פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה לך סכנין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה לך סכנין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם תודה לך סכנין נושא הבא  

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  22:15:26  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-

נערך על ידי - הולך ברגל ב-12/02/2011 22:16:16

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  22:26:45  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הופה, ביט"ר זונה!

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 12/02/2011 :  22:33:11  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ביתר זונה!!!

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

פלמחניק פלמחניק מנותק

3 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  03:20:36  הצג פרופיל שלח ל- פלמחניק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק יפה , כרגיל בית'ר עם רטוריקה גזענית שלא הייתה מביישת את גרמניה בימיה האומללים ביותר, עלתה למגרש,וכיאה לקבוצה שאוהדיה עסוקים יותר בלשנוא אנשים שונים מהם מאשר בכדורגל,קיבלה משהו קשה במקום מאוד מסויים. אללה עד שהפועל ובית'ר יחזרו לאותה ליגה ,לפחות יש מישהו שמראה לבית'ר מאיפה משתין הדג.

נערך על ידי - פלמחניק ב-13/02/2011 03:21:59
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  13:18:29  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עונג שבת.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  00:26:29  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

עונג שבת.

תגיד לי יא פסואה, ממקום מושבך בקמבודיה או פיג'י... נצחונות מרגשים בקריית משה, שיכון המזרח ושעריים. קבוצה נדירה באופיה. שי אהרון. ואתה שותק. דווקא על ניצחון של סכנין (מרגש, אכן) על ביטר אתה בוחר להגיב?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 16/02/2011 :  07:13:44  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

עונג שבת.

תגיד לי יא פסואה, ממקום מושבך בקמבודיה או פיג'י... נצחונות מרגשים בקריית משה, שיכון המזרח ושעריים. קבוצה נדירה באופיה. שי אהרון. ואתה שותק. דווקא על ניצחון של סכנין (מרגש, אכן) על ביטר אתה בוחר להגיב?

מחאיי, זה קשור לענינים מורכבים שמפורטים היטב בכרך ג עמוד 87 של ספר תורת המנחוס. לפי מה שכתוב שם, כל כללי המנחוס אינם חלים על שמחה לאיד, ולכן מותר תמיד להגיב על כל דבר רע שקורה למחלה הצהובה. בכל מה שקשור להפועל, לעומת זאת, אני צריך קצת להיזהר (כרך ב, עמוד 27), במיוחד כשבימים אלו מופנות אליי האשמות קשות מכמה חברים קרובים לגבי קשר ישיר לכאורה בין מה שקורה השנה על המגרש להיעדרות הארוכה שלי מהמגרשים.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 16/02/2011 :  20:36:25  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יצא כרך חדש, לא ידעת?
הייתי שולח לך אבל זה בטח עולה טונות חבילה לפפואה גיניאה.
אז אסכם לך אותו בקיצור: המנחוס מת. המשכנו הלאה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 16/02/2011 :  22:18:15  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

יצא כרך חדש, לא ידעת?
הייתי שולח לך אבל זה בטח עולה טונות חבילה לפפואה גיניאה.
אז אסכם לך אותו בקיצור: המנחוס מת. המשכנו הלאה.

ירדנו ליגה, ברכות לגבעת זאב על הניצחון הנאה
עבור לתחילת הדף

שלמה מזרחי שלמה מזרחי מנותק

46 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  13:26:41  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומה נגיד על הפועל פתח תקוה שנצחה בטדי את בית"ר ירושלים.? והיא עוד קבוצת מרטף. מסובכת למטה.

זה בסדר מכבי חיפה תטפל בפתח תקוה. השבוע כל היריבות של בית"ר לא צברו אפילו נקודה אחת.

מכבי נתניה ניצחה את אשקלון. בני יהודה ניצחה את בני סכנין. מכבי פתח תקוה ניצחה אתת הפועל רמת גן. והפועל פתח תקוה תחוש את נחת זרועה של לא אחרת ממכבי חיפה.

עדיף CCD מOCD!!!
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  16:50:24  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר מזרחי היקר,

נא לא לחרוג מגבולות הדיון שהוקצה לך.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/02/2011 :  23:01:30  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד יום עצוב בעיר הבירה.... כמה חבל...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם תודה לך סכנין נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07