פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עזרה עם השלטים ביום שלישי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עזרה עם השלטים ביום שלישי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם עזרה עם השלטים ביום שלישי נושא הבא  

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 10/04/2011 :  18:10:11  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום חברים
מכיוון שממילא אחר הצהריים של יום שלישי יהיה מוקדש רובו ככולו ללחץ שלפני המשחק, אני קורא לכם לבוא ולהפיג חלק מהמתח על ידי סחיבת שלטים.
אנחנו צריכים לפחות 7 מתנדבים שירשמו אצלי מבעוד מועד ויגיעו לתחילת הסחיבות כבר בשעה 6, כל הקודם זוכה.

תודה ויאללה הפועל

אם תרצו אין זו אגדה

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 10/04/2011 :  18:22:45  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בפנים
עבור לתחילת הדף

daniels daniels מנותק

49 הודעות

נשלח - 10/04/2011 :  18:48:14  הצג פרופיל שלח ל- daniels הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יכול!

זה לא מספיק שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו, לפעמים עלינו לעשות את מה שנדרש.
- וינסטון צ'רצ'יל
עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 10/04/2011 :  18:49:47  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני בא ואיתי באים עוד כמה אנשים שאני מאמין שישמחו לעזור אבל עדיף לא לבנות על זה

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

רון קרפיבניק רון קרפיבניק מנותק

22 הודעות

נשלח - 10/04/2011 :  19:43:51  הצג פרופיל שלח ל- רון קרפיבניק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בא!
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 10/04/2011 :  20:14:17  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני אגיע.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 10/04/2011 :  20:17:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

שלום חברים
מכיוון שממילא אחר הצהריים של יום שלישי יהיה מוקדש רובו ככולו ללחץ שלפני המשחק, אני קורא לכם לבוא ולהפיג חלק מהמתח על ידי סחיבת שלטים.
אנחנו צריכים לפחות 7 מתנדבים שירשמו אצלי מבעוד מועד ויגיעו לתחילת הסחיבות כבר בשעה 6, כל הקודם זוכה.

תודה ויאללה הפועל

ככל הנראה אני אגיע איזה שעתיים לפני. תלוי בטרמפ...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם עזרה עם השלטים ביום שלישי נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07