פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שיווק משחק העונה(עליה?) קטמון- שעריים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שיווק משחק העונה(עליה?) קטמון- שעריים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שיווק משחק העונה(עליה?) קטמון- שעריים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  08:33:34  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נהוג לדבר על משחק לפני שנגמר השחק שלפניו, אבל לפחות בענייני שיווק המשחק אין לנו ברירה כי הסיטואציה שנוצרה היא שאחרי המשחק מול קרית גת לא יישאר זמן מספיק כדי לשווק את המשחק ולדאוג לכמות קהל גבוהה.

מהבחינה הזאת דווקא התוצאה המאכזבת של אתמול הפכה בסבירות גבוהה את המשחק מול שעריים למשחק עונה אמיתי(בתקווה עליה) מה שאמור להקל מאד את הבאת האנשים מהמעגלים השני/שלישי וכו'.

אז יאללה-שכל אחד יתחיל כבר עכשיו לצלצל לכל אחד מעשרות חבריו/משפחתו/מכריו ויודיע להם שב 12.4 בערב הם בטדי כדי לסגור חשבון פעם נוספת עם שמריה.אם כל אחד יביא 10 אנשים שלא רגילים לבוא תהיה תפאורה יפה.עשינו את זה מעולה מול אשקלון שנה שעברה,אין סיבה שלא נצליח שוב.

אגב ,הנהלה.כדאי שכמה שיותר מוקדם תהיה הודעה על שעת משחק כדי שמי שנשכנע יוכל להתכונן.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-02/04/2011 10:01:22

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  09:58:52  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום שלישי זה יום חופש לילדים,
אני מצטרף לבקשות- כמה שיותר מוקדם יותר טוב
עבור לתחילת הדף

הנהר האדום הנהר האדום מנותק

40 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  10:11:34  הצג פרופיל שלח ל- הנהר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתוב באתר ההתאחדות שהמשחק ב-13:30... אבל זה קצת מוזר שכבר עכשיו מפרסמים שעה,ורק למשחק הזה...
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  10:12:03  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

לא נהוג לדבר על משחק לפני שנגמר השחק שלפניו, אבל לפחות בענייני שיווק המשחק אין לנו ברירה כי הסיטואציה שנוצרה היא שאחרי המשחק מול קרית גת לא יישאר זמן מספיק כדי לשווק את המשחק ולדאוג לכמות קהל גבוהה.

מהבחינה הזאת דווקא התוצאה המאכזבת של אתמול הפכה בסבירות גבוהה את המשחק מול שעריים למשחק עונה אמיתי(בתקווה עליה) מה שאמור להקל מאד את הבאת האנשים מהמעגלים השני/שלישי וכו'.

אז יאללה-שכל אחד יתחיל כבר עכשיו לצלצל לכל אחד מעשרות חבריו/משפחתו/מכריו ויודיע להם שב 12.4 בערב הם בטדי כדי לסגור חשבון פעם נוספת עם שמריה.אם כל אחד יביא 10 אנשים שלא רגילים לבוא תהיה תפאורה יפה.עשינו את זה מעולה מול אשקלון שנה שעברה,אין סיבה שלא נצליח שוב.

אגב ,הנהלה.כדאי שכמה שיותר מוקדם תהיה הודעה על שעת משחק כדי שמי שנשכנע יוכל להתכונן.

מה לגבי פוסטרים?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  10:18:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהר האדום

כתוב באתר ההתאחדות שהמשחק ב-13:30... אבל זה קצת מוזר שכבר עכשיו מפרסמים שעה,ורק למשחק הזה...

אם זו אכן שעת המשחק, מדובר באסון עבורי. אין סיכוי שאני יכול להגיע למשחק ולשמור על מקום עבודתי. אין שבת שנכנסת ואין חופשה עדיין, לפחות לי.

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  10:49:52  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני שנוכל להתחיל בשיווק המשחק, צריך קודם כל לסגור את השעה...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  11:20:07  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באתר התהתאחדות כתבו על כל המשחקים שלנו מראש שהם ב-13:30 בטדי, ואז לקראת המועד זה התעדכן לשעה הנכונה. אל תתרגשו מזה.
אני ממליץ על 19:00. מי שעובד יכול להגיע, ילדים בחופשה בודאי יכולים להגיע, לא חם מדי, ומי שלא יהיה שיכור מדי יוכל להספיק לראות את הגומלין של צ'לסי נגד מנצ'סטר יונייטד ברבע גנר ליגת האלופות אחר-כך...

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  11:51:31  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שו שו שולמית
עבור לתחילת הדף

benz benz מנותק

161 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  20:53:52  הצג פרופיל שלח ל- benz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה המשחק הוקדם ליוםשלישי?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 02/04/2011 :  22:41:48  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי benz

למה המשחק הוקדם ליוםשלישי?

זה לא הוקדם, כל המחזור נקבע כך מזמן, בגלל הפלייאוף...

נערך על ידי - קראנקו ב-02/04/2011 22:42:27
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 03/04/2011 :  00:04:17  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שש וחצי שבע גן עדן, טדי מואר - ערב ירושלמי קריר.
האנשים שעם הילדים עוד יוכלו לבוא. תענוג!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/04/2011 :  09:01:43  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קיימת האפשרות לתלות פוסטרים בלוחות המודעות של העירייה, אבל זה כרוך בעלויות. מלבד העיצוב וההדפסה, עלות התלייה של 70 פוסטרים היא 287 ש"ח לגודל רבע גיליון (42 על 32 ס"מ) או 490 ש"ח לחצי גיליון (70 על 50 ס"מ). להערכתי רבע גיליון אמור להספיק למודעה על משחק כדורגל. את הפוסטרים יש להעביר לעירייה ביום ראשון בבוקר, כדי שהתלייה תתבצע בלילה שבין ראשון לשני.
אם יש לכך רצון ותקציב אני יכול לעזור בהעברת הפוסטרים לחברת אריאל של העירייה ביום ראשון.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 03/04/2011 :  10:37:47  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משיחה שהיתה לי בזמנו עם אשר הכיוון הוא 7 וחצי בערב.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 03/04/2011 :  11:07:23  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

יש סיכוי לפרסם בכל המקומונים וכו' חצי שעה מוקדם מדי כדי שאנשים אשכרה יגיעו בזמן? אולי לתכנן איזה טקס בחצי שעה הראשונה כדי למשוך זמן...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 03/04/2011 :  11:21:26  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

יש סיכוי לפרסם בכל המקומונים וכו' חצי שעה מוקדם מדי כדי שאנשים אשכרה יגיעו בזמן? אולי לתכנן איזה טקס בחצי שעה הראשונה כדי למשוך זמן...

עדכון - 7 בערב...

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 03/04/2011 :  13:12:55  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אייזה כייף שנה חלמתי להרגיש את הרגע והמתחת לפני כמו המשחק מול אשקלון פעם אחת עשינו את זה כבר בשנה שעברה אני אז הבאתי 8 אנשים שלו קשורים- או רחוקים יותר אני ינסה עכשיו להביא אנשים מהחברים שלי בירושלים, והחברים בצפון עכשיו זה המקום לפתוח אייזה תפאורה אנחנו רוצים במשחק קונפטי- גלילי נייר בלונים???
כי בשנה שעברה זה אחד הדברים שעזר למשחק להראות כל כך ווב בכל מקרה אני ישמח לעזור במה שצריך

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם שיווק משחק העונה(עליה?) קטמון- שעריים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07