פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

מגלה הסודות מגלה הסודות מנותק

24 הודעות

נשלח - 12/07/2011 :  13:50:26  הצג פרופיל שלח ל- מגלה הסודות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מה שרשמת בסוגריים נכון,סולומוביץ' שיחק לא פעם בבת ים כבלם בשעת הצורך,ברור שגם מרציאנו יכול לשחק שם..אלעוברה שחקן מאוד מהיר,אם יכנס בדקה ה-70 כששהגנות עייפות זה יתרון גדול,פרנקו מושאל מבת ים ללא תמורה,לסולומוביץ' ונווה נגמר החוזה..

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

נראה שהסגל הולך ומתעבה, אם כי עדיין יש קצת חוסר איזון. הקישור עושה רושם מאוד צפוף ואילו ההגנה וההתקפה מעט דלילות. חסר עדיין בלם מחליף (סולומוביץ'? עדי?), כיסוי למגן הימני (ג'וני?) וחלוץ נוסף ברמה גבוהה (אל-עוברה?).
בסה"כ עושה רושם שהלכו על רכש צעיר, מוכשר ורעב, ופחות על "שמות", ואני לפחות מאוד מרוצה מהקו הזה.

דרך אגב, מישהו כאן יודע האם כל שחקני הרכש הם מושאלים, או שחלקם הופכים להיות שחקנים שלנו?

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/07/2011 :  14:07:08  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מגלה הסודות
פרנקו מושאל מבת ים ללא תמורה,לסולומוביץ' ונווה נגמר החוזה..

תודה.
אז אלה שסיימו חוזה הופכים להיות שחקנים שלנו?
והאחרים (דוז, טפרה, רנדי)? אתה יודע מה הסטטוס שלהם?

ובענין סטטוסים, אין עדיין חדש בבוררות של וורנר ומרציאנו מול מבשרת? ומה מצבם של כפיר ועוז? האם יש להם אישור מבן-גיגי החמוד להמשיך איתנו? אחרת איך יכולים כולם להתחיל להתאמן אצלנו ביום ראשון?
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 12/07/2011 :  16:21:57  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קורה עם עדי מרציאנו?
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 12/07/2011 :  18:10:54  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שרגל עץ כתב, אל עוברה מיועד(אם הכל יסתדר) כגיבוי לחלוצים. הוא חלוץ טוב. שרון סבג לא ימשיך להבנתי, שמישהו יתקן אותי אם טעיתי. צריך לקבל תשובה בעניין הבוררות של וורנר ועדי , נראה לי שהשבוע זה צריך להסגר. נקווה שייגמר לשביעות רצוננו.
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 13/07/2011 :  13:15:38  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למי ינתן תפקיד הקוקו בשער שהשאירו אחריהם ג'וני ואיתמר
כפיר לא מוכן להיות האחד
אולי שווה להחזיר את תומר איוון האיום
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/07/2011 :  13:25:06  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קורה באמת עם איתמר יחיא? חוזר לסאסי?
מאד הערכתי אותו- מעטים השחקנים שנלחמים כמוהו על המגרש...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/07/2011 :  13:37:07  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

מה קורה באמת עם איתמר יחיא? חוזר לסאסי?

אני חושב שהמדיניות השנה היא שלא מתעסקים עם סאדר בענייני שחקנים והשאלות. ליאור חוג'ה הוא היוצא מן הכלל בהקשר הזה כי הוא מביא את השחרור שלו בעצמו.
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 13/07/2011 :  14:49:54  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן, זו המדיניות. מי שרוצה, שיביא את השחרור שלו בעצמו.
נדמה לי שבנוסף לשרון סבג, גם מוטי אוחיון לא ממשיך איתנו.
כך שהבלמים יהיו:ארטיום, עמרי נווה, ועדי + זיו סלומוביץ' לגיבוי.
איתמר שחקן חביב ובחור נחמד, לא יותר מזה, לטעמי האישי כמובן.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  12:45:36  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במיוחד עבור "אדום עולה", הנה הטור השבועי של זמן ירושלים:
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/259/935.html?hp=54&cat=869

עיקרי הדברים: מתוכננים תשעה משחקי אימון - נגד קריית מלאכי, מרמורק, כפר שלם, הפועל אזור, בית"ר כפר סבא, עירוני מודיעין, מכבי יבנה, נוער בית"ר וב-2.8 נגד קביליו יפו בחולון.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  13:03:45  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

עיקרי הדברים: מתוכננים תשעה משחקי אימון - נגד קריית מלאכי, מרמורק, כפר שלם, הפועל אזור, בית"ר כפר סבא, עירוני מודיעין, מכבי יבנה, נוער בית"ר וב-2.8 נגד קביליו יפו בחולון.

תודה.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  13:31:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

יצא גבר:
"הסבירו לי שהסיבה העיקרית לכך ששוחררתי זה בגלל בעיות תקציביות", אומר הבלם אוחיון. הוא מוסיף כי "אני מבין את זה, מקבל את זה באהבה ואמשיך להחזיק לקבוצה אצבעות. הייתה לי עונה נהדרת בקטמון, ואני שמח שניתנה לי האפשרות לעבוד עם אנשים שהם משכמם ומעלה ומילה שלהם זאת מילה".

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  13:56:10  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם דנים במסיבה, בקשה אישית שלי, לקח מהמסיבות האחרונות: מסיבות זה אחלה דבר, כמעט ההזדמנות היחידה שלנו לבלות זמן הפועל איכותי, לשנות פאזה מהלחץ הרגיל.

בחייאת, אם זה לא למטרות הפצה ושפצור, בלי שירי עידוד, זה מעיק ומשעמם. חנוכייב יודע שאנחנו אוהבים אותו, גם בלי שנשיר לו 4 פעמים בערב.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  16:57:46  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ססעמק...

http://www.jerusalemnet.co.il/article/38318

יהיה טוב בסוף...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  17:17:21  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אם דנים במסיבה, בקשה אישית שלי, לקח מהמסיבות האחרונות: מסיבות זה אחלה דבר, כמעט ההזדמנות היחידה שלנו לבלות זמן הפועל איכותי, לשנות פאזה מהלחץ הרגיל.

בחייאת, אם זה לא למטרות הפצה ושפצור, בלי שירי עידוד, זה מעיק ומשעמם. חנוכייב יודע שאנחנו אוהבים אותו, גם בלי שנשיר לו 4 פעמים בערב.

מעיק ומשעמם?. נו טוב. אם לא נאה לך תשב עם הזקנים בצד. לדעתי הרבה יותר משעמם לבוא ולצפות בהם מתחממים ועושים תרגילי כושר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  17:27:05  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תוצאת הבוררות מאוד מאכזבת, אבל אני בספק אם ליאור כבר רץ לחפש קשר אחורי חדש, ואם עדי כבר ממלא את טפסי ההסגר. מן הסתם זו יריית פתיחה למו״מ מתיש ומעצבן מול בן-גיגי.
ד״א, לאור מצבו הפיזי המצער של וורנר, מבשרת לא ממש יכולה לבנות על דמי השאלה גבוהים עבורו.
ובכל מקרה, אני מניח שצריך גם לסגור מולם פרטי השאלה של כפיר ועוז, לא? 

נערך על ידי - רגל עץ ב-14/07/2011 18:41:42
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07