משתמש |
הפועל קטמון לדין משמעתי  |
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 11:03:06
|
המשחק בדימונה הוליד שלושה אישומים משמעתיים נגד הפועל קטמון ירושלים: 1+2: יוסי פסו ואשר גולה - התנהגות שאינה הולמת. 3: הקבוצה - התפרעות אוהדים! לגבי הקבוצה הרי שתלוי ועומד נגדנו עונש על תנאי של עריכת משחק אחד ללא קהל שהוטל על הקבוצה ביום 20.10.10 לאחר שהורשענו בעבירה דומה במשחק הביתי נגד בני יצלאל. גם שניים מאנשי דימונה יועמדו לדין - זנטי צחי - עבירה על תקנון ההתאחדות [ייתכן שמדובר בכך שהוא היה בתחומי המגרש אף שהורחק בשבוע שעבר לשלושה משחקים בשל העלבת שופט ] ועייש חננאל - התנהגות שאינה הולמת.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 11:21:03
|
אני חושב שזה הדבר הכי מגוחך ששמעתי עליו עד היום.
אבל כוס אמא של הליגה הזו והשופטים בליגה הזו.
ואני לא רוצה להגיד את דעתי על דימונה |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 11:59:48
|
אין לי מושג לגבי פסו וגולה, אבל מה שבטוח זה שהתפרעות של אוהדים לא הייתה. אין לי מושג מאיפה השופט הקריץ את האישום. בעצם במחשבה שניה, לאור רמת ניהול המשחק שלו, זה לא כזה מפתיע...
ותיק, אתה יודע מתי יתקיים הדיון? |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 12:14:05
|
האם הדיון בעניין התפרעות האוהדים מתקיים במתכונת של דיון משפטי אמיתי, עם עדים? אם כן, אני מציע להביא חמישה-ששה עדים (מבין האוהדים שלנו) שיעידו על הנוכחות הפרובוקטיבית ביציע שלנו של אנשי "לה פמיליה" ועל ההימנעות שלנו מהיגררות לפרובוקציות שלהם.
אני מוכן להיות אחד העדים האלה ולספר לבית הדין שבמחצית המשחק פניתי לאחראי על האבטחה מטעם דימונה והזהרתי אותו מפני פרובוקציה צפוייה מצד סניף לה פמיליה בדימונה. הוא עשה את עצמו כמי שלא מתרגש מהעניין, אבל אחר כך בא וסילק את רובם מהיציע שלנו.
מישהו יכול לספר לנו מה בדיוק כתוב באישום שהוגש נגדנו? |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 12:28:03
|
תשובות: 1. הדיון המשמעתי מתקיים ביום רביעי משעה 16 ואילך משרדי ההתאחדות בר"ג. 2. הדיון אינו מתקיים כמו דיון משפטי אמיתי, אלא דומה יותר ל"משפט שדה" - נקודת המוצא היא שדו"ח השופט הוא אמת לאמיתה. עם זאת ייתכן וניתן להגיש מכתבים/תצהירים בכתב מטעם אוהדים ובהם מה שיש להם לומר, כפי שהציג, למשל, אריה. לעניין זה שווה להתייעץ עם עו"ד גידי קורן היועץ המשפטי שלנו. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 13:07:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
אני מוכן להיות אחד העדים האלה ולספר לבית הדין שבמחצית המשחק פניתי לאחראי על האבטחה מטעם דימונה והזהרתי אותו מפני פרובוקציה צפוייה מצד סניף לה פמיליה בדימונה. הוא עשה את עצמו כמי שלא מתרגש מהעניין, אבל אחר כך בא וסילק את רובם מהיציע שלנו.
מישהו יכול לספר לנו מה בדיוק כתוב באישום שהוגש נגדנו?
לא חושב שדו"ח השופט קשור לילדי דימונה המחוצ'קנים שחיפשו תעסוקה ליום שישי.
מאמין שמדובר על הירידה למחצית/סוף המשחק ומה שהיה עם השופט במעבר.
לא יודע אם ירקו שם או לא, אבל בטוח שאחד המאבטחים המקומיים התעצבן וטען שירקן עליו.
בכל מקרה, אם באמת היו יריקות, זה בהחלט מצדיק את התלונות של השופט. |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 13:41:08
|
איזה בזיון!
