פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יניב אברהמי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יניב אברהמי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם יניב אברהמי נושא הבא  

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 14/04/2011 :  21:12:26  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר אולי להתווכח על התרומה המקצועית שלו העונה, למרות שלדעתי הוא תרם לא מעט במשחקים שהוא שיחק. אבל אי אפשר להתווכח על כך שמדובר בשחקן נשמה על פי כל הגדרה. שחקן שנותן כל שניה את כל מה שהוא יכול בשביל הקבוצה. בנוסף, לא קשה לראות שהוא מחובר בכל רמ"ח איבריו לקבוצה ולרעיון שמאחוריה, אחד ממנהיגי הקבוצה, ואחד מהשחקנים החשובים ביותר בקבוצה מבחינה חברתית.

אני זוכר שבאתי לצלם את השחקנים לאתר לפני העונה שעברה ואמרתי ליניב איזה הערה טיפוסית של אוהד הפועל (משהו בסגנון טוב שאתם שמחים עכשיו כי העונה תיגמר בבכי) והוא ענה לי ונזף בי שאני מדבר שטויות ושאנחנו הולכים להצליח. ומתברר שהוא צדק, ולא רק לגבי העונה שעברה אלא גם לגבי העונה.

אז תודה לך יניב על כל מה שנתת לנו העונה, בעונה שעברה, ובעונות הקודמות בהפועל על גלגוליה השונים. כל כך מגיע לך לחגוג. אני שמח שאתה איתנו ומקווה שתמשיך איתנו גם בעונה הבאה.

גולה יביא לנו רגל...

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 15/04/2011 :  18:36:51  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה גול איזה גול איזה גול
איזה גול איזה גול איזה גול

איזה גול!
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם יניב אברהמי נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07