פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חוזרים למעלה אדומים?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חוזרים למעלה אדומים?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם חוזרים למעלה אדומים? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/02/2011 :  21:33:46  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מניח שאני אצא למשחק מהר הצופים וסיכוי טוב שגם אחזור לשם. אם מישהו רוצה טרמפ מהאוניברסיטה או מאיזור הגבעה הצרפתית, שידבר איתי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 27/02/2011 :  21:57:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוד הויקיפדיה על מושב תומר, לעיונכם.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%A8_(%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91)

בע"ה, עוד 10 שנים זה ייקרא ככה:

תומר היא התנחלות ומושב עובדים בבקעת הירדן השייך לתנועת המושבים ונמצא בתחום מועצה אזורית בקעת הירדן. היישוב הוקם בשנת 1976 ושמו ניתן לו בגלל עצי התמר הרבים הנפוצים באזור בו הוקם. מקץ שנתיים, בשנת 1978, עבר היישוב למיקומו הנוכחי.

המקום היה חסר כל משמעות, אפילו מבחינה פוליטית, עד אשר בשנת 2011 ניצחה בו הפועל קטמון ירושלים, לימים אלופת המדינה, קבוצה עלומה ממבשרת ציון. אוהדי הפועל צוחקים עד היום על אותה חמישייה, ומתווכחים ביניהם איפה היה העלוב שבמגרשים - הגבעה בתל-שבע, הבוץ בקריית-משה, או מבנה המרפאה בתומר.

שימו לב לקטע על מבני הציבור ביישוב. יש בית-כנסת, יש מבנה שירותים, יש פעוטון, יש בריכת שחייה, יש מקלט... נחשו מה לא מופיע? אולי בן גיגי בונה על טרופית סולחה בצרכניה. רק מחזק את התחושה שלי שזה לא יכול להיות אמיתי כל העסק.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/02/2011 :  21:59:43  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
שימו לב לקטע על מבני הציבור ביישוב. יש בית-כנסת, יש מבנה שירותים, יש פעוטון, יש בריכת שחייה, יש מקלט... נחשו מה לא מופיע? אולי בן גיגי בונה על טרופית סולחה בצרכניה. רק מחזק את התחושה שלי שזה לא יכול להיות אמיתי כל העסק.

http://www.jordanvalley.org.il/?categoryId=37599

ציטוט:
בנוסף לכך נהנים תושבי תומר ממגרשי ספורט (כדורגל וסל) , בריכת שחיה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 27/02/2011 :  22:36:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=847

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 27/02/2011 :  22:51:42  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כאחד שמשתדל בדרך כלל לשמור על שפה נקייה, הרשו לי לחרוג הפעם ממנהגי. אם למישהו מפריעות קללות הוא מוזמן לצאת עכשיו. יריקות לא יהיו.

נציגי הנהלה יקרים, שחקנים שקוראים כאן, אוהדים וכו, אנא העבירו בשמי את המסר הבא לקבוצה הנפלאה שלנו:

חברים יקרים,
אני ממש מבקש, בשמי ובשם כל מי שלא יוכל להגיע למשחק, שתפתחו ליוסי בן גיגי הבן של זונה ולשחקנים שלו חור תחת כל כך רחב עד שיהיה אפשר להעביר בתוכו את ההמשך של כביש שש. באמת. בלי שום רחמים. תפרקו אותם, תזיינו אותם, תשפילו אותם, כל פועל יתאים פה.

תדפקו להם עשירייה מצדי, כמו אל הוושלה או איך שלא קראו להם.

תדאגו שחגי ממן יצטרך להתכופף להרים כדורים מהרשת באותה תדירות שהוא היה מכופף בחורות מוברחות, ושכל אחד ואחד מהשחקנים והעסקנים עלובי הנפש של הקבוצה האומללה הזו יצטער על זה שהוא יצא מהבית למושב תומר באותו יום.

בתודה מראש,
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 27/02/2011 :  22:59:39  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
חברים יקרים,
אני ממש מבקש, בשמי ובשם כל מי שלא יוכל להגיע למשחק, שתפתחו ליוסי בן גיגי הבן של זונה ולשחקנים שלו חור תחת כל כך רחב עד שיהיה אפשר להעביר בתוכו את ההמשך של כביש שש. באמת. בלי שום רחמים. תפרקו אותם, תזיינו אותם, תשפילו אותם, כל פועל יתאים פה.

תדאגו שחגי ממן יצטרך להתכופף להרים כדורים מהרשת באותה תדירות שהוא היה מכופף בחורות מוברחות, ושכל אחד ואחד מהשחקנים והעסקנים עלובי הנפש של הקבוצה האומללה הזו יצטער על זה שהוא יצא מהבית למושב תומר באותו יום.

