פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טרמפים מהצפון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טרמפים מהצפון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם טרמפים מהצפון נושא הבא  

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 25/01/2011 :  22:37:07  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשבוע שעבר עברתי לחיפה, כדי לחזק את כוחם של אוהדי הפועל בצפון הארץ (סתם, היו גם עוד סיבות). ידוע לי על כמה צפונים שמסתובבים ביציעים שלנו, ואשמח להתארגן על נסיעות משותפות למשחקים.
בשישי הקרוב אגיע דווקא מירושלים, אבל מי שרוצה לחזור איתי לצפון אז בשמחה. אשמח גם לדבר עם אוהדים מהצפון בכלליות על נסיעות עתידיות.
אורי 054-4416520

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 26/01/2011 :  20:10:52  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורי מחר אני מגיע מהצפון אז דבר איתי אל זה ובכלל בכללי אוריה ישמח אל המיזם צפונים שנקים אני גם חוזר מחר לצפון עם האוטו אבל בכל מקרה דבר איתי לעתיד!!!!

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 27/01/2011 :  11:44:08  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהלן! אני מתגורר באור עקיבא! (כן, כן, אור עקיבא-לא קיסריה!)
אשמח ליסוע עם אחד מכם למשחק וחזרה...
אפשר?

תודה טל

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 27/01/2011 :  12:44:32  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורי יקירי, יש כבר פורום לאוהדים מהצפון
http://hapoel-jerusalem.com/index.php?showforum=1

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם טרמפים מהצפון נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07