פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בייתר- פלייאוף תחתון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בייתר- פלייאוף תחתון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם בייתר- פלייאוף תחתון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  20:00:57  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נו נו אז בייתר בפלייאוף התחתון...
יש אפשרות עוד שהיא תרד ליגה.. זה רק שש הפרש.
מה אתם רוצים? שהיא תרד ליגה ויהיה דרבי עם סאדר שנה הבאה או לא?
אני מצד אחד רוצה שהם ירדו בגלל השנאה לבייתר..
אם יהיה דרבי אני אבוא עם צעיף של קטמון וחולצה של קטמון- אקלל גם את סאדר וגם את בייתר...
יהיה מהנה.
אבל מצד שני דרבי וכמובן איזה ניצחון של סאדר בטעות וסאדר תקבל הרבה סיקור מהתקשורת ואני בטוח שיחזור קצת קהל גם...
סוגייה.. :

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  20:32:47  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די.עם כל השנאה שלי לבית"ר,השמחה לאיד מגעילה אותי,אני אישית מעדיף לא לשמוח שהם קבוצת תחתית,כי אולי גם יום אחד אנחנו נהיה כאלה חס וחלילה.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  23:07:50  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט

נו נו אז בייתר בפלייאוף התחתון...
יש אפשרות עוד שהיא תרד ליגה.. זה רק שש הפרש.
מה אתם רוצים? שהיא תרד ליגה ויהיה דרבי עם סאדר שנה הבאה או לא?
אני מצד אחד רוצה שהם ירדו בגלל השנאה לבייתר..
אם יהיה דרבי אני אבוא עם צעיף של קטמון וחולצה של קטמון- אקלל גם את סאדר וגם את בייתר...
יהיה מהנה.
אבל מצד שני דרבי וכמובן איזה ניצחון של סאדר בטעות וסאדר תקבל הרבה סיקור מהתקשורת ואני בטוח שיחזור קצת קהל גם...
סוגייה.. :

אני מעדיף שביטר תתפרק,תימחק ותיעלם.אבל,אם אתה לוחצ ,אז אני מתפשר על ירידת ליגה.

הופה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  00:10:21  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שתרד ליגה אמן. אבל דרבי, לא דרבי, למשחקים של סאדר אני לא אלך בחיים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  14:49:08  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלום:
בית"ר יורדת ליגה, הפועל המקורית עולה מה שמזרז משקיע פוטנצייאלי (ג'וש בירנבאום, אמריקאי מעמק הסיליקון שניר ברקת הביא) לקחת את הקבוצה מסאסי ולאחד את הקבוצות והאוהדים. סאסי בחוץ.
דרבי ראשון הפועל מארחת, 6500 אדומים גודשים את היציע המערבי והצפון-מערבי.
תוצאה?! הגזמתם.
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  16:50:22  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

שתרד ליגה אמן. אבל דרבי, לא דרבי, למשחקים של סאדר אני לא אלך בחיים.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  02:03:12  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

חלום:
בית"ר יורדת ליגה, הפועל המקורית עולה מה שמזרז משקיע פוטנצייאלי (ג'וש בירנבאום, אמריקאי מעמק הסיליקון שניר ברקת הביא) לקחת את הקבוצה מסאסי ולאחד את הקבוצות והאוהדים. סאסי בחוץ.

שנתיים אחר-כך: כל ההתלהבות של קבוצת האוהדים והאיחוד נעלמות. ביטר עולה ליגה, הפועל ממשיכה לדשדש במרכז הטבלה בלאומית, ג'וש בירנבאום - כמו רוב המשקיעים האלה - מנותק ומבלה את רוב זמנו בארצות הניכר. אחלה חלום.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  03:17:08  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

חלום:
תוצאה?! הגזמתם.

"שום בעל הון לא ישלוט בה"... תראה מה קרה לבעלים של הפועל כ"ס, הפועל פ"ת, הפועל חיפה, בית"ר, מכבי ת"א... כל הבעלים האלו, אלילי השווא, הכזיבו..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  08:23:43  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]
"שום בעל הון לא ישלוט בה"... תראה מה קרה לבעלים של הפועל כ"ס, הפועל פ"ת, הפועל חיפה, בית"ר, מכבי ת"א... כל הבעלים האלו, אלילי השווא, הכזיבו..

בוא נראה אותך משיג 11 מיליון שקל לתקציב בליגת העל....תאמין לי שיום אחד עוד נזדקק לבעלים (לא שאני רוצה בזאת)..
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  13:58:08  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה אשכול מוזר...
שבית"ר תמחק, תיעלם, תתנדף, תשרף, תתפרק, תמחק. וכל המוסיף הרי זה משובח.
שבית"ר תחק מול סאדר לא תהיה לי דילמה, שתפסיד תמיד.
היה לי לי חייל בשם ג'וש בצבא, פתח דוכן פלאפל שכשל, וזה האיש שאתם רוצים שינהל את הפועל?!
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  20:06:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

איזה אשכול מוזר...
שבית"ר תמחק, תיעלם, תתנדף, תשרף, תתפרק, תמחק. וכל המוסיף הרי זה משובח.
שבית"ר תחק מול סאדר לא תהיה לי דילמה, שתפסיד תמיד.
היה לי לי חייל בשם ג'וש בצבא, פתח דוכן פלאפל שכשל, וזה האיש שאתם רוצים שינהל את הפועל?!

יותר מדי חזרת?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  22:39:11  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחייאת, אחרי 15 שנה כל שיעיף את סאסי מהקבוצה, מבורך.
גם אם זה ג'וש בירנבאום מעמק הסיליקון.
אגב אותו ג'וש יכול גם להתגלות כסוג של ג'ף רוזן או משקיע מזן אחר שיאהב את הרעיון של שיתוף האוהדים בהנהלת הקבוצה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  22:53:17  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כואב הלב שבית"ר מודחת מהגביע בפנדל שלא היה ולא נברא?
עבור לתחילת הדף

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  22:58:24  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

בדקה 89! תשמעו הפועל תל אביב מביכה אותכם פעם אחרי פעם, פשוט מדהים! לא חשבתי אחרי שהם גנבו את האליפות ברגע האחרון שיהיה להם עוד פוקסים כאלה אבל טעיתי ואין מאושר ממני בגלל זה יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  23:02:28  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התפרעות מגעילה של אוהדי בית"ר ושל השחקנים בסוף המשחק...למה הקבוצה האלימה הזו עדיין קיימת?!
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  23:03:50  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

היה פנדל משתי סיבות:
עבירה - הרמת הרגל. ודסה היה השחקן האחרון.
עם כל הכבוד לארבל ולשרף - הם טעו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם בייתר- פלייאוף תחתון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07