משתמש |
מייקל פינדר בירושלים הבירה |
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 29/03/2011 : 12:34:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
תסתכלו באותו לינק למטה, מייקל הולך לחפש איצטדיון לאומי חדש ברמת גן ומוצא את סאדר משחקת נגד רמת חן-השיקמה. כולם שם- לופא, העכברוש, קומץ אוהדים שגם הולכים משום מה מכות בחדר הלבשה, ומעל לכולם הוד מעלתו סאסי הראשון, זחוח ומלא בעצמו שבא להקיא. הראיתי לאשתי שתבין למה הקמנו את קטמון, ואני ממליץ בתור חומר חינוכי לדור שלא ידע את יוסף.
עצוב היה לי לראות שגם אחרי שנים רבות, דני קוזו עדיין חוטף מכות. עצוב, אם כי מובן.
באמת עצוב שדני קוזו מקבל מכות.. עד מתי??? |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 29/03/2011 : 15:25:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
תסתכלו באותו לינק למטה, מייקל הולך לחפש איצטדיון לאומי חדש ברמת גן ומוצא את סאדר משחקת נגד רמת חן-השיקמה. כולם שם- לופא, העכברוש, קומץ אוהדים שגם הולכים משום מה מכות בחדר הלבשה, ומעל לכולם הוד מעלתו סאסי הראשון, זחוח ומלא בעצמו שבא להקיא. הראיתי לאשתי שתבין למה הקמנו את קטמון, ואני ממליץ בתור חומר חינוכי לדור שלא ידע את יוסף.
עצוב היה לי לראות שגם אחרי שנים רבות, דני קוזו עדיין חוטף מכות. עצוב, אם כי מובן.
דני קוזו דני קוזו מי היה מאמין... |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 30/03/2011 : 15:30:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל דרך אגב יש לו דיסק מדהים שנקרא How to be shy
קטע. הייתי בטוח שיש שני שי נובלמנים עד עכשיו. דיסק מעולה. |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/03/2011 : 16:18:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל דרך אגב יש לו דיסק מדהים שנקרא How to be shy
קטע. הייתי בטוח שיש שני שי נובלמנים עד עכשיו. דיסק מעולה.
יש רק אחד והוא אוהד ביתר אאל"ט. למרות זאת הוא אחלה מוזיקאי וגם משעשע למדי |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 31/03/2011 : 23:04:11
|
ומעל לכולם הוד מעלתו סאסי הראשון, זחוח ומלא בעצמו שבא להקיא. הראיתי לאשתי שתבין למה הקמנו את קטמון, ואני ממליץ בתור חומר חינוכי לדור שלא ידע את יוסף.
לא מבין איך הגעת למסקנה הזו. הוא נראה כמו כולם, מחויך ולא ממש מבין מה רוצים ממנו. לופא בכלל מככב כשהוא מתרומם שמה עם הסיגריה בפה ועוצר את המכות. אנשי הפועל ירושלים יוצאים חביבים מאוד בשני הסרטים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 01/04/2011 : 08:48:50
|
מחאיי, זו תופעה פסיכולוגית ידועה...רציתי לראות את האיש שאני מתעב זחוח ומלא בעצמו, וזה מה שהייתי רואה בסרט הזה גם אם סאסי היה נופל על הברכיים, מתחיל לבכות, וומספר למייקל פינדר "קטמון צדקו לאורך כל הדרך...מה עשיתי להפועל?!". כל השאר באמת נחמדים מאד. |
|
|
מייקל פינדר בירושלים הבירה |
|
|
|