משתמש |
הפועל - צעירי רהט  |
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 10:54:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
המשחק הכי חשוב של הפועל.
השבוע.
משחק מוקש |
 |
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 16:43:58
|
היה משחק טוב שלנו, בעיקר במחצית הראשונה בשנייה קצת נרדמו .. המצטיינים: עדי ואורי משחק גדול של שתיהם. כמה טוב שאזרזר חזר, חזי פנחס הפתיע אותי יש פונטציאל לבחור, שי חילק כמה כדורים גאונים אבל היה חלש לקראת הסוף רצה לפרגן יותר מידי לחבר'ה. ומלול נשאר מלול.. שבוע הבא ממשיכים את המומנטום עוד שבעייה!
|
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 16:48:24
|
עודף פירגון גרם לספיגת 2 שערים,פלוס משחק הרפתקני מידי. מחצית ראשונה נהדרת עם משחק מהיר. שבוע הבא זה מה שחשוב. אגב עד מתי שעריים ינצחו בדקות האחרונות??? |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 17:13:35
|
מחצית שניה קצת מעפנה עם משחק שכונתי לחלוטין, אבל קשה לבוא בטענות כשהמשחק חסר ערך ספורטיבי. נקודות אור: מחצית טובה של חזי פנחס, ומשחקו הטוב ביותר העונה של אורי וורנר - שני הדברים חשובים במיוחד לאור ההיעדרות של עוז. כמו-כן דקות משחק חשובות לג'וני, יניב ומוטי אוחיון. נזדקק לכולם בהמשך הדרך. שעריים באמת מתחילים לעצבן קצת. אבל בלי קשר אליהם, אנחנו כעת לקראת שני המחזורים שהם אולי החשובים ביותר של העונה.
|
 |
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 17:29:15
|
משחק מצויין תצוגה מדהימה של הקהל! רק שיבואו יותר כמויות!!! מדהים מה ששלושה קופים עשו לקהל שלנו עם שלט של ביתר... אותי לפחות זה הכניס לאטרף - הגעתי למסקנה שאנחנו פשוט חייבים דרבי, נמאס לי לחכות. שכחתי מה זה לשחק נגד קבוצה עם קהל.. זה אופרה אחרת לגמרי |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 18:42:01
|
מחצית ראשונה מדהימה. בהעדרו של עוז שי אהרון ניהל משחק אגפים ברמה גבוהה ביותר. הטקס לתומר סולטן היה יפה, מכובד, ומרגש. למרות הגארבג' טיים לא היינו צריכים לקבל שני גולים... סומך על ליאור שיסביר את זה לשחקנים חזי פנחס ואורי וורנר (משחקו הטוב ביותר השנה) לקחו את ההזדמנות שלהם בשתי ידיים
הבנתי שעוז צבאג נמצא לפני ניתוח בבית חולים ירושלמי. נשמח לפרטים כדי לבקר או לשלוח פרחים או משהו
|
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 19:39:22
|
אדם שיקר לליבי - אל תכעס על מה שאכתוב..
אני אמת חושב שצריך להפסיק עם המנהג של לא לשיר לשחקנים.. אני לא אומר לשיר לכל ילד או כל שחקן שמשחק בקבוצה, אבל היום - היינו חייבים לשיר לעדי..
השחקן היה בכל מקום על המגרש, הוא מת על הקהל, הוא נותן את ה-כ-ל והוא לא מקבל שום פירגון מהקהל.. הוא השחקן מספר 1 שלנו כל העונה לדעתי, ואחרי צמד והגליץ' המטורף שלו היום - הוא היה חייב לקבל שיר.. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/01/2011 : 19:43:49
|
הרכב ומהלך המשחק: http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=244844. המחצית הראשונה היתה פשוט מרשימה: משחק צירופים קבוצתי,פירגון מדהים בין השחקנים ובכלל זה המחווה של שי כלפי חזי בפנדל. ושוב - חלוקה יפה של הבקעת השערים: 6 שחקנים הבקיעו 7 שערים. שני השערים שספגנו היו מיותרים, אבל צריך לראותם בהקשר של המשחק כולו. ועכשיו מגיעים השבועיים אולי הכי קריטיים בעונה הזו. אז לרדת מרוממות הרוח [=איופוריה] של המשחק היום ולהתרכז במשימה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
אבנר
19 הודעות |
נשלח - 29/01/2011 : 00:04:46
|
מה קרה השבוע לליאור זאדה ? בסיום המחצית ובסיום המשחק הוא לא הצטרף לשחקנים במרכז המגרש . לא מתאים לו!!! |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 29/01/2011 : 12:45:03
|
למרות התבוסה ותצוגת התכלית, רהט היו לקבוצה השנייה העונה שכובשת לנו יותר משער. טוב שנעקצנו פעמיים, אני מקווה שההגנה תלמד את הלקח לקראת המשחקים הבאים, שלבטח יהיו מול התקפות מסוכנות יותר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 29/01/2011 : 16:24:43
|
משחק קצת מוזר במחצית השניה אורי,עדי וניסים השחקנים תוצאה להערכתינו היתה צריכה להיות דו סיפרותית.מחצית השניה היתה לדעתי יותר נסיונית מצידו של לאור ראיתי איך יניב ועדי התחלפו במקומות ו ניסו את זה כמה פעמים בתזמון עד שטעו וספגו. שער השני של רהט קצת מפוקפק כך לפחות ראינו ממקומינו.גוני שחקן מצויין צריך לצבור בטחון.מלול עם כ3 פספוסים אבל להזכירכם שוב הבקיע שחקן מעניין הכפיר הזה.... |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-29/01/2011 16:25:10 |
 |
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 00:37:18
|
מסכים עם אור. הגיע הזמן להחזיר את השירים. אין לנו אלון אסרפים כאלה בקבוצה יותר. לכל שחקן מגיע שיר. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 01:19:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
מסכים עם אור. הגיע הזמן להחזיר את השירים. אין לנו אלון אסרפים כאלה בקבוצה יותר. לכל שחקן מגיע שיר.
מסכים עם אור ואדיר.. טוריה, כבר אמרתי לך את זה מזמן, הציבור לא סובל ולא יסבול רודנים... אתה דיקטטור שפל. אך יומך יבוא. קודם מובארק ואז אתה יא טוריה יא רודן! :) |
 |
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 31/01/2011 : 02:16:44
|
אני סבבה עם רודנות, במיוחד עם אחד נחמד כמו שלנו, אבל גם רודן צריך לדעת לשחרר קצת כשהציבור להוט - כדי למנוע מהפכות לא רצוניות.
 |
 |
|
הפועל - צעירי רהט  |
|