פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אומרים תודה - אומרים שלום, הפועל מול מעלה אדומים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אומרים תודה - אומרים שלום, הפועל מול מעלה אדומים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אומרים תודה - אומרים שלום, הפועל מול מעלה אדומים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  15:31:05  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם הכניסה תהיה בחינם?
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  16:26:29  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

האם הכניסה תהיה בחינם?

מניח ש20 - למה שתהיה חינם?
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  17:25:33  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בגלל שזה משחק אחרון לעונה אז ראוי היה לעשות אותו חינם, כאות הוקרה לקהל הרב שדחף את הקבוצה ונסע איתה לכל חור בארץ

ולא הכי קשור אבל סתם לציין שסאדר משחקים באותה שעה והקהל נכנס חינם
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  17:53:49  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אדרבא, מעדיף לשלם ולראות את משחק הפרישה של גולה מאשר ללכת חינם לתמוך בקבוצה של סאסי והמנהל המכביסט שלו

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  18:01:42  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור לי שאגיע למשחק
רק חבל שלא ממשיכים את הטירוף ממשחק העלייה ומביאים עוד כמות יפה של קהל למשחק הזה עם כניסה בחינם, מגיע לקהל האדיר הזה ואתם לא יכולים להגיד שלא
עבור לתחילת הדף

הנהר האדום הנהר האדום מנותק

40 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  21:42:40  הצג פרופיל שלח ל- הנהר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממש חבל שהמשחק של הנערים בהפרש שעות גדול... זה היה נחמד לבוא לעודד ולתמוך גם בהם ובטח שבמשחק הזה מול הנערים של סא.ד.ר
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  01:34:49  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

ברור לי שאגיע למשחק
רק חבל שלא ממשיכים את הטירוף ממשחק העלייה ומביאים עוד כמות יפה של קהל למשחק הזה עם כניסה בחינם, מגיע לקהל האדיר הזה ואתם לא יכולים להגיד שלא

לא מבין.. 20 שקל, זה מה שאמור למנוע ממישהו לבוא למשחק? אם כבר, העובדה שהמשחק בגבעת רם בטח תבעס אנשים יותר. שים לב שגם כשהיה "הגיוני" לכאורה לעלות את המחיר במשחק נגד שעריים כשהיה ביקוש גדול, זה לא נעשה, אז גם במשחק בעל חשיבות פחותה לא צריך כניסה חינם. בהפועל סאסי היו מעלים את המחיר כשהיה משחק עונה או משהו כזה. אני מאוד שמח שההנהלה של קטמון השאירה את מחיר הכניסה על כנו.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

הנהר האדום הנהר האדום מנותק

40 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  22:18:31  הצג פרופיל שלח ל- הנהר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מחפשת טרמפ חזרה מהמשחק לאזור הצפון (או תל אביב) יש מישהו?
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 20/04/2011 :  21:02:02  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתכנן להגיע לנוער. מי עוד? שומר? יש מצב לטרמפ ממישהו? אני בא מקטמון (ויש עליי פזמון)
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 21/04/2011 :  12:47:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גד ליאור בטור לקראת המחזור האחרון
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=894

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אומרים תודה - אומרים שלום, הפועל מול מעלה אדומים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07