פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

גיא ברוכים גיא ברוכים מנותק

58 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  04:26:20  הצג פרופיל שלח ל- גיא ברוכים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הוא עדיין בכושר ולא עולה הרבה לפי דעתי הוא אופציה מצויינת

נערך על ידי - גיא ברוכים ב-22/05/2011 13:26:28
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  11:09:04  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נו בחייאת, אם הוא שיחק השנה בצמרת הלאומית למה שיבוא לכאן ? הלוואי, שחקן מוכשר מאד, אבל עדיף להתרכז בשמות יותר מציאותיים.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  15:58:45  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכללי אני חושב שצריך להביא שחקנים צעירים מהפועל הרצליה...הם טובים וזולים..הם בעצמם העלו את הקבוצה ליגה..
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  16:57:29  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עופר סער ששיחק בהרצליה לפני שנה,עכשיו בחולון.אם הוא בחולון,אז זה אומר שהוא לא שחקן יקר.חלוץ מצוין אם אני לא טועה הוא היה מלך השערים של הרצליה.אם כפיר מלול לא יספיק לליגה א',תמיד יש את השחקן הזה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/05/2011 :  20:49:59  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי זמן ירושלים, טרטיאק חתם, ואילו מלול וזקן על סף סיכום. אין שם התייחסות להשאלות מקבוצות האם שלהם (מבשרת, גבעת זאב) שלפחות אחת מהן מן הסתם לא תעשה לנו חיים קלים.
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/244/824.html?hp=54&cat=869
עבור לתחילת הדף

גיא ברוכים גיא ברוכים מנותק

58 הודעות

נשלח - 27/05/2011 :  04:30:28  הצג פרופיל שלח ל- גיא ברוכים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יודע אם גופמן ממשיך?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 27/05/2011 :  10:17:04  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי המקומונים של היום, יש התלבטות בין שני צמדים:
יבגני גופמן מול מוטי אוחיון וליאור חוג'ה מול ניסים אזרזר.

אם הבחירה היא "או או" אז ההעדפה שלי היא כזו: יבגני וליאור.
יבגני - צעיר הרבה יותר ממוטי, היה בחמישיה הראשונה של השחקנים המתמידים מבחינת דקות משחק בכל העונה, עשה עבודה מקצועית טובה מאד.
השילוב שלו ושל ארטום פשוט עובד [מה שכונה קיר או חומת הברזל].
ליאור - מחוייבות רבה למועדון ולערכיו, האישיות והמשמעת העצמית. בסנ"כ שיחק טוב. בנוסף, ובעיני לא פחות חשוב: עבודתו עם שי בביה"ס לכדורגל והשתתפותו כמאמן של אחת הקבוצות בליגת השכונות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 27/05/2011 :  11:01:58  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין את ההתלבטות.ברור שיבגני,הוא בין השחקנים הטובים שיש במועדון.ליאור חוג'ה שחקן טוב אבל יכול להיות רק מגן שמאלי מחליף.
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 27/05/2011 :  13:13:46  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

לפי המקומונים של היום, יש התלבטות בין שני צמדים:
יבגני גופמן מול מוטי אוחיון וליאור חוג'ה מול ניסים אזרזר.

אם הבחירה היא "או או" אז ההעדפה שלי היא כזו: יבגני וליאור.
יבגני - צעיר הרבה יותר ממוטי, היה בחמישיה הראשונה של השחקנים המתמידים מבחינת דקות משחק בכל העונה, עשה עבודה מקצועית טובה מאד.
השילוב שלו ושל ארטום פשוט עובד [מה שכונה קיר או חומת הברזל].
ליאור - מחוייבות רבה למועדון ולערכיו, האישיות והמשמעת העצמית. בסנ"כ שיחק טוב. בנוסף, ובעיני לא פחות חשוב: עבודתו עם שי בביה"ס לכדורגל והשתתפותו כמאמן של אחת הקבוצות בליגת השכונות.

כל מילה

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/05/2011 :  13:20:45  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אני לא מבין את ההתלבטות.ברור שיבגני,הוא בין השחקנים הטובים שיש במועדון.ליאור חוג'ה שחקן טוב אבל יכול להיות רק מגן שמאלי מחליף.

ברור שגופמן הרבה יותר טוב מאוחיון כרגע, וגם ברור שלא צריך להאמין לכל מילה שכתובה במקומון. עם זאת, יכול להיות שמתכננים להביא בלם תותח לצד טרטיאק, ואז יבגני יקר מדי בתור שחקן מחליף? או שהוא לא ירצה להישאר בסטטוס כזה?
כנ"ל לגבי חוג'ה - סבבה בתור שחקן סגל, לא בתור שחקן הרכב.
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 27/05/2011 :  16:36:42  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל עץ, צודק בכל מילה. יבגני יקר בשביל בלם מחליף. יבוא בלם לצד טרטיאק. גם ליאור מיועד להיות מגן שמאלי מחליף, כך אני חושב. על מוטי ברור שמדובר בבלם שיהיה מחליף, מקסימום. ונכון, לא כל מה שכתוב קדוש. ממש לא.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/05/2011 :  19:38:40  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ליאור חוג'ה מול ניסים אזרזר.

הגיע הזמן ששני החבר'ה הצעירים האלה יקחו את עצמם בידיים ויוכיחו למאמן שלהם שיש על מי לבנות בתפקיד הכל-כך חשוב הזה לשנים הבאות. שיתחילו לרוץ ולכדרר כבר עכשיו. כרגע שניהם לא עומדים בקריטריון לצמרת ליגה א'. ליאור חוג'ה מותק של ילד להבנתי (אין קשר משפחתי , אותה הבנה, הרבה בשביל כורדי), אך יש לו עליות וירידות ביכולת שאי אפשר להרשות במצבנו.
אזרזר אותי השנה מעט איכזב, גם בהיבט המשמעתי, מה שמדאיג אותי לגבי שנה הבאה.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 27/05/2011 :  19:51:12  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קורה עם איתמר יחיא? ליאור בונה עליו או שהוא חוזר לסאסי?

עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 27/05/2011 :  21:56:24  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתמר יחיא שייך לסאדר.אני לא בטוח שהם בונים עליו,אבל בטח הם יעשו איזה תרגיל מסריח ויתנו אותו לקבוצה אחרת.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/05/2011 :  10:54:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כחלק מניקוי המועדפים באקספלורר נכנסתי לאתר של שעריים, וכך נאמר שם:
"פנייה רשמית נעשתה השבוע לכפיר מלול חלוץ הפועל קטמון ירושלים, מלול שסיים את העונה כמלך השערים עם 25 כיבושים הבהיר שהוא מאד רוצה להמשיך בקטמון אך במידה ולא יוחתם יתן עדיפות לשעריים".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07