פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מאמציי להגדלת הקהל....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מאמציי להגדלת הקהל....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מאמציי להגדלת הקהל.... נושא הבא  

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 05/10/2009 :  08:20:16  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול בעבודה דיברתי עם מישהו על האפשרות שיבוא למשחק הבית הבא. השיחה התנהלה כך:
אני: תבוא, אולי אפילו תהנה.
הוא: למה שאבוא?
אני: יש שירים טובים
הוא: לדוגמה?
בשלב זה שרתי לו את המנון קטמון. עד שהגעתי לשורה על "הפטיש המגל והאינטרנסיונאל". הוא עשה פרצוף של בחילה קלה ואמר:
הוא: אצלנו "יוצאי ברית המועצות לשעבר" זה לא בדיוק אהוד.
אוי ואבוי שכחתי שהוא רוסי. אבל אין דבר, ביצעתי באלגנטיות פניה חדה או מה שנקרא "התקדמות לאחור" ואמרתי:
אני: אתה לא הבנת נכון. זה בכלל שיר על החגים. "הפטיש" הוא פטיש הפלסטיק של פורים, וזה לא "המגל", אלא "המעגל" לכבוד הרוקדים במעגל בחג הביכורים. ו"האינטרנסיונאל" מתייחס בכלל ליום האישה הבינלאומי -International womens day
הוא: אתה יודע שהחגים האלה אומרים לי מעט מאד.
הגיע הזמן לעוד פנייה חדה:
אני: עדיין לא הבנת. השיר הוא הצדעה לספורט. "הפטיש" מתייחס לתחרות זריקת הפטיש, "המגל" הוא באמת "המעגל" שאסור למתחרה לצאת ממנו בזמן הזריקה וה"אינטרנסיונאל" מפנה את המבט ל-International Olympic Commitee
הוא: אבל אתה יודע שאני לא כל כך אוהד ספורט.
מה אגיד לכם? מאמצי השכנוע עדיין בעיצומם.....

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 06/10/2009 :  03:15:33  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על עוד הוא מזדהה עם השורה "השנאה למנורה", או לפחות ניטרלי לגביה, אז הוא מוזמן להגיע...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מאמציי להגדלת הקהל.... נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07