אם על דבר כזה מעמידים על התפרעות אוהדים אז כל קבוצה אחרי כל משחק צריכה לעמוד למשפט.
הדבר היחיד שעולה לי לראש שאפשר לעשות, זה אם דאפי (צלמת הוידאו) צילמה במקרה את ירידת השופטים לחדרי ההלבשה במחצית, ובמידה ומה שיש שם זה באמת אוהדים שצועקים על השופט ולא יותר מזה, אז יש לנו עדות מצולמת שסותרת את דו"ח השופט. |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 14:07:16
|
זה אומר שלא תהיה כניסה למשחק נגד אורתודוכסים?!אם כן,שיעבירו תמשחק לגבעת רם...שם אפשר לראות את המשחק מחוץ לאצטדיון. |
שקד |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 14:18:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
זה אומר שלא תהיה כניסה למשחק נגד אורתודוכסים?!אם כן,שיעבירו תמשחק לגבעת רם...שם אפשר לראות את המשחק מחוץ לאצטדיון.
רק בתומר..... |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 14:46:51
|
חרא התאחדות... |
 |
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 14:53:51
|
יריקות על השופט בירידה למחצית ובסיום המשחק - זו הסיבה לזימון לבית הדין. |
הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 14:56:14
|
אם למישהו יש דרך לבדוק את זה, לדעתי לא יזיק לנסות למצוא את האנשים שדאגו להוציא אולתנו ללא פגע מהמגרש, אחרי שאמרו לנו להישאר עוד קצת זמן בתחומי המגרש. האנשים שירקו היו אוהדי דימונה - וזה שלא שמעו אותם במהלך המשחק לא אומר שהם לא היו שם. יותר נכון, חבורה של 20 בני 8-15. זו בושה וחרפה לדעתי, אלא אם כן מישהו יגיד שלקלל שופט זו עבירה שדינה רדיוס ואז אין לי מה להגיד.
באמת שאני לא חושב שצריך לעבור על כך בשתיקה, ואם כך במהפיכות אנחנו מתעסקים - אפשר גם לנסות לריב עם ההתאחדות. |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 15:26:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
אם למישהו יש דרך לבדוק את זה, לדעתי לא יזיק לנסות למצוא את האנשים שדאגו להוציא אולתנו ללא פגע מהמגרש, אחרי שאמרו לנו להישאר עוד קצת זמן בתחומי המגרש. האנשים שירקו היו אוהדי דימונה - וזה שלא שמעו אותם במהלך המשחק לא אומר שהם לא היו שם. יותר נכון, חבורה של 20 בני 8-15. זו בושה וחרפה לדעתי, אלא אם כן מישהו יגיד שלקלל שופט זו עבירה שדינה רדיוס ואז אין לי מה להגיד.
באמת שאני לא חושב שצריך לעבור על כך בשתיקה, ואם כך במהפיכות אנחנו מתעסקים - אפשר גם לנסות לריב עם ההתאחדות.
יריקות? אצלנו? חוצפה! אורקי, רואה? אפילו לא הייתי במשחק.. |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 15:43:50
|
הקטע הוא שאני הייתי ואלה היו אוהדי דימונה שירקו.. בחיי - וואו איזה מקום מסריח זה דימונה |
 |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 18:55:07
|
דנינו זה נשמע כמו אתגר משפטי למידותיך. תוריד את הידיים מהעובדות הסוציאליות ולך תציל את המשחק בית שלנו. ברור שהרדיוס יהיה נגד שעריים |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-13/03/2011 18:55:28 |
 |
|
דאפי
33 הודעות |
נשלח - 13/03/2011 : 19:45:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
הדבר היחיד שעולה לי לראש שאפשר לעשות, זה אם דאפי (צלמת הוידאו) צילמה במקרה את ירידת השופטים לחדרי ההלבשה במחצית, ובמידה ומה שיש שם זה באמת אוהדים שצועקים על השופט ולא יותר מזה, אז יש לנו עדות מצולמת שסותרת את דו"ח השופט.
את הירידה למחצית לא צילמתי כי ניסיתי לחסוך בסוללה. לעומת זאת את הירידה של השופטים בסוף המשחק אפשר לראות, מקווה שזה יעזור במשהו..בכל מקרה התפרעות לא רואים שם. http://www.youtube.com/watch?v=4eEpfmQ8-sk
|
 |
|
הפועל קטמון לדין משמעתי  |
|