פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אלרואי כהן נמכר מק"ש להפועל ת"א

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אלרואי כהן נמכר מק"ש להפועל ת"א
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אלרואי כהן נמכר מק"ש להפועל ת"א נושא הבא
עמוד: מתוך 5

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 15/12/2011 :  22:09:30  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אוריה

כאמור לאורך זמן ככל שהם יצליחו ויתחרו הם ישתחררו מהציפורניים של הקבוצה הגדולה, האוהדים יפתחו גאוות מועדון ואולי אפילו יפתחו יריבות עם בית"ר , קבוצות שמתחרות באותו הליגה מטבע הדברים זה יכול לקרות.

יש משהו בדבריו של אוריה. בשנות ה-70 וה-80 (חלקנו זוכרים אותן...) כולם תמכו במכבי תל-אביב בכדורסל, בגביע אירופה ובכלל. רק כשהתחילה להיווצר איזושהי יריבות בין הפועל ירושלים לבינה (ב-1990, כשהפועל עלתה לראשונה לפליי-אוף וניצחה משחק ביד אליהו), היא הפכה להיות המחלה הצהובה השנואה והמתועבת. עד אז הפועל היתה סתם קבוצה פרובינציאלית, כמו קרית-שמונה בכדורגל, אבל משם והלאה החלה להתפתח היריבות.

הדוגמא של מכבי-הפועל לא הכי מדויקת למצב של ק"ש. התחושה בישראל באותן שנים היתה של מדינה מנותקת מהעולם ומכבי נחוותה כנבחרת ישראל כי היא שיחקה באירופה.
בק"ש אוהדים את בית"ר כי מבחינתם היא עדיין מייצגת את הדפוקים ואת המזרחים. מה שכן, אני יכול לנחש שאם ק"ש תצליח ממש אז לאורך שנים אולי יתחילו לאהוד אותה ממש. אולי.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 15/12/2011 :  22:23:34  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ק"ש, אלרואי כהן והפועל ת"א על הזין שלי!

שמנהל הפורום יוריד כבר את הנושא המטומטם הזה. לא יודע מה כל הקליים והזוזוים רוצים מאיתנו אבל לנו יש משחק עונה מחר.

יקומו לתחיה התנינים!

נערך על ידי - ויקטוריה הסודית ב-15/12/2011 22:26:51
עבור לתחילת הדף

אוריה אוריה מנותק

18 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  02:06:34  הצג פרופיל שלח ל- אוריה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

קפטן ערבי?
כדאי שתבדוק את מקורותיך כי אדריאן רוצ'ט הוא הכי קרוב לארגנטינאי/שכן שלי . בן אדם עלאכיפאק ושחקן טניס לא רע בכלל .
כרטיס מוזל של שרצקי ?
נסה אולי 80 שקל לכרטיס .
קומץ ? זה לא
אני אשאל מאיפה לך לדעת ? זו שאלה לגיטימית בהסתמך על העובדה שאולי היית במשחק של ק"ש פעם בחייך .

למרות זאת אני מסכים איתך שזה קהל בבניה, כמו שכבר אמרתי לך . לעומת התמיכה בדברייך אלו אני חושב שרוב הסיכויים שבשנים הקרובות כששרצקי יעזוב את ק"ש הקבוצה, והאוהדים עם הפוטנציאל החיובי לא ייראו יותר מדי . ובכלל, זה שיש אופציה שהם יפתחו יריבות עם ביתר זה לא אומר שצריך לקבל עד אז את האהדה הזאת והניפנוף בדגל המנורה לכיוון כל מי ששונא אותה . זה גורם לי בחילה, צר לי . זה כמו שאוהדי ביתר כפ"ס עשו לנו במשחק הנוראי 4-2.
אני תומך ברפורמה רחבה בליגה הישראלית , כלומר אי-השתתה על אוליגרך או כל אדם המעוניין לעשות לביתו ע"ח קבוצת כדורגל ואוהדיה .

אתה יכול להריץ את קרית שמונה לאליפות ואפילו יש מצב שאני גם אשמח בגלל הכח שזה ייתן לפריפריה .
אני רק מקווה שמה שאתה אומר ייקרה ושבעוד 10 שנים תהיה לקבוצה מספיק מסורת בשביל לפתח אהדה עצמית ולא תלויה בביתר .

כמה ששילמת נגד הפועל ת"א זה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל, אם אתה אכן מעורה אתה ודאי יודע זאת.

זו טעות שלי שלא רשמתי שהוא רק קפטן מחליף אבל סאלח חסארמה הותיק כן ערבי לדעתי ואינו היחיד ששיחק בקבוצה כמה וכמה שנים, בהינתן הזיקה העמוקה של יותר מקומץ אוהדים למה שבית"ר מייצגת היחס האנושי אליהם משונה מאוד.

נערך על ידי - אוריה ב-16/12/2011 02:09:01
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  09:48:26  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה קצת נעלם מאיתנו כי אנחנו כבר הרבה זמן מחוץ לליגת העל, אבל הרושם שלי הוא שביטר היא מוקצה בכל רחבי הליגה. כל קבוצה שבאה במגע עם ביטר מפתחת אליה בוז. גם עם ק"ש זה עניין של זמן.

וחוץ מזה - משחק עונה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  10:24:03  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

זה קצת נעלם מאיתנו כי אנחנו כבר הרבה זמן מחוץ לליגת העל, אבל הרושם שלי הוא שביטר היא מוקצה בכל רחבי הליגה. כל קבוצה שבאה במגע עם ביטר מפתחת אליה בוז. גם עם ק"ש זה עניין של זמן.

וחוץ מזה - משחק עונה.

כמו שאמר לי הנהג הבדואי במילואים (אוהד מכבי חיפה, בן דוד של מוחמד גאדיר) אחרי שאמרתי לו בנסיעת לילה באזור רמאללה שהלוואי שבית"ר ירדו ליגה - "מה פתאום, בלי בית"ר אין ליגה"
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  11:00:15  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

וחוץ מזה - משחק עונה.

כמו שאמר לי הנהג הבדואי במילואים (אוהד מכבי חיפה, בן דוד של מוחמד גאדיר) אחרי שאמרתי לו בנסיעת לילה באזור רמאללה שהלוואי שבית"ר ירדו ליגה - "מה פתאום, בלי בית"ר אין ליגה"

גם אני נהג בדואי במילואים, ואני אומר לך - רק ניצחון בכפר יונה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם אלרואי כהן נמכר מק"ש להפועל ת"א נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07