פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  01:03:20  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ויקטור יונה ממלמל בזה הרגע: you rest my case
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  06:21:13  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע שמי שצוחק יסמן את תגובתו בירוק
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  08:21:47  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

רעיון טוב
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  09:44:36  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

זה לא יספיק עבור חלק מהאנשים כאן, שזקוקים למקרא הרבה יותר מפורט. אולי צבע אחד להומור, שני לסרקאזם, שלישי לכעס, רביעי לרצינות, וחמישי לטרחנות.
עבור לתחילת הדף

מגלה הסודות מגלה הסודות מנותק

24 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  09:57:05  הצג פרופיל שלח ל- מגלה הסודות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פוגלמן שחקן יוצא דופן,נבחר לשחקן העונה לפני כשנתיים כשעלה עם הרצליה ללאומית,העונה האחרונה הייתה מלווה בפציעות רבות מה שהקשה עליו להשתלב בהרכב,תוצרת מכבי תל אביב,בכושרו הרגיל הוא הקשר ההגנתי הטוב בליגה בכמה דרגות על פני השאר..
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  10:58:40  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מגלה הסודות

פוגלמן שחקן יוצא דופן,נבחר לשחקן העונה לפני כשנתיים כשעלה עם הרצליה ללאומית,העונה האחרונה הייתה מלווה בפציעות רבות מה שהקשה עליו להשתלב בהרכב,תוצרת מכבי תל אביב,בכושרו הרגיל הוא הקשר ההגנתי הטוב בליגה בכמה דרגות על פני השאר..

גיא טוביאק יתווכח על הקביעה הזו, אבל מילא.
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  11:00:53  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ויקטור יונה ממלמל בזה הרגע: you rest my case

ויקטור לא מצליח לחבר 4 במילים בעברית, אז באנגלית?

(לא סגור אם אני אמור לכתוב את זה בירוק או לא...)
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  11:20:25  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שסימון הפוסטים שלנו בצבעים שונים ימנע אי-הבנות וסכסוכים קשים. למרות זאת, כחבר בציבור עיוורי הצבעים הפעילים בפורום זה אני מבקש שהרפורמה המתוכננת תתחשב גם בצרכינו. לכן, אני מציע לסמן את אופי התגובה גם באותיות - צ' בגוף ההודעה תסביר לנו שמדובר בהודעה סאטירית, ואילו ט' תבהיר שמדובר בהודעה טרחנית. אם לא תתקבל בקשתי אשקול בקפידה את הסלמת המאבק! (צ).
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  11:23:11  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין מושג מי זה פוגלמן, אבל טוטח צודק, גיא טוביאק קשר אחורי מעל הליגה ב3 דרגות הוא הכי טוב בליגה זה בטוח. שחקן ליגה לאומית, צמרת. בלי קשר מלאכי קבוצת צמרת בליגה לאומית : שניר גואטה טוביאק אוהד יוסף שי סבג וחנן אלקיים הרבה מעל הליגה. אגב גם סולי צמח קשר אחורי ברמה אחרת.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  12:00:50  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סאריץ,כנסי שנייה לכתבה הזאת:
http://doublepass.co.il/story.php?id=1430
בלי קשר לזה שיובל פוגלמן מוזכר שם כשחקן העונה,אני רוצה שתסתכלו על הפסקה השנייה."מעבר לנבחרי העונה חילקנו את נבחרת העונה ל-3. הנבחרת הראשונה, המחליפים ואלה שמגיע להם להיות בסגל המורחב. מה שכן, אמר יפה אחד מאלה שעזרו לעצב את הנבחרת הזו: "כל אלה בקבוצה אחת לא עולים ליגה כי אין כאן את הפועלים השחורים שעמדו מאחריהם". צודק...".
מי שמבין פה בכדורגל,יודע טוב מאוד שזה יהיה נס אם קרית מלאכי תעלה ליגה.
בלי קשר לקנאה שהם מביאים שחקנים ברמות של ליגת העל,אני חושב שכולנו פה צריכים להיות חכמים וללמוד מטעויות של אחרים.של חדרה,של מכבי ת"א,של יפו(בלי לפגוע טוטח),ושלנו בשנת 2009.
בגלקטיקוס תמיד מעורבבים אגו,לחץ,כסף,עצבים,מתח.מתכון מושלם להריסות.
אני חושב שהמודל לחיכוי צריך להיות הפועל הרצליה.הם עלו עם תקציב של 700 אלף שקל(!!)כאשר לנו יש פי 2 מזה.אם הם עשו את זה אין סיבה שנהיה קבוצה בינונית.יש לנו שחקני ליגה לאומית(שי,כפיר,ג'רי,עוז) ושחקנים צעירים שגדלו בקבוצות גדולות.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  12:40:21  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדום עולה
אתה אומר דברים מוחלטים לצד אחד כאילו המודל של הרצליה הוא זה שעלה תמיד וכאילו תמיד פרוייקטים של גלאקטיקוס נכשלו, אבל כמובן יש גם דוגמאות הפוכות ולא ניתן להסיק מסקנות.ס.א.ד.ר של שנה שעברה ,בית"ר של גאידמק ואפילו קטמון בשנתיים האחרונות היו מעין "גלאקטיקוס" של הליגה וכולם לקחו בהליכה .תכלס וזה היפה בספורט קשה לנחש

ובינתיים יש עדכון בנושא פוגלמן בירושלים נט http://www.facebook.com/home.php?#!/groups/203609899690873
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  13:50:20  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגע אחד, אתה בא להגיד לי שסאדר זה גלקטיקוס?הם שיחקו ביחד כל החבורה הזאת של אסף עזו,אורי פסו,אדם מזרחי ואופיר עזו.כשאני אומר גלקטיקוס,אני מתכוון לשחקנים חדשים לגמרי שלא שיחקו יחד.קטמון עלתה מליגה ג' לב' כי ליגה ג' זאת שכונה,וגם כך ליגה ב'.ליגה א' זה לא צחוק.ולגבי עידן גידמאק,אפילו שמעון גרשון אמר שאין לו מושג איך הם לקחו אליפות בשנה כזאת עם המון לחץ.שחקנים בליגה א' לא עומדים בלחץ ונכנעים.זה ההבדל.
עבור לתחילת הדף

מגלה הסודות מגלה הסודות מנותק

24 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  15:50:55  הצג פרופיל שלח ל- מגלה הסודות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוביאק יכול לערער אבל אין מה להשוות בין שחקן בן 22 שעוד רעב לבין שחקן בן 33 ששיחק כל העונה שעברה 90 דקות ביחד...באיזה קו עדיף לבחור??

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מגלה הסודות

גיא טוביאק יתווכח על הקביעה הזו, אבל מילא.

עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 24/07/2011 :  16:39:36  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+1
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/07/2011 :  20:33:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי המבזקים של דאבל-פס, יובל פוגלמן חתם.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07