
צריך להזהר מהתנשאות, אני מסכים. אבל יש סיכוי לא קטן שעדיף להם ליגה ב'. או לפחות לחשוב על האופציה. יש תחושה שמשהו במשולש (?) תומר סיני-דני לוי- מאיר שמיר מביא דינמיקה הרסנית במיוחד. |
 |
|
elads
48 הודעות |
נשלח - 22/05/2011 : 20:12:50
|
ועוד יש אנשים שאומרים שהכדורגל בארץ מתקדם.... |
אדום בנשמה!!!
|
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 22/05/2011 : 22:27:50
|
מסכים פה עם כולם. כן, יכול להיות שעדיף להם ליגה ב'. מצד שני, מי אנחנו בכלל שנבוא לשכנע אותם? ולמה?
מה עוד ש: א. זה חסר סיכוי לפתוח קבוצה מאפס עם קבוצה בליגת-העל. צריך שבר רציני. כשהפועל פ"ת תרד לליגה א', אז יהיה על מה לדבר. עכשיו זה חסר טעם לחלוטין. ב. יש להם קבוצת אוהדים בכדורסל, שגם עלתה ליגה השנה. אנחנו לא מחדשים להם כלום. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/05/2011 : 08:42:09
|
לא , לא עדיף להם ליגה ב'. מיכאל, אתה דפוק. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 23/05/2011 : 08:55:12
|
מרקסיזם במיטבו-לכל האוהדים יש תודעה כוזבת ואינם יודעים מה טוב להם.איזה מזל שאנחנו קיימים להסביר להם. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 23/05/2011 : 10:14:06
|
נו טוב, אז אני מתנשא. כי בכלל מה יש לנו להגיד על קבוצה בה אין מבנה בעלות ברור, אשר אנשים עם נורמות התנהגות שמזכירות את ויקטור יונה מנהלים אותה? מה אני בכלל מבין, כולה אוהד שמרגיש שקבוצתו חזרה ממוות קליני בזכות אוהדיה. אולי באמת טוב להם לאוהדי פתח תקווה עם חקירות משטרה על הטיית משחקים, עם קללות של אחד שמשקח אותה בוס גדול ומקלל אוהדים ושדרנים בפומבי. אולי הם בכלל מרגישים בעננים האוהדים האלה, עם העבר המפואר, כאשר קבוצתם מתדרדרת ואין להם אפילו מושג מה קורה איתה מבחינה כלכלית. להפועל פתח תקווה אין עתיד במצב הנוכחי. אין לה בעלים ברורים, אין לה גב, ויש שם כל התנאים המוקדמים להתפתחות תופעת סאסיונה. אם אוהדיה רוצים להמתין עד שהם יגיעו ממילא לליגה א', זו באמת פריבילגיה שלהם. לא בצניעות מדובר פה, אלא באמירה ברורה על עתידה של קבוצה במצב שלהם. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 23/05/2011 : 11:10:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
נו טוב, אז אני מתנשא. כי בכלל מה יש לנו להגיד על קבוצה בה אין מבנה בעלות ברור, אשר אנשים עם נורמות התנהגות שמזכירות את ויקטור יונה מנהלים אותה? מה אני בכלל מבין, כולה אוהד שמרגיש שקבוצתו חזרה ממוות קליני בזכות אוהדיה. אולי באמת טוב להם לאוהדי פתח תקווה עם חקירות משטרה על הטיית משחקים, עם קללות של אחד שמשקח אותה בוס גדול ומקלל אוהדים ושדרנים בפומבי. אולי הם בכלל מרגישים בעננים האוהדים האלה, עם העבר המפואר, כאשר קבוצתם מתדרדרת ואין להם אפילו מושג מה קורה איתה מבחינה כלכלית. להפועל פתח תקווה אין עתיד במצב הנוכחי. אין לה בעלים ברורים, אין לה גב, ויש שם כל התנאים המוקדמים להתפתחות תופעת סאסיונה. אם אוהדיה רוצים להמתין עד שהם יגיעו ממילא לליגה א', זו באמת פריבילגיה שלהם. לא בצניעות מדובר פה, אלא באמירה ברורה על עתידה של קבוצה במצב שלהם.
איך אתה יודע בוודאות את העתיד שלה?אולי העתיד שלה כמו ב"ש שאחרי שנים עם זי'נו חזרה לליגת העל עם תקציב חזק ובעלים יציב ונורמאלי? |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 23/05/2011 : 12:41:41
|
אני לא חושב שאנחנו צריכים לשכנע או להטיף לאף אחד, לדעתי מותר להציע. אחרי שלל ההאשמות שהוטחו כאן, אני רוצה להגיד דברים ברורים שמשקפים את חווייתי האישית: אני אוהד הפועל ירושלים 16 שנה, לא המון, אך מספיק זמן בשביל לפתח פרספקטיבה. מעולם לא הייתי שמח ושלם יותר עם אהדת הכדורגל שלי כמו בארבע השנים האחרונות. לפניהן, הרגשתי מנוצל בצורה פושעת.להיות אוהד של קבוצה שבעליה בבירור אינם מעונינים בטובתה, ואפילו ההיפך הוא הנכון, ושהנורמות הכלליות שלהם הן מושחתות עד זוועה, זה נורא. לדעת יחד עם זאת שיש סיכוי נמוך מאד שהמצב ישתנה, ולראות שהאהדה למועדון שלך הולכת ומתאדה, זה שילוב שכדאי שיוביל לאקטיביות נחרצת: או על ידי מחאות בלתי נגמרות - מה שנוסה על ידינו ללא הצלחה - או על ידי התארגנות אוהדים מסוגים שונים.מי ששמע את דבריו המזעזעים של דני לוי - חתנו של תומר סיני ומעורב בהווה - לפיהם הוא מייחל למחיקת הקבוצה, מבין שהמצב בהפועל פתח תקווה מזכיר מאד את מצבנו לפני חמש שנים. זה לא חייב להוביל להקמת קבוצת אוהדים, אבל בעולם שמתעלם בעקביות מהזכויות שיש לקהל על קבוצתו, כדאי שהאופציה הזאת תהיה גם על השולחן. ולו אני אוהד הפועל פתח תקווה, ועומדת בפני הברירה בין להשביח זגורים מדי שנה למכבי חיפה ולהיות מנוהל על ידי הצוות הזה לבין הקמת קבוצת אוהדים מהתחלה, ברור לי במה הייתי בוחר. במיוחד כשאני יודע שתהליך הדעיכה בכמות הקהל כבר החל. לקלי וקראנקו זה נראה דפוק, אחלה. לי זה נראה כמו האופציה היותר שפויה. |
 |
|
מזכיר לכם משהו?  |
|
|
|