משתמש |
הפועל - דימונה  |
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 11/03/2011 : 18:17:04
|
אפשר להאשים את השופט, אפשר להאשים את הדשה, האויר הרדיואקטיוי,ועוד מיליון דברים רק לא את השחקנים כי הם תמיד כל כך בסדר, די כבר עם זה. היום השחקנים היו פשות על הפנים ולא ניראה שהם ביכלל מתענינים במשחק ואנחנו כמו מפגרים מוחאים להם כפיים בסוף.
לה פמיליה דימונה  |
avanti livorno
|
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
ויקטוריה הסודית
99 הודעות |
נשלח - 11/03/2011 : 20:03:57
|
כמה שטויות בטרד אחד! תענוג...
משחק קשה במגרש זוועה. אי אפשר היה לשחק את המשחק הקבוצתי אז הלכו על כדורי אורך והתקפה עבה. לא הלך.
שופט חלש בעיקר בכך שעצר את המשחק לאחר כל פציעה מדומה. אין צורך לעצור משחק שמדמים פציעות אלא אם יש פגיעת ראש. ברגע שראו שהוא קונה את ההצגות, הם הציגו ללא הפסקה, מה שהאט מאוד את קצב המשחק.
אין צורך להיכנס להיסטריה. קצת קשה לי לזכור, אולי "בן רימוז'" ואחרים יוכלו לעזור לי, מה המאזן שלנו בתשעת המחקים האחרונים?
קצת רספקט לאמפריה באדום... |
יקומו לתחיה התנינים! |
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 11/03/2011 : 20:26:14
|
בלי להיות במשחק כיף לראות תגובה כמו של ויקטוריה.. 8 ניצחונות רצוף, 19 משחקים בלי הפסד והתגובות ממש מוזרות. די כבר תנו כבוד |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/03/2011 : 21:29:30
|
קודם כל, מילה טובה לקהל, התייצבות מרשימה שלו היום. אפילו קיבלתי על זה מחמאות מאוהדי דימונה, שקיבלו אותנו בהתחלה די נחמד.
הקבוצה שלהם לעומת זאת גועל נפש. לא ראיתי כזה דבר, ושמחתי על הפעם שלא החזרנו להם כדור. חלאס עם השטויות האלה, להחזיר כדורים או לעצור את המשחק זה עניין של פייר פליי. כשהקבוצה השנייה מתנהגת בכזה ביזיון, אז אין שום סיבה לפייר פליי.
עוד מילה טובה מגיעה לקבוצה, למרות אובדן הנקודות. נסטה מארלי אתה מקשקש - ראו שהם לוקחים את המשחק הזה מאוד ברצינות, זה דווקא לדעתי מה שהוביל לרמה הנמוכה, ולדעתי הכניס אותם ללחץ מוקדם מדי. ובכל זאת בסוף לשבור את הבונקר הזה ולצאת עם נקודה, מגיע על זה כל הכבוד. לדעתי שער שני היום היה בהישג יד, וחבל.
ברמת היכולת, אין אף שחקן שאפשר לציין לטובה, חוץ משי אולי, וארתום כרגיל. יוסי ואזרזר נתנו משחק חלש למדי. יאללה מלחמה מול לוד. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/03/2011 : 21:57:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
כמה שטויות בטרד אחד! תענוג...
משחק קשה במגרש זוועה. אי אפשר היה לשחק את המשחק הקבוצתי אז הלכו על כדורי אורך והתקפה עבה. לא הלך.
שופט חלש בעיקר בכך שעצר את המשחק לאחר כל פציעה מדומה. אין צורך לעצור משחק שמדמים פציעות אלא אם יש פגיעת ראש. ברגע שראו שהוא קונה את ההצגות, הם הציגו ללא הפסקה, מה שהאט מאוד את קצב המשחק.
אין צורך להיכנס להיסטריה. קצת קשה לי לזכור, אולי "בן רימוז'" ואחרים יוכלו לעזור לי, מה המאזן שלנו בתשעת המחקים האחרונים?
קצת רספקט לאמפריה באדום...
תודה לך ויקטוריה. כיף שיש מי שאומר את המחשבות הפשוטות והנכונות ביותר |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/03/2011 : 23:58:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
קודם כל, מילה טובה לקהל, התייצבות מרשימה שלו היום. אפילו קיבלתי על זה מחמאות מאוהדי דימונה, שקיבלו אותנו בהתחלה די נחמד.
כמה אוהדים שלנו הגיעו לדעתכם? לפי התמונות באתר, זה נראה הרבה פחות מ-150 שכתבו בתקציר... בכל מקרה, כל הכבוד לאלו שהתייצבו. |
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 12/03/2011 : 10:24:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
כמה אוהדים שלנו הגיעו לדעתכם? לפי התמונות באתר, זה נראה הרבה פחות מ-150 שכתבו בתקציר... בכל מקרה, כל הכבוד לאלו שהתייצבו.
