פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סיכומים-השחקן, התגלית, המאכזב, השער...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סיכומים-השחקן, התגלית, המאכזב, השער...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם סיכומים-השחקן, התגלית, המאכזב, השער... נושא הבא  

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  09:35:06  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כיף לסכם עונה כזאת.
שחקן העונה-כפיר מלול.מנצח רק במעט את עדי מרציאנו,בגלל המאני טיים בגלל השערים בגלל זה שהוא היחיד שכל השנים בקטמון.

תגלית- טרטיאק,בלם פשוט מדהים. איפה היה עד היום??

מאכזב-אין מאכזבים לדעתי.וורנר היה מצויין בסיבוב השני . אולי יחיא קצת איכזב ,אבל רק קצת.

השער- כמובן שמלול הראשון נגד שעריים.

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  10:11:12  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי מוסיף את יבגני ומאהר כתגליות.
וורנר הוא המשתפר של העונה.

שי אהרון הוא מעל ומעבר לכל קטגוריה כאן והייתי משאיר אותו מחוץ למשחק הזה.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  10:52:46  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שזה לא הוגן לעשות רק 4 קטגוריות כי כל שחקן בקבוצה נתן משהו.יחיא תרם בסיבוב בראשון הרבה מאוד,עוז וכפיר הראו לאיזה מימדים יכולים להגיע היכולות שלהם,שי הראה לא רק מנהיגות גם מבחינה מקצועית הרים את הקבוצה כל פעם.בזכות השלישיה ארטום-יבגני-עמית יש לנו את ההגנה הכי טובה בליגה ומי יודע אולי גם בליגה א'.ציון ואזרזר וחוג'ה גם כן הוסיפו.בקיצור אין טעם להוסיף עוד,כי כולם נתנו מעצמם.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  12:05:39  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איש העונה: ליאור זדה. בנה קבוצה חדשה לגמרי, ביצע שינויים מהירים כשהיה צורך (שוער, תיפקודי שחקנים), התמודד עם פציעות, ובעיקר הצליח לשמור על סגל עמוק שבו כל השחקנים מחוייבים ומרגישים חלק בלתי נפרד מהקבוצה, גם כשהם ממעטים לשחק. וגם בחור מקסים.

שחקן העונה: קשה. בהנחה ששי אהרון לא בתמונה אז זה בין גופמן, מרציאנו ומלול לדעתי. או שפשוט משלימים עם זה ששי הוא באמת שתי רמות מעל הליגה הזו.

תגלית: ארטום טרטיאק. יופי של בלם, מרגע שנכנס להרכב אי-אפשר היה להזיז אותו משם. כמעט ולא טעה כל העונה. אני לא חושב שגופמן יכול להיחשב "תגלית" אם הוא כבר שיחק בליגה א'.

השחקן היציב: ציון זקן. המעבר שלו למגן ימני היה חלק מהשינוי שייצב את הקבוצה. תמך בהתקפה כל הזמן, הבקיע כמה שערים (זכור בעיקר השער היפהפה בגבעת זאב) ובעיקר היה יציב ושקט ופשוט עשה את העבודה שלו.

השחקן המשתפר: אורי וורנר. איזה הבדל בין החצי הראשון של העונה לחצי השני. מהשחקן הכי מתסכל הפך להיות אחד הגורמים העיקריים לסיבוב השני המצויין, עם שערים ובישולים.

שחקן הקאלט של העונה: יבגני גופמן. בלם שכיף לאהוב, קיר בטון של ממש, רכש מושלם שהתאים לקבוצה כמו כפפה ליד.

שער העונה: עד המשחק נגד שעריים אולי אפשר היה להתווכח, כי היו כמה מועמדים, אבל אחריו לא תיתכן מחלוקת. כפיר מלול!

מחלוקת העונה: הפנדל של שי ועוז כמובן, נגד הפועל רהט.

הדרמה של העונה: משחק הבית במחזור השני נגד שיכון המזרח - פנדלים מוחמצים, הרחקות, ושער ניצחון (חזי פנחס) בזמן פציעות.

שערוריית העונה: משחק החוץ נגד מבשרת, ששוחק בסוף אי-שם בבקעת הירדן.

ומגיעים עוד הרבה תארים, להנהלה ששמרה על שקט תעשייתי מושלם כל העונה, לצוות המקצועי שליווה את ליאור, ליוזמה החברתית עם ליגת השכונות, לאוהדים שהגיעו לכל חור, לצלמי הסטילז והוידאו. כל אלה ביחד חברו ליצור עונה שעצוב להיפרד ממנה.

