פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תמיהות לגבי קריית גת בחוץ ומעלה אדומים בבית

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תמיהות לגבי קריית גת בחוץ ומעלה אדומים בבית
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם תמיהות לגבי קריית גת בחוץ ומעלה אדומים בבית נושא הבא
עמוד: מתוך 2

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 28/03/2011 :  17:47:00  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בטח שיש חגיגות סיום במשחק האחרון.. אבל המשחק הכי חשוב העונה (אולי עכעשיו כבר לו לנוכח המצב) זה המשחק מול שעריים אם מנצחים חייבים לעשות משו!

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 28/03/2011 :  18:59:38  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שורה תחתונה - שלוש חגיגות:

הספונטנית המתוכננת - מול קרית גת - אני מאמין שנעלה ביום הזה
הנקמה הספורטיבית - מול שעריים
חגיגת סיום - מול מעלה אדומים

הכי טוב הרבה חגיגות

ירון
עבור לתחילת הדף

daniels daniels מנותק

49 הודעות

נשלח - 28/03/2011 :  19:15:02  הצג פרופיל שלח ל- daniels הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שצריך לעשות משהוא בשני המשחקים הללו! אבל השאלה היא מתי חוגגים רישמית! המשחק שבו הנקודות יקבעו שעלינו סופית או המשחק הביתי האחרון!
הרבה יבוא למחשק עליה אבל לא יגיעו לשני משחקי עליה!!
עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 28/03/2011 :  21:53:19  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק ושעריים יותר חשוב ממעלה אדומים וצריך אז יותר קהל ולכן צריך לקבוע אותו כמשחק העלייה כדי שיבואו יותר קהל!

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 28/03/2011 :  22:52:47  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
elads אין לי שום דבר נגד חגיגות ספונטניות מול שעריים כי מה שלא יקרה הן יהיו...

הכוונה שלי שחגיגות רשמיות בנוכחות 8000 (אמן סלע) צופים וסיקור תקשורתי רחב - חייבים להיות במשחק הבית האחרון שהוא כמובן נגד מעלה אדומים !!!

ובנוגע לעקיצה שלך לא הפסדתי השנה משחק בית אחד ואת האחד לפני אחרון נגד שעריים כמובן שלא אפסיד

נערך על ידי - אדום88 ב-28/03/2011 22:54:28
עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 28/03/2011 :  23:25:53  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני לא הפסדתי משחק אחד מאז המשחק הבית מול דימונה.. דרך אגב תמשחק ביום שישי אני אפסיד ואני מאוד מצטער על זה... והעקיצה לא הייתה לגבך מקור מוסמך מוסר לי ש DANIELS לא יהיה במשחק אז הוא לא רוצה להפסיד ולא משנה מה יהיה חגיגות או לא המשחק מול שעריים יהיה חגיגת כדורגל

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

daniels daniels מנותק

49 הודעות

נשלח - 29/03/2011 :  07:15:50  הצג פרופיל שלח ל- daniels הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני באמת לא יוכל להיות במשחק מול שעריים, אבל זה ידוע, ותמיד היה שהמשחק שבו חוגגים זה המשחק ביתי האחרון! ותאמין לי שאני באמת רוצה את מה שטוב לקבוצה!

זה לא מספיק שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו, לפעמים עלינו לעשות את מה שנדרש.
- וינסטון צ'רצ'יל
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם תמיהות לגבי קריית גת בחוץ ומעלה אדומים בבית נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07