אמן
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 27/02/2011 :  23:13:29  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל שיש כאן אוהדים שמשתמשים בשפה כזו. יש כאן ילדים.

אני שונא את מכבי ומכביזם, אבל זו הפעם הראשונה שאני ממש מקווה שנדפוק עשירייה.
בלי עקבים, בלי פרגונים מיותרים, בלי לתת להוא שלא הבקיע עדיין לבעוט פנדל. עשירייה. ולירוק לבן גיגי בפרצוף.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/02/2011 :  23:38:40  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק אני עוד חושד שנופיע בחור שכוח-אל הזה, ויתברר שהאוטובוס של מבשרת "נתקע" והם לא הצליחו להגיע?
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 27/02/2011 :  23:41:57  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל- תכל'ס אני איתך. הם יפרפרו לנו ת'צורה עד לשם ובכלל לא יופיעו למשחק. קלאסי.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/02/2011 :  07:46:28  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
המקום היה חסר כל משמעות, אפילו מבחינה פוליטית, עד אשר בשנת 2011 ניצחה בו הפועל קטמון ירושלים, לימים אלופת המדינה, קבוצה עלומה ממבשרת ציון. אוהדי הפועל צוחקים עד היום על אותה חמישייה, ומתווכחים ביניהם איפה היה העלוב שבמגרשים - הגבעה בתל-שבע, הבוץ בקריית-משה, או מבנה המרפאה בתומר.
[/i]

הנה קישור לקטעי וידיאו מהמשחק של בקעת הירדן נגד קביליו בעונה הקודמת.
לפי הקטעים מדובר במגרש קטן יחסית, אך יש שם טריבונה...
http://ligaliga.co.il/search/?search_id=%D7%91%D7%A7%D7%A2%D7%AA+%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%93%D7%9F&sbut=+%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+&search_type=search_videos

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 28/02/2011 :  08:18:14  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אני שונא את מכבי ומכביזם, אבל זו הפעם הראשונה שאני ממש מקווה שנדפוק עשירייה.
בלי עקבים, בלי פרגונים מיותרים, בלי לתת להוא שלא הבקיע עדיין לבעוט פנדל. עשירייה. ולירוק לבן גיגי בפרצוף.

!!!
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 28/02/2011 :  08:38:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

כאחד שמשתדל בדרך כלל לשמור על שפה נקייה, הרשו לי לחרוג הפעם ממנהגי. אם למישהו מפריעות קללות הוא מוזמן לצאת עכשיו. יריקות לא יהיו.

נציגי הנהלה יקרים, שחקנים שקוראים כאן, אוהדים וכו, אנא העבירו בשמי את המסר הבא לקבוצה הנפלאה שלנו:

חברים יקרים,

בתודה מראש,

לדעתי מדובר בחוזה כפול ועלינו לדווח על כך להתאחדות לכדורגל!
אם אדם הוא סוחר נשים - להלן סרסור, ומשחק בקבוצה של בני זונות להלן מבשרת.
האם אין פה ניגוד אינטרסים או שמע חוזה כפול שכן הוא מרוויח מכאן ומכאן והאם זה לא מהווה הפרה של תנאי השחרור שלו?
אולי אפשר לבקש מההתאחדות שישלחו שופט מחוזי....

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/02/2011 :  13:12:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד שינוי במיקום המשחק. מסתמן שהמשחק מחר מול מבשרת יתקיים בסוף באירביל, בירת כורדיסטאן המשוחררת.

ההסעה תעבור בעין חמד, ביר חמד, דיר אל-חמד, חמד אללה, חמד אל-עון, קיבוץ חמדיה וטיקרית.

עקב דרישות המשטרה וכוחות המיליציה לא ניתן יהיה להשאר במקום לאחר המשחק, אבל מי שרוצה יכול לתפוס בחזור טרמפ עם בן-גיגי דרך טריפולי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-28/02/2011 13:15:35
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/02/2011 :  13:37:34  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ההסעה תעבור בעין חמד, ביר חמד, דיר אל-חמד, חמד אללה, חמד אל-עון, קיבוץ חמדיה וטיקרית.
ה

איך שכחת את מאהר אלחמאדה??

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 28/02/2011 :  14:56:05  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

נכון לעכשיו, אכן בבקעת הירדן. מושב תומר.
שעה 15:00.

צפון:
מחפש טרמפ עם שתי מקומות שעובר בצפון כביש הבקעה(עמק המעיינות,בית שאן עפולה) להלוך ולחזור או לסירוגין..

כנראה מגיע מאיזור הצפון. דבר איתי 054-4416520
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם חוזרים למעלה אדומים? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07