פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

afc liverpool

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  afc liverpool
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם afc liverpool נושא הבא  

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 25/02/2011 :  22:08:27  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום חברים רק עכשו ראיתי משהוא על זה : קבוצה שאוהדי ליברפול היקימו כי לפי מה שאני הבנתי מאוד קשה להשיג כרטיסים והם רוצים ליצור אוירה טובה ושכולם יוכלו להגיע למגרשים. יש להם סמל ממש נחמד בסגנון הסמלים של ה"רפובליקות הסוציליסתיות".
מישהוא יודע או שמע משהוא עליהם?
תודה ושבת שלום.

avanti livorno

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  22:00:11  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממה שאני מכיר הם כרגע לא כזה להיט לצערי... הם לא עולים ליגה השנה, הם מביאים הרבה פחות קהל מfc united של אוהדי מנצ'סטר. ויש להם גם בעיות כלכליות וכל מיני רעיונות לפתור אותם.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 05/03/2011 :  11:12:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://afcliverpool.org.uk/go/
נראה שלא הולך להם כל כך אבל נראית קבוצה מגניבה!
אני בעד ברית קטמון - AFC ליברפול של יציעי ריקוטן!! :P

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 05/03/2011 :  20:28:27  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל לישמוע שלא הולך להם טוב אבל גם לנו לא היה כל בהתחלה ולצערי גם לא עכשו.

יציע הריקוטן

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 06/03/2011 :  20:11:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר לכתוב להם בפייסבוק Greetings from Hapoel Katamon Jerusalem, Israel? and yazia harikotan
יש להם כדורגל טוב

AVANTI KATAMON!

נערך על ידי - OrenDf ב-06/03/2011 20:12:37
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם afc liverpool נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07