בערך 80-90 לפי ספירה (מכובד מאוד), בכל מקרה, הנטייה הטבעית היא לנפח בכל דיווח, השאלה רק בכמה אחוזים... |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 12/03/2011 : 10:31:57
|
שיחקנו גרוע. אנחנו משחקים לא טוב כבר כמה שבועות. אחרי ב"ש זה בלט במיוחד, באה קבוצה חלשה לטדי ןאנחנו לא משחקים את המשחק שלנו. מאז פציעת הצבאגים וויתרנו על הנעת כדור, הכל נראה מקרי יותר ומבוסס על יכולת אישית. זה לא נורא, זה קרה גם להפועל תל אביב, אבל לא מומלץ להכחיש את זה. |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 12/03/2011 : 10:40:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
שיחקנו גרוע. אנחנו משחקים לא טוב כבר כמה שבועות. אחרי ב"ש זה בלט במיוחד, באה קבוצה חלשה לטדי ןאנחנו לא משחקים את המשחק שלנו. מאז פציעת הצבאגים וויתרנו על הנעת כדור, הכל נראה מקרי יותר ומבוסס על יכולת אישית. זה לא נורא, זה קרה גם להפועל תל אביב, אבל לא מומלץ להכחיש את זה.
אני מסכים לחלוטין. זה לא קרה מייד אחרי הפציעה של צבאג, מדובר רק בחודש האחרון, אבל גם במשחקי הנצחון הקבוצה שיחקה פחות טוב מבעבר. זה היה ברור שבסופו של דבר זה גם ישפיע על התוצאות. אני מסכים עם הניתוח שאתמול עברנו לכדורים גבוהים בגלל המגרש והפאניקה. לפני כן דווקא הייתה הנעת כדור טובה, אבל אופן המשחק ברחבה לא חכם בזמן האחרון ומשקף זחיחות מסוימת. לא ברור מה הסיבה אבל המשחק של אורי וורנר אתמול ומלול בחודש האחרון הוא איום ונורא. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 12/03/2011 : 10:42:50
|
נכון, אנחנו נראים פחות טוב. לאחר פציעתם של שרון ועוז כתבתי פה שהיצירתיות שלנו נפגמה בגדול. וזה בולט. אז מה. אנחנו חייבים לנצח גם אם זה אומר שאנחנו משחקים פחות טוב. את מי מעניין כדורגל יפה לעזאזל? את מי? שכחתם שאנחנו הפועל ירושלים? ממתי התרגלתם להצגות נון סטופ? אנשים פה מפונקים בלי פרופורציה. המאמן עושה חילופים התקפיים על גבול ההרפתקנות ולאנשים יש תלונות. אוהדים אחרים שייכנסו לפורום שלנו יגעלו ובצדק. מנצחים בלי הפסקה, מרגשים בלי הפסקה, מגובשים ומאוחדים, ואנשים תמיד יתלוננו. מפחיד לחשוב מה יהיה כשבאמת נקלע למשבר. תבקשו שליאור יתפטר? תרצו שנעיף את כפיר? תבקשו שיבגני יחזור לחור שממנו הבאנו אותו? תרגעו.. זה מתחיל להמאס. ואם נפנים שמעתה התוצאות יותר חשובות מהכל, תראו שיהיה בסדר. חוץ מזה, אם שעריים לא ינצחו את שיכון במשחק הדחוי, הסיפור שלהם גמור מבחינתי. לעלות למשחק חשוב כשאתה יודע שיש לך הזדמנות לצמק את הפער ל-4 ולא לעשות את זה, זו מכה פסיכולוגית שתוריד להם את האמונה לריצפה. עד עתה הם הוכיחו חוסן מנטלי מרשים(וכדורגל דוחה..). בואו נתפלל שזה ייעצר. וגם אם לא, נמשיך בשלנו ויהיה בסדר. |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 12/03/2011 : 11:28:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=859
יש גם תמונות
וגם וידאו |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 12/03/2011 : 12:19:20
|
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=859
יש גם תמונות
וגם וידאו
לפי הווידאו נראה לי שאין נבדל בגול הראשון שלנו. סתכלו על השחקן של דימונה שקרוב לצד של הקוון. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 12/03/2011 : 12:24:27
|
אני מסקים עם אסי כודם כל התוצאה. |
avanti livorno
|
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 12/03/2011 : 12:27:33
|
אני פשוט לא מבין את שיטת המשחק עם חזי ואורי פותחים, יחיא על הספספל. אני גם לא הבנתי למה ג'וני מגן, ולא מאהר. אבל קטונתי. אני חושב שההרכב היה חלש, ונסיון ההתאבדות של חילוף כפול היה לא בזמן ולא במקום. שיטת משחק של בעיטות ארוכות במשך 70 דקות שלא צלחה פעם אחת, גם זה מעשה מוזר.
כמו שאמרתם, ניחא, אנחנו עדיין מקום ראשון, אנחנו עוד נמעוד, ונקווה ששעריים ימעדו יותר.
|
 |
|
הפועל - דימונה  |
|
|
|