פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מכבי עירוני שדרות -קטמון....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מכבי עירוני שדרות -קטמון....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מכבי עירוני שדרות -קטמון.... נושא הבא
עמוד: מתוך 3

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 15/04/2011 :  17:36:19  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נצחון מאוד מכובד וקצת מפתיע (אני מאלה שציפו לנפילת מתח). לא הייתי שם אבל אני מנחש שזו שוב עדות להשפעתו של שי אהרון על הקבוצה.
ואולי יש פה גם עזרה קטנה למעלה אדומים ושיכון המזרח, שתי קבוצות שלקחו משעריים 5 ו-6 נקודות בהתאמה.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 15/04/2011 :  18:44:26  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה משחק די משעמם באווירה של פיקניק (בין היתר תודות למשטח הדשא הנחמד שלצד המגרש), כשגם שדרות לא נראים כאילו המשחק משנה להם משהו.
ואז עמוק בתוך המחצית השנייה השחקנים שלנו התחילו להפעיל בליץ התקפי ששחקני שדרות לא יכלו לו.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/04/2011 :  18:53:34  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההרכב המחליפים ומהלך:
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=244935
במידה מסויימת זה היה משחק שבו חלק נכבד מההרכב היו הותיקים והם לא ביישו את הפירמה.
והכי חשוב: השחקנים שיחקו בנחישות ובלחימה, משחק ספורטיווי לחלוטין.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

סינגל מאלט סינגל מאלט מנותק

91 הודעות

נשלח - 15/04/2011 :  18:55:50  הצג פרופיל שלח ל- סינגל מאלט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה נסגר עם גולר ודאבל פס? שניהם טוענים שניצחנו 2:0
אין אזכור לגול של יניב...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 15/04/2011 :  19:10:12  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה מביך.. רק עכשיו שמתי לב שהורחקו להם 2 (!) שחקנים.. ואני חשבתי שהורחק רק אחד..
אכן, ההתעלמות מהגול של אברהמי מוזרה. היה כזה גול יפה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אנדראס גורסקי אנדראס גורסקי מנותק

108 הודעות

נשלח - 15/04/2011 :  19:29:58  הצג פרופיל שלח ל- אנדראס גורסקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

איזה מביך.. רק עכשיו שמתי לב שהורחקו להם 2 (!) שחקנים.. ואני חשבתי שהורחק רק אחד..
אכן, ההתעלמות מהגול של אברהמי מוזרה. היה כזה גול יפה.

אחד השחקנים הורחק מהספסל, בלי ששיחק, לא יודע למה
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 16/04/2011 :  01:10:23  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=889

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/04/2011 :  11:45:01  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משעמם? להיפך,אני מאד נהניתי מהמשחק במיוחד מהשמחה המופגנת של כל השחקנים ,אחרי הגולאסו של יניב.

הפועל,כבוד.

נערך על ידי - tampopo ב-16/04/2011 11:45:19
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/04/2011 :  12:33:42  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

משעמם? להיפך,אני מאד נהניתי מהמשחק במיוחד מהשמחה המופגנת של כל השחקנים ,אחרי הגולאסו של יניב.

השער של יניב היה כולו פירגון: התחיל בזה ששי וכפיר נתנו לו לבעוט את הבעיטה, המשיך בשמחה האדירה שראו שהיא באה מכל הלב של כולם לאחר ההבקעה והסתיים בסיום המשחק כאשר השחקנים הרימו אותו על כל כפיים ו"הקפיצו" אותו באוויר.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-16/04/2011 12:34:22
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מכבי עירוני שדרות -קטמון.... נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07