פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גם אוהדי ורדר ברמן מברכים על העלייה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גם אוהדי ורדר ברמן מברכים על העלייה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם גם אוהדי ורדר ברמן מברכים על העלייה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/05/2011 :  08:59:23  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

לאיזה פלג בהפועל הם משתייכים? אם כבר לפלג כלשהו, אז לזה שלא מבין למה להמשיך להתעסק עם הקבוצה המקורית ובעליה המפוקפקים כשיש לנו כבר קבוצה משלנו. מנגינה חוזרת אצל אנשים מבחוץ.

הכוונה לאיזה פלג אצלנו בקטמון, יא פולני.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/05/2011 :  13:07:02  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
הכוונה לאיזה פלג אצלנו בקטמון, יא פולני.

הם מעדיפים "כל ערב אמר לה דוד יונים" על המילים המקוריות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 01/05/2011 :  13:43:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התמונה גם בספורט של ידיעות.. אם מישהו יכול לסרוק זה יהיה נפלא

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 01/05/2011 :  15:08:29  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכתבה מידיעות אחרונות:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227699_10150284143634535_644679534_9591676_7991335_n.jpg
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 01/05/2011 :  17:55:51  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

הכתבה מידיעות אחרונות:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227699_10150284143634535_644679534_9591676_7991335_n.jpg

מילא השלט, אבל זה שבגרמניה חוגגים אליפות עם צלחת של פסח זה כבר באמת מדהים.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 01/05/2011 :  21:54:50  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לקח לי איזה 30 שנה, אבל מצאתי קבוצה בגרמניה! שיחקו אותה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 01/05/2011 :  22:29:21  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצאתם יום להתאהב בגרמנים.למרות החבורה שביקרה אותנו,ולמרות השלט, שיילכו לעזאזל כל הקבוצות הגרמניות.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 01/05/2011 :  23:03:11  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מצאתם יום להתאהב בגרמנים.למרות החבורה שביקרה אותנו,ולמרות השלט, שיילכו לעזאזל כל הקבוצות הגרמניות.

האנשים האלה, שנלחמים בגזענות כל הזמן, לא אשמים בחטאים שהעם שלהם - וגם, לא כולו - ביצע לפני שבעים שנה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/05/2011 :  23:58:33  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

האנשים האלה, שנלחמים בגזענות כל הזמן, לא אשמים בחטאים שהעם שלהם - וגם, לא כולו - ביצע לפני שבעים שנה.

אפשר להעריך את מה שהאנשים הללו עושים, וגם את המחווה שלהם, בלי להפוך להיות אוהדים של ורדר ברמן.

ולא ניראה לי שקלי האשים אותם בחטאי הנאצים, אלא הצביע על האירוניה שיש בת'רד הזה, בהקשר ליום השואה...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 02/05/2011 :  06:17:12  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבן למשפחת ניצולים, הדבר האחרון שאני רוצה לעשות ביום השואה הוא לשקוע בשנאה עיוורת לכל גרמני באשר הוא.
המחווה של אוהדי ברמן היא מרגשת במיוחד, ואין לי שום בעיה לאמר את זה ביום השואה. להפך.
כמי שנפגש עם נוער גרמני בעיר שבה חיה משפחתי עד שהושמדה בשואה, התרשמתי מאוד מההבנה שלהם על האחריות המוטלת עליהם כבנים לעם שביצע את השואה, מהסלידה הכנה שלהם מפשעי הנאצים, ומהידע שלהם בנושא.
יש נוער גרמני מקסים שלא מתנער מאחריות עמו, אבל בוודאי אינו אשם במעשי הדורות הקודמים לו.
מבחינתי, הקשר המיוחד של אוהדי קטמון וברמן הוא משמעותי דווקא בשל היותם גרמנים.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 02/05/2011 :  12:36:52  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרילי -בוא נעשה הבחנה ברורוה.ברמה אישית אינדיבידואלית אין לי בעיה עם שום גרמני ,ולי אישית יש ידידה גרמניה מאד קרובה ואהובה , שחברה בארגון של גרמנים ידידי ישראל(הבית שלה בהמבורג נראה כמו בית של מתנחלים מרוב דגלים וסמלים ציוניים)
אם הייתי צעיר יותר הייתי בשמחה מארח אחד מאוהדי ברמן.
ברמת ההמון הגרמני ובעיקר על כל אירוע שמביא לו גאווה לאומית (וספורט זה אחד הדברים) ,נפנוף הדגל הגרמני,ההמנון וכו'-בא לי להקיא.אני מרשה לעצמי את זה כי אפילו לידידתי הגרמניה האהובה בא להקיא מלאומיות גרמנית.אז לאהוב המוני גרמנים ?עד כאן.
אם אחרי 70 שנה של רצח המוני- לרצות שיפסידו בספורט זה שנאה עיוורת -אני מקבל באהבה את ההאשמה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/05/2011 :  22:19:02  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי בא להקיא מכל לאומנות.

קלי, הסר דאגה מליבך. את החבר'ה האלה אתה לא תמצא עם דגלי גרמניה. והם גם לא מספרים לעצמם שהם מייצגים את העם הגרמני או משהו כזה. ספק אם הם בכלל בעד גרמניה במונדיאל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 04/05/2011 :  22:32:05  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש מאוד! בעיני שיתוף פעולה עם אוהדים אחרים מהארץ ומהעולם זה אחד הדברים הכי יפים שאנחנו יכולים לעסות. לדעתי אפשר לתת כצת יותר דגש לכל ענין הantifa (אנטי פשיזם) בקהל שלנו: בקשר להערות גזעניות מהיציע לדעתי כמעת ואין, לי יצע לשמוע פעם אחת ב4 שנים.
הכונה שלי היא באיך שאנחנו ניראים: להכין שלט או שנים נגד גזענות.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 04/05/2011 :  22:46:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בובי עדיף להשקיע בליגת השכונות שתהיה לכולם ובקבוצת נוער לתפארת לדעתי.
אבל אם בא לך בוא נכין שלט

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 06/05/2011 :  01:37:43  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, בעני קול לאומנות היא לא טובה אבל בעירוע כמו המונדיאל כל אוהד מביא דגל של מדינתו וגם הגרמנים. אני למשל מתעב את ניבחרת אנגליה ומאוד נהנתי לראות את הגרמנים מפרקים אותם, ולא השחקנים הגרמנים ממש לא היזכירו לי את קרובי המישפחה שלי שניספו בהונגריה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם גם אוהדי ורדר ברמן מברכים על העלייה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07