ותרשו לי עוד מילה טובה לסיום (ולא בציניות) - מגיע כל הכבוד למכבי שעריים, גם על כך שלא ויתרה ולא נשברה עד הרגע האחרון, גם כשהיינו בטוחים שזה יקרה, וגם על זה שהכניסה לנו עניין לאורך כל העונה, מה שהפך את הסיום למתוק עוד יותר.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  12:36:49  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי אפשר לבחור מישהו אחד. מצטיין העונה, הקבוצתיות והביחד של הקבוצה. דבר מדהים שלא רואים בשום קבוצה אחרת. רק השמחה של המחליפים עם כל שער וניצחון נתנה לנו את העלייה. איזה כיף לראות דברים כאלה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  12:50:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אי אפשר לבחור מישהו אחד. מצטיין העונה, הקבוצתיות והביחד של הקבוצה. דבר מדהים שלא רואים בשום קבוצה אחרת. רק השמחה של המחליפים עם כל שער וניצחון נתנה לנו את העלייה. איזה כיף לראות דברים כאלה

מצטרף בהסכמה מלאה.
השחקן המצטיין של עונה זו הם כל שחקני הסגל של הפועל קטמון ירושלים.
המשחק הקבוצתי, הלכידות החברתית המחוייבות של כולם הם אלה שהביאו את הקבוצה להישגים של העונה.
כמי שגם צפה באי אלו אימונים במהלך השנה, אני יכול להעיד שמה שראינו במגרש היה גם באימונים: מקצועיות, רצינות והתמדה.

הלוואי שגם בעונה הבאה נראה קבוצה כזו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  12:54:42  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצלת העונה זה פה ?

עמית שמש מול שיכון המזרח בחוץ
זינוק לאחור נגד כיוון התנועה שלו

אין דברים כאלה

ירון
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  15:43:56  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה שי אהרון מחוץ לעניין ? הוא שחקן בקבוצה וראוי להיות שחקן העונה ללא ספק. גולים, בישולים, מנהיגות, שחקן מעל הליגה בכמה דרגות. שחקן העונה.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  16:04:47  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבקש לא לשכוח את איש העונה האמיתי, החייל האלמוני שהלם באוהדי שעריים במשחק מול יצ'לאל וייסד בכך למעשה מחדש את הזרוע האלימה של הפועל ירושלים.
תודה לך, חייל אלמוני יקר!

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  20:00:26  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקן העונה - שי אהרון, מקום שני - יבגני
הפתעת העונה - יבגני, מקום שני, טרטיאק
השחקן המאכזב של העונה - אורי וורנר
שער העונה - כפיר מלול השער הראשון נגד שעריים

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  20:08:12  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני מצטרף לדעה של ליאור שהשנה אין שחקן אחד שהוא שחקן העונה, אלא מדובר בקבוצה שכל אחד בה תרם את חלקו. מן הסתם יש שחקנים שאני מחבב יותר מאחרים, אבל זה לאו דווקא קשור לאיכותם או לרמת הכדורגל שלהם.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  20:24:11  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיכום קצר מבחינתי
המשמח-אין ספק שהשנה הזו מסכמת שנתיים מהמהנות ביותר מבחינת קטמון עם המון רגעים מרגשים ומלאי גאווה.
העצוב-ההכרה שכל הטוב הזה לא משנה את העובדה שהמצב של שתי קבוצות אדומות נפרדות לא יסתיים בזמן הנראה לעין ולמעשה מתקבע בתודעה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/04/2011 :  20:28:56  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטיין העונה שלי זה הספסל שלנו בניצוחו של אלוהים. המוטים, חזי, חוג'ה, יניב, ג'וני, יאן והשאר. אני לא זוכר ספסל כל-כך מעורב ואכפתי. הם תרמו המון לעלייה, וממש הגיע להם לחגוג שמה מול שעריים כמו שחגגו. הריקוד של יניב, הקפיצות של יאן על כפיר בשערים, החיוך הענק של מוטי מזרחי, איפה רואים דברים כאלה? אני מאוד מקווה שיימצא לרובם מקום בסגל או במערכת בעונות הקרובות, ושהשאר יישארו מחוברים להפועל וליציע.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם סיכומים-השחקן, התגלית, המאכזב, השער... נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07