משתמש |
מבשרת-קטמון  |
קראנקו
1203 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 21:37:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי we are top
במשך השנים הייתי נוכח, לצערי, בלא מעט משחקים חלשים עד חלשים מאוד של הפועל ירושלים/הפועל קטמון ירושלים. המשחק היום במושב תומר היה אחד מהם, אבל לפחות יצאנו משם עם שלוש נקודות וזה מה שחשוב. בדיעבד הצטערתי על הפסד שעות העבודה ועל בזבוז הדלק.
ניראה לי שאו שאתה סובל מזכרון חלש או שלא יצא לך להגיע להרבה משחקים של הפועל ירושלים/הפועל קטמון ירושלים. זה לא שהיה משחק טוב של קטמון, אבל להגדיר את המשחק כאחד החלשים של קטמון/הפועל ירושלים בהיסטוריה, זה טיפונת היסחפות.
אכן לא משחק טוב, אבל עשינו את העבודה. מסכים עם אלו שטוענים שכפיר לא היה במיטבו. נקווה שיחזור לעצמו בקרוב, כי אנחנו צריכים אותו. לדעתי שי שיחק טוב, למרות כמה החמצות מסמרות שיער. גם וורנר וטרטיאק במשחק טוב. אבל בכל זאת לדעתי המצטיין במשחק הוא יחיא. גם שאר השחקנים בסופו של דבר עשו את עבודתם. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 23:14:00
|
משחק הזוי ולא קשור כיאה לזמן ולמקום. ההגנה הייתה קצת פרוצה, ההתקפה קצת רפויה. לא סבלתי, אבל גם לא נהניתי (חוץ מבשירת "מוכר נשים הוא בן זונה"). יאללה, הביתה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
nadavlev
206 הודעות |
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 01/03/2011 : 23:53:04
|
משחק באוירה מוזרה בלשון המעטה. אמצע שבוע, מגרש באמצע שום מקום. כל זה השפיע וגרם להרגשה כמו משחק אימון או משהו בסגנון. בכל אופן, משחק שהיינו חייבים לעבור ולשכוח שהוא התקיים. כהרגלו בקודש, ארטיום היה מעולה. גם וורנר היה טוב. לכפיר היה משחק לא טוב, ואיתמר היה בינוני למרות שהיה מעורב ב 2 שערים. ביום שישי אני בטוח שתהיה אוירת כדורגל טובה. אצטדיון טדי, מזג אויר טוב, בלי דחיות וכל מיני גחמות טפשיות של בן גיגי. וכפיר יכבוש ויחזור לעצמו. נפגש שם. |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 02/03/2011 : 22:09:49
|
כיף לראות אותכם בסרט האוהדים הצעירים מגיעים למקום נידח, כיף לראות את השחקנים מעריכים את זה. אני אישית לא מצליח למשוך למשחקים את הילדים שלי (שקיבלו אגב כרטיסים למשחקים בבית הספר שלהם) בסופו של דבר קטמון תלוייה רק בעצמה ואם נמשיך כך המטרה תושג . 3000 צופים במלחה בשישי, מזג אויר טוב שעה סבירה. |
נערך על ידי - פועל ותיק ב-02/03/2011 22:10:56 |
 |
|
מבשרת-קטמון  |
|